Putovanje Madrid iz Zagreba avionom 2018 2019

Putovanje Madrid iz Zagreba avionom 2018 2019
banner Adiona111aa

Putovanje Madrid iz Zagreba avionom 2018 2019

Putovanje Madrid iz Zagreba avionom 2018 2019

CITY BREAK zrakoplovom iz Zagreba
4 dana/3 noćenja
Datumi putovanja:

15.-18.12., 5.-8.1. i 23.-26.3.2019.- GARANTIRANI POLAZAK

Putovanje Madrid iz Zagreba avionom 2018 2019

1. dan: ZAGREB – MADRID

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i let zrakoplovom Iberia za Madrid na liniji IB3197 u 16:10 sati. Po dolasku u 19:05 sati transfer do hotela i smještaj. Odlazak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom u večernju, orijentacijsku šetnju središtem grada koji „nikad ne spava“ – Madrid je poznat kao jedan od najživahnijih svjetskih gradova, a madridske lude noći ovjekovječene su u mnogim filmovima i u književnim djelima. Noćenje.

2. dan: MADRID

Doručak. Odlazak u panoramski razgled španjolske prijestolnice: Kio Puerta ili “Vrata Europe” – Paseo de la Castellana ili jednostavno La Castellana, jedna od najdužih i najširih gradskih avenija – stadion Santiago Bernabeu – Plaza Colón, Kolumbov trg – fontana Cibeles, jedna od najljepših gradskih fontana, obljubljena kod navijača Reala koji tu proslavljaju pobjede svog kluba – Gran Vía ili “Veliki put”, jedna od najživahnijih i najpopularnijih gradskih ulica – Plaza España, trg na kojem je smješten spomenik Cervantesu i njegovim likovima iz romana koji je najčitanija svjetska knjiga poslije Biblije, “Bistri vitez Don Quijote od Manche” – Kraljevska palača, rezidencija španjolskih kraljeva – Plaza Oriente – Puerta del Sol, “Sunčana vrata”, središnji gradski trg, točka gdje počinje tzv. Nulti kilometar u Španjolskoj i mjesto gdje Madrileñosi dočekuju Novu godinu – Plaza Cánovas del Castillo s Neptunovom fontanom – Paseo del Prado, dio gradske avenije uz koji se smjestilo nekoliko poznatih muzeja – Retiro, glasoviti gradski park – Atocha, prometno gradsko čvorište – Puerta de Alcalá – Las Ventas, arena za borbe s bikovima. Slobodno poslijepodne za osobne programe.
Navečer moguć odlazak na flamenco show (doplata na licu mjesta voditelju putovanja). Noćenje.

3. dan: MADRID

Doručak. Danas predlažemo odlazak u neki od slavnih muzeja: Madrid je svjetski poznat po tvz. “Trokutu umjetnosti”, čije kutove čine glasoviti Prado – uz Louvre i Ermitaž najslavniji europski muzej – u kojem je smještena svjetski slavna kraljevska zbirka španjolskog i europskog slikarstva, Muzej Thyssen-Bornemisza u palači Villahermosa, slavna privatna kolekcija baruna Thyssena u kojoj se nalaze umjetnine od Donatella, preko Moneta i Gauguina do Roya Lichtensteina, te Centro del Arte Reina Sofía, nekoć gradska bolnica, slavni muzej moderne umjetnosti čiji je najpoznatiji eksponat Picassova “Guernica”. A nakon što se nauživate umjetnosti, ne sumnjamo da ćete iskoristiti iznimnu trgovačku ponudu koju španjolska prijestolnica nudi: svi slavni španjolski modni brandovi u Španjolskoj su jeftiniji nego u ostatku Europe! Slobodna večer. Noćenje.

4. dan: MADRID – ZAGREB

Doručak. Poslije doručka odjava iz soba i transfer do zračne luke Barajas. Prijava na let na liniji IB3196 za Zagreb u 11:55 sati. Dolazak u Zagreb predviđen u 14:45 sati.

Putovanje Madrid iz Zagreba avionom 2018 2019

Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:

Polazak 15.12.: FM 3.380 kn / 3.580 kn
Polazak 5.1.: FM 3.880 kn / 4.080 kn
Polazak 23.3.: FM 3.480 kn / 3.680 kn
Zrakoplovne pristojbe (1.090 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA!
OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za jednokrevetnu sobu: 790 kn

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE:

prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Madrid-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, uslugu voditelja putovanja, prijevoz od/do zračne luke u Madridu, panoramski razgled Madrida, smještaj u hotelu 4* u Madridu u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom, razglede prema programu, te troškove organizacije i prodaje

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, putno osiguranje, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

Putovanje Madrid iz Zagreba avionom 2018 2019
Informativne cijene ulaznica:
Centro del arte „Reina Sofia“: www.museoreinasofia.es ; cijena ulaznice 10 €;
Prado: www.museodelprado.es ; cijena ulaznice 15 €;
Museo Thyssen y Bornemisza: www.museothyssen.org/en , 12 €
Kraljevska palača www.patrimonionacional.es ; cijena ulaznice 10 €
Stadion FC Real Madrid: odrasli 25 €, djeca 4-14 g. 18 €
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20
Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala putovanja Europska pogledajte ovdje
Šifra: AT55ZG

Putovanje Madrid Andaluzija iz Zagreba 2018 2019

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post