Putovanje London stopama malog čarobnjaka

Putovanje London stopama malog čarobnjaka

za djecu i odrasle
STOPAMA MALOG ČAROBNJAKA
Zrakoplovom iz Zagreba
5 dana/4 noćenja
Datumi putovanja: 21.-25.6. i 22.-26.8.2018.

1. dan: ZAGREB – LONDON
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i let zrakoplovom British Airwaysa iz Zagreba za London na liniji BA 849 u 12:30 sati. Dolazak u London u 14:00 sati po lokalnom vremenu. Organizirani prijevoz do hotela, po dolasku smještaj u sobe. Nakon kraćeg predaha, odlazak javnim prijevozom do Piccadily Circusa i Oxford Streeta, jedne od najpoznatijih modnih ulica. Odlazak do panoramskog kotača British Airways London Eye s kojeg se pruža veličanstven pogled na grad. Poslije vožnje odlazak do Covent Gardena, dijela grada poznatog po dućanima, restoranima, kazalištima, itd. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

2. dan: LONDON: tematski razgled STOPAMA MALOG ČAROBNJAKA
Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja u šetnju Londonom u kojoj ćemo posjetiti lokacije korištene u serijalu o malom čarobnjaku Harryju Potteru. Posjetit ćemo Picadilly Circus – tu su se Hermione, Harry i Ron teleportirali nakon vjenčanja. Proći ćemo Shaftesbury Aveniju u koju je Hermione odlazila sa svojim roditeljima – bezjacima, otići ćemo do „Zakutne ulice“ u kojoj Harry i ostali učenici iz Hogwartsa u serijalu kupuju pribor za školu. Vidjet ćemo i mjesto premijere posljednjeg filma iz serijala, „Darovi smrti 2“. Potom ćemo prošetati do Buckingham palače, posjetiti lokaciju korištenu za snimanje Ministarstva magije te otići do Westminstera, lokacije koje su ne samo korištene i u serijalu već gdje se nalaze i najvažniji simboli grada: Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, itd. Pauza za ručak. Nakon odmora zajednički odlazak na stanicu King Cross gdje se nalazi čuvena „skrivena“ stanica 9 ¾, a uz King Cross smješten je željeznički kolodvor St. Pancras, otkud je poletio čarobni automobil Ford Anglia prema Hogwartsu u filmu „HP i odaja tajni“. Ostatak dana za aktivnosti prema želji. Za sve koje ne zanima HP preporučujemo individualni odlazak u neke od poznatih svjetskih muzeja ili galerija. Slobodan ostatak dana za vlastite aktivnosti i želje. Noćenje.

3. dan: LONDON: nastavak tematskog razgleda STOPAMA MALOG ČAROBNJAKA
Doručak. Nakon doručka predlažemo odlazak u Madame Tussaud muzej voštanih figura, a potom ćemo se uputiti do južne strane Temze i „Wobbly mosta“ gdje su dementori porušili sve pred sobom, zatvora koji je bio inspiracija za Azkaban, broda Golden Hind koji je kraljici Elizabeti I. u 16.st. donio veliko bogatstvo, a koji se pojavljuje u filmu „HP i plameni pehar“. Posljednja točke ture je srednjovjekovna tržnica gdje se nalaze tri lokacije snimljene u serijalu. Bude li otvorena, na njoj se možemo i okrijepiti jer je riječ o tzv. „open food marketu“. U blizini je i The Shard ili „Krhotina“, impozantan dodatak londonskom skylineu, koji je projektirao talijanski arhitekt Renzo Piano, jedan od vodećih svjetskih arhitekata (proslavio se Centrom Georges Pompidou u Parizu). Visok je 306 metara, a od 2013.g. ima vidikovac (View from the Shard) na 72. katu (na 244 metra visine). Slobodno poslijepodne za vlastite programe, kupovinu, i slično. Predlažemo odlazak s voditeljem putovanja na vožnju brodom po Temzi.

4. dan: LONDON: fakultativni izlet na WARNER BROS HARRY POTTER STUDIO TOUR
Doručak. Danas predlažemo odlazak u obilazak Warner Brothers filmskih studija u kojima je sniman serijal – zakoračite u scene o malom čarobnjaku koje su se tu snimale duže od 10 godina; posjetite originalne filmske setove s kostimima koji su korišteni u serijalu, dobit ćete pregled nad tehnologijom koja je korištena, itd. (uplata ovog izleta moguća je samo u poslovnici prilikom kupovine aranžmana, na izlet se ide
gradskom željeznicom, doplata za kartu za prijevoz na licu mjesta). Povratak u grad i slobodno vrijeme za posjet ostalim najvažnijim londonskim muzejima (Victoria and Albert, British Museum, Tate Gallery itd.) ili slavnim londonskim robnim kućama Harrods, Selfridges, Hamleys – najpoznatiji dućan s igračkama, itd. Predlažemo odlazak na Camden Market, jedan od najslavnijih uličnih sajmova na svijetu ili ručak u tipičnom londonskom pubu, šetnju do Abbey Roada, ulice koju su proslavili Beatlesi fotografirajući se na pješačkom prijelazu te ulice za album Abbey Road iz 1969. godine, itd. Noćenje.

5. dan: LONDON – ZAGREB
Paket doručak. Transfer u zračnu luku i let zrakoplovom British Airwaysa iz Londona za Zagreb na liniji BA 848 u 8:15 sati. Dolazak u Zagreb u 11:35 sati po lokalnom vremenu.

Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 3.390 kn
Cijena ne uključuje troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA!
OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.750 kn
Doplata za Harry Potter Studio Tour: 390 kn (odrasli), 315 kn (djeca od 5-15 godina)
Popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju (na redovnu cijenu): 200 kn
Popust za djecu na pomoćnom ležaju (na redovnu cijenu): 600 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.190 kn

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb – London – Zagreb, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi četiri noćenja s kontinentalnim doručkom (četvrti doručak je u obliku breakfasta boxa), transfer od/do zračne luke u Londonu, razglede pješice i javnim prijevozom, te troškove organizacije i prodaje putovanja

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje, putno osiguranje te troškove osobnih narudžbi.

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA (prema stanju iz prosinca 2017. god., mogu biti podložne promjeni): ulaznica za Muzej voštanih figura Madame Tussauds 35 GBP; British Airways London Eye 26 GBP; cijena povratne vožnje Temzom od cca. 14,00 GBP; Westminster Abbey 22 GBP; St Paul's Chatedral 18 GBP; Tower of London 25 GBP, nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Tate Britain i sl.)

NAPOMENE:
Obilazak studija WB i prezentacije STVARANJE HARRY POTTERA doplaćuje se prilikom rezervacije aranžmana. Cijena obilaska isključuje doplatu za javni gradski prijevoz do studija i natrag. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Londonu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja British Airwaysa objavljenom u prosincu 2017. godine i podložna su promjeni.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

Ostala putovanja za novu godinu pogledajte ovdje
Šifra: AT55ZG

Putovanje London stopama malog čarobnjaka

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post