Putovanje Pariz Disneyland iz Zagreba 2018

Putovanje Pariz Disneyland iz Zagreba 2018

Putovanje Pariz Disneyland iz Zagreba 2018

Izlet u Disneyland ili dvorce Loire
6 dana autobusom iz Zagreba
Salzburg – Reims – Pariz – Versailles – Disneyland – Strasbourg – München
Datumi putovanja:
2.-7.4., 29.5.-3.6., 17.-22.6., 14.-19.8. i 3.-8.10.2018.
VRIJEDNOST VIŠE: kvalitetan program, bez noćnih vožnji!
Odlasci u Disneyland i dvorce Loire vlastitim autobusom!

Putovanje Pariz Disneyland iz Zagreba 2018
1. dan: ZAGREB – SALZBURG – PFORZHEIM/OKOLICA
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:30 sati. Putovanje kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Salzburg i šetnja povijesnom gradskom jezgrom: katedrala – ulice Juden i Getreide – Mozartplatz – barokne fontane – Residenz – Mozartova rodna kuća – Festivalska dvorana. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja kroz Njemačku uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u hotel u okolici Pforzheima na području Schwarzwalda u blizini njemačko – francuske granice. Noćenje.

2. dan: PFORZHEIM/OKOLICA – REIMS – PARIZ
Doručak. Odjava iz hotela. Putovanje kroz pokrajine Alsace, Lorraine i Champagne uz kraća zaustavljanja putem. Zaustavljanje u Reimsu u regiji Champagne, gradu gdje su krunjeni francuski kraljevi. Posjet slavnoj katedrali Notre Dame. Kraće slobodno vrijeme za čašu šampanjca na glavnom gradskom trgu ili za osobne programe. Dolazak u Pariz. Razgled grada autobusom: Opera – trg Concorde – Champs-Elysées – Slavoluk pobjede – Trocadero – Eiffelov toranj – Les Invalides – Latinska četvrt – Sorbona – Panteon – Luksemburški park. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan: PARIZ
Doručak. Nastavak razgledavanja Pariza: odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom na Montmartre, sjevernu i najvišu parišku četvrt, na glasu kao i najživopisniju; slavna je postala u drugoj polovici 19. stoljeća kad su tu dolazili mnogi slavni umjetnici, Toulouse Lautrec, Apollinaire, Van Gogh, Degas, itd. Obilazak bazilike Sacré-Coeur – crkva sv. Petra – Place Tertre, trg slikara, omiljena pariška adresa boema i umjetnika. Odlazak do muzeja Louvre (doplata na licu mjesta) i vrijeme za individualni posjet jednom od najvećih svjetskih muzeja. Na kraju razgleda moguća fakultativna vožnja brodom po Seini uz brojne veličanstvene spomenike i mostove te individualni odlazak do Eiffelovog tornja (moguć uspon na 2. ili 3. kat tornja). Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: PARIZ
DATUMI 2.4. i 17.6.: IZLET U DISNEYLAND

Doručak. Odlazak u zabavni park Disneyland našim autobusom. Posjet zabavnom parku s brojnim vožnjama, trgovinama, dvorcem, brodovima, jezerima i atraktivnom vegetacijom poseban je doživljaj! Cjelodnevno uživanje u vožnjama, predstavama, paradama, trgovinama i drugim atrakcijama Disneylanda. U blizini Disneylanda veliki je trgovački centar Val d'Europe s odličnom trgovačkom i ugostiteljskom ponudom i velikim akvarijem Sea Life. Povratak u hotel. Noćenje. Za putnike koji ostaju u Pariz slobodan dan za samostalno istraživanje prijestolnice, posjete brojnim odličnim muzejima, kupovinu, itd.

DATUMI 29.5., 14.8. i 3.10.: IZLET DVORCI LOIRE
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u dvorce Loire i s obilascima prekrasnih dvoraca: Chambord, Chenonceau i Amboise (doplata za ulaznice prilikom prijave aranžmana).

5. dan: PARIZ – VERSAILLES – STRASBOURG/PFORZHEIM
Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja do dvorca Versailles, rezidencije francuskih kraljeva. Luj XIII. dao je tu izgraditi mali lovački dvorac, da bi za vrijeme Luja XIV. uslijedila nadogradnja do današnjeg raskošnog zdanja. Za vrijeme Luja XIV., „Kralja Sunca“ kako je prozvan, Versailles je bio mjesto gdje je svatko htio biti, a naročito ako je imao ikakav utjecaj u zemlji. Raskošne odaje, dvorane, opera, veliki park koji je na glasu kao najljepši primjer francuske vrtne arhitekture – Versailles ostavlja bez daha. Doplata za ulaznice kod voditelja putovanja i individualni posjet dvorcu. Vožnja do Strasbourga, glavnog grada regije Alsace, uz kraća zaustavljanja putem. Razgled grada: katedrala – Gutenbergov trg – mostovi na rijeci Ill – četvrt Mala Francuska. Smještaj u hotel u Strasbourgu (na datumu u svibnju i listopadu noćenje je u njemačkom Pforzheimu, u blizini francuske granice). Noćenje.

6. dan: STRASBURG – MÜNCHEN – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Putovanje preko juga Njemačke vodi nas preko prijestolnice pokrajine Bavarske, Münchena, gdje ćemo se zaustaviti i prošetati gradskim središtem. München je nažalost nama najbliži kroz epitet grada punog radnika iz prostora bivše zemlje, ali München je mnogo više od toga, ponajprije zeleni grad, grad umjetnika i kazališta, predivnