Putovanje Mjanmar iz Zagreba 2019

Putovanje Mjanmar iz Zagreba 2019

Putovanje Mjanmar iz Zagreba 2019

Putovanje Mjanmar iz Zagreba 2019

Yangon, Bagan, Mount Popa, Mandalay, Inle

Prošli ste već pola svijeta i želite posjetiti zemlju koja još nije preplavljena turistima? U tom slučaju, pravi izbor za vas bio bi neotkriveni i tajanstveni Mjanmar, koji se smjestio u jugoistočnoj Aziji na obalama Bengalskog zaljeva i Andamanskog mora. Kombinacija zlatnih hramova, prekrasne prirode i još ljepših zalazaka sunca te opuštenog stanovništva koje će vas dočekati širokog osmijeha,razlog su više za vidjeti Mjanmar. Na vrijeme spakirajte kofere i uživajte u odredištu koje još uvijek uspješno odolijeva masovnom turizmu.

GRUPNI POLAZAK

17.-26.3.2019.
10 DANA/7 NOĆENJA

Putovanje Mjanmar iz Zagreba 2019

1. dan / ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Dohu na liniji QR216 (Qatar Airways) i polijetanje zrakoplova u 08:40 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 16:10 sati. Nastavak putovanja prema Yangonu u 20:15 sati na liniji QR918.

2. dan / YANGON

Dolazak u Yangon u 05:45 sati. Nakon carinskih i viznih formalnosti, odlazak u hotel. Kratki odmor i doručak. Odlazak u razgled Yangona, grada okrunjenog Shwedagon Pagodama. Obilazak Gradske Vijećnice, Nezavisnog spomenika Mahar Bandula u blizini Sule pagode te vožnja po Strand ulici prepunoj kolonijalnih zgrada. Razgled završava posjetom Chauk Htut Gyi, jednim od najvećih i najpoznatijih hramova ležećeg Buddhe dugačkog 70 metara. Za vrijeme zalaska sunca slijedi posjet svjetski poznatoj Shwedagon Pagodi. Transfer prema hotelu i noćenje.

3. dan / YANGON – BAGAN

Nakon doručka, transfer do zračne luke i polijetanje zrakoplova prema Baganu, gradu s nevjerojatnih 4.000 hramova. Obilazak započinje najpoznatijim hramovima – Shwezigon pagodom i hramom Gubyaukgyi te slijedi šetnja do hrama Ananda, potpuno drugačijeg stila, sagrađenog prije gotovo 1.000 godina. U poslijepodnevnim satima obilazak radionice Lacquerware gdje se razni predmeti ukrašavaju i boje. U večernjim satima, posjet selu Myin Kabar Village gdje se izrađuju razne rukotvorine. Fascinantan zalazak sunca na jednom od brežuljaka uz nestvarno lijep pogled na hramove. Transfer do hotela. Noćenje.

4. dan / BAGAN – MT. POPA – BAGAN

Doručak. Izlet na ugasli vulkan Mt. Popa (50 km, 2 sata vožnje). Vožnja prema vrhu vulkana, koji još zovu i „Dom duhova“, kroz ruralna područja gdje ćete vidjeti način života lokalnog stanovništva i njihovu svakodnevnicu, kao što je npr. izrada slastica od palme. Pauze za fotografiranje i uživanje u krajoliku. Proći ćemo 777 stepenica do vrha vulkana na kojem se nalazi samostan. Na stepenicama ćete sresti mnoštvo gostoljubivih majmuna koji žive na tom području. Poslijepodne povratak prema hotelu. Noćenje.

5. dan / BAGAN – MANDALAY – MINGUN – MANDALAY

Nakon doručka transfer do zračne luke i let prema Mandalayu. Jutarnji izlet brodom u Mingun te razgled nezavršenog hrama Pa Hto Daw Gyi na kojem su radovi stali kada je hram dostigao visinu 50 m što je samo jedna trećina planirane veličine. Odlazak do najvećeg zvona na svijetu teškog preko 90 tona koji se nalazi u hramu Pahtodawgy te posjet veličanstvenoj Mya Thein Tan pagodi. Povratak u Mandalay i posjet najvećem hodočasničkom središtu u Mjanmaru, uzvišenom Mahamuni Buddha koji je napravljen od listića zlata. Transfer do hotela, smještaj i odmor. Poslijepodne obilazak Kuthodaw pagode u kojoj se čuva najveća knjiga na svijetu, zatim posjet samostanu Shwe Kyaung koji nazivaju još i „zlatni samostan“ i pagodi Kyauktawgy s velikim kipom Buddhe. Dan završava zalaskom sunca na brdu Mandalay odakle se pruža prekrasan pogled. Transfer do hotela, noćenje.

