Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb

Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb

Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb

Zagreb putovanja avionom 2018
Broj dana: 9
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci:
4.2. – 12.2.2018., GARANTIRANO!
26.3. – 2.4.2018.,
24.4. – 2.5.2018.

Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb
1. dan – Zagreb – Pariz – Havana
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Parizu u 9.05 sati na liniji AF5075 (Air France). Po dolasku u Pariz u 11.05 sati, nastavak leta za Havanu u 13.55 sati na liniji AF946 (Air France). Dolazak u Havanu u 18.10 sati prema lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, organizirani prijevoz do hotela. Smještaj i noćenje.

2. dan – Havana
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni vođeni razgled grada Havane, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Odlazak do centra te nastavak razgleda pješice i autobusom. Tijekom ture vidjet ćete sve važne znamenitosti: Plaza de Armas, ulica Obispo, Plaza de la Catedral, Plaza Vieja. Razgled moderne i stare, kolonijalne Havane, posjet muzeju ruma (Kuba je poznata po bijelom rumu i cigarama). Ručak je organiziran u lokalnom restoranu. Nakon ručka, odlazak prema Miramaru – rezidencijalnom dijelu Havane, zaustavljane kod Trga Revolucije. Ukoliko će tvornica cigara u gradu biti otvorena, organizirat će se grupni posjet gdje ćete moći vidjeti kako se izrađuju poznate kubanske cigare. Povratak u hotel i odmor. Noćenje..

3. dan – Havana – Dolina Vinales (Pinar del Rio) – Havana
Doručak. Sastanak s lokalnim vodičem i odlazak prema gradiću Pinar del Rio, koji se nalazi u pokrajini Vinales . Ukoliko tvornica duhana u gradu neće biti otvorena, predviđeno je zaustavljanje i ulazak u manufakturu cigara. Kratki razgled Pinar del Ria i Vinalesa, koji se nalaze u srcu plantaža duhana, ali i plantažama palmi, nasadima ananasa, banana i manga. Odlazak u spilju Taino indijanaca, prvih stanovnika otoka, gdje je organizirana vožnja brodićem po rijeci koja teče unutar spilje. Nakon izleta, a prije povratka u Havanu, organiziran je ručak u lokalnom restoran koji je uključen u cijenu (piće nije u cijeni ručka).

4. dan – Havana
Doručak. Slobodan dan za osobne programe. Preporučujemo odlazak na tržnicu suvenira ili šetnju gradom koji oduševljava svojim šarmom, toplinom, pjesmom i plesom na svakom koraku. Ukoliko ste raspoloženi za večernji provod, možete posjetiti Parisien Show u hotelu National ili tradicionalni kabaret show Tropicana s preko 80 izvođača, ili otići u restoran na večeru uz nastup Buena Vista Social Club-a. Noćenje u hotelu.

5. dan – Havana – Cojimar – Varadero
Nakon doručka odlazak iz Havane i vožnja prema Varaderu. Tijekom vožnje zaustavljanje kod Cojimara, ribarskog sela na Kubi gdje je Ernest Hemingway imao usidren brod. Nastavak putovanja prema Varaderu, po dolasku prijava u hotel. Smještaj i noćenje. Usluga All Inclusive.

6 – 7. dan – Varadero
Slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje na prekrasnim pješčanim plažama ili odlazak na neki od brojnih fakultativnih izleta, uz doplatu. Preporučujemo izlet u Trinidad, Cienfuegos i Santa Claru ili izlet katamaranom na Cayo Blanco, otočić s prekrasnim plažama te usputno kraće plivanje s delfinima. Noćenje.

8. dan – Varadero – Havana – Amsterdam/Pariz
Nakon doručka slobodno vrijeme do organiziranog prijevoza u zračnu luku u Havani. Polijetanje zrakoplova prema Amsterdamu u 19.15 sati na liniji KL724 (KLM) ili Parizu na liniji AF943 (Air France) u 22.35 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

9. dan – Amsterdam/Pariz – Zagreb
Dolazak u Amsterdam u 10.35 sati lokalnom vremenu te nastavak leta za Zagreb u 13.20 sati na liniji KL1943 (KLM) s dolaskom u Zagreb u 15.15 sati ili dolazak u Pariz u 13.40 sati te nastavak leta za Zagreb u 18.30 sati na liniji OU471 (Croatia Airlines) s dolaskom u Zagreb u 20.20 sati.

Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb
Grupni polasci Cijene:
04.02.2018 – 12.02.2018 ~ 12.490 kn

Cijena uključuje
– prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
– smještaj u dvokrevetnoj sobi na osnovi 4 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Havani
– 3 noćenja u hotelu 4* na osnovi usluge all inclusive u Varaderu,
– 2 ručka prema programu,
– grupne prijevoze i razglede prema programu,
– usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku,
– pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku,
– jamčevinu,
– troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje
– pristojbe zračnih luka 3.290 kn za polazak – obavezna doplata kod prijave (podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovnih karata)
– doplata za jednokrevetnu sobu 2.500 kn
– kubansku vizu/turističku kartu (450 kn s uključenim posredovanjem),
– putno osiguranje (zdravstveno osiguranje je obavezno za ulazak u Kubu)
– dodatne usluge, obroke i izlete.
– napojnice za lokalne vodiče i vozače (obavezna doplata na licu mjesta cca 30 EUR)

Obavezne doplate po osobi za Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb
– pristojbe zračnih luka 3.290 kn – obavezna doplata kod prijave (podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovnih karata)

Korisne informacije za Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb
Službeno ime: Republika Kuba
Geografski položaj: Kuba je najveći karipski otok smješten između Karipskog mora i Atlanskog oceana, južno od Floride.
Površina i broj stanovnika: 110.922 km2 ; 11 milijuna stanovnika
Glavni grad: Havana (3 milijuna stanovnika)
Službeni jezik: španjolski, koristi se i engleski
Religija: rimokatolici (85%), ostale vjeroispovjesti su: protestanti, Jehovini svjedoci, Židovi i Santería
Vremenska razlika: – 6 sati (u zimi) / – 7 sati (u ljeti) u odnosu na Hrvatsku
Valuta: konvertibilni kubanski pesos (CUC), domaći kubanski pesos (CUP) 1 EUR=cca 33 CUP po tečaju na dan 21.08.2009.
Električni napon: 110 V, potreban adapter
Klima: subtropska klima sa malim razlikama u temperaturama tijekom cijele godine. Vlažnost zraka je 80 % tokom cijele godine. Kišna sezona je u ljetnim mjesecima od svibnja do studenog, a suha je u zimskim mjesecima od prosinca do travnja. Suha sezona je najposjećenija, te su i cijene u to vrijeme najviše.
Pozivni broj zemlje: +53
Odjeća: Zbog tople i vlažne klime tokom cijele godine najidealnija je lagana pamučna odjeća – kratke hlače i lagane majice. Topless je zabranjen. Od obuće najbolje je ponijeti sandale ili lagane cipele. U zimskim mjesecima (12. – 4. mjesec) bit će Vam potrebna jakna ili lagani džemper jer su večeri svježije i prohladne.
Cijepljenje: nije potrebno
Viza: potrebna kopija putovnice ( u istom danu dobije se turisticka karta)

Neobavezne doplate po osobi za Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb
– kubanska vizu/turistička karta (450 kn s uključenim posredovanjem)

Fakultativni sadržaji (plaćanje na licu mjesta, ovisno o raspoloživosti) za Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb : večera u restoranu La Bodeguita del Medio ili u „paladaru“ cca 25 USD; izleti iz Varadera: Tri grada: Santa Clara – Trinidad – Cienfuegos cca 90 USD, Cayo Blanco (izlet katamaranom na otok Cayo Blanco, ručak, plivanje s delfinima) cca 100 USD.

Važne napomene za Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb
– Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Kube i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja te može biti niža od europskih standarda.
– Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
– Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Organizatora. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Organizatora.
– Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
– Za kubansku vizu (turističku kartu) potrebna je kopija putovnice (putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od datuma izlaska iz Kube).
– Osiguranje nije uključeno u cijenu aranžmana. Obavezna je uplata police putnog zdravstvenog osiguranja (pri ulasku u zemlju mogu Vas zatražiti istu).

Najmanji broj prijavljenih: 15

Ostala Daleka putovanja

Putovanje Kuba Havana Varadero 2018 polazak Zagreb

Šifra: KO86ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post