6. dan / MANDALAY – AMARAPURA – SAGAING – AVA – MANDALAY

Doručak. Razgled najvećeg samostana u Burmi, Mahaghandayon, koji broji preko tisuću redovnika. Nastavak putovanja prema Sagaingu. Posjet pagodi Kaung Hmu Daw, brdu Sagaing i pagodi Umin Thonese. Obilazak veličanstvenih ruševina Ave, drevnog carskog grada poznatog pod nazivom „grad dragulja“. Zalazak sunca na U Bein mostu, drvenom mostu starom 200 godina. Povratak u Mandalay. Noćenje.

7. dan / MANDALAY – HEHO – INLE

Doručak. Transfer do zračne luke i let zrakoplovom prema Hehu. Po dolasku u Heho, odlazak na vožnju brodom po jezeru Inle koje se nalazi na 900 m nadmorske visine gdje možete vidjeti poseban način života naroda Inthar koje živi na tom području – ribare koji veslaju nogom, radionice cigara, pamuka i svile, zatim plutajuće vrtove i plantaže. Posjet pagodi Phaung Daw Oo s pet prikaza Buddhe i samostanu Nga Phe Chaung poznatom po mačkama koje skaču. Transfer do hotela. Noćenje.

8. dan / INLE – HEHO – YANGON

Doručak. Transfer u zračnu luku i let zrakoplovom prema Yangonu. Odlazak na bazar Bogyoke i kinesku četvrt gdje možete obaviti kupovinu. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje u hotelu.

9. dan / YANGON – DOHA (Fakultativno: razgled Dohe)

Doručak. Organizirani transfer do zračne luke. Prijava na let QR919 i polijetanje zrakoplova u 07:20 sati. Dolazak u Dohu u 11:15 sati. Povratni transfer do hotela i prijava u hotel. Preporučujemo fakultativno odlazak u poludnevni razgled Dohe koji uključuje obilazak kulturnih znamenitosti i važnih atrakcija grada poput Muzeja islamske umjetnosti, kulturnog sela Katara, souka Waquif i večere u lokalnom restoranu.

10. dan / DOHA – ZAGREB

Nastavak putovanja prema Zagrebu u 02:00 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb je u 06:15 sati.

Putovanje Mjanmar iz Zagreba 2019

Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 19.980 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 3.290 kn
Doplata za razgled Dohe 330 kn
Minimalan broj prijavljenih putnika za fakultativni razgled Dohe 10
Zrakoplovne pristojbe (2.490 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.
FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA.
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Doha – Yangon – Doha – Zagreb na ekonomskoj klasi, zrakoplovne pristojbe, 4 unutarnja leta, smještaj u hotelima 4* na osnovi noćenja s doručkom: 2 noćenja u Yangonu, 2 noćenja u Baganu, 2 noćenja u Mandalayu, 1 noćenje na Inle jezeru, 1 noćenje/boravak u hotelu u Dohi (u organizaciji aviokompanije), sve transfere, razglede i ulaznice prema programu, vožnja čamcem po jezeru Inle, pratitelja putovanja, lokalnog vodiča, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

napojnice, vize za Mjanmar i Dohu, uslugu ishođenja viza, obroke i usluge drugačije od navedenih, fakultativne izlete, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje.

Putovanje Mjanmar iz Zagreba 2019
VIZE
MJANMAR
Hrvatski državljani mogu ishoditi vizu u svrhu turističkog boravka do 28 dana putem elektronskog sustava zahtjeva za vizu – E-viza -na internetskoj stranici http://www.evisa.moip.gov.mm/
Potrebni dokumenti za izradu vize: putovnica koji vrijedi minimalno 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju, slika u boji veličine 4.6 cm X 3.8 cm (slikana u periodu zadnjih 3 mjeseca prije polaska). Cijena je 50 USD.

DOHA
Potrebna. Dobiva se besplatno po ulasku u zemlju u zračnoj luci.

Napomene za Putovanje Mjanmar iz Zagreba 2019:

 Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
 Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
 Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
 Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
 Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Daleka putovanja

Putovanje Mjanmar iz Zagreba 2019

Šifra: AT86ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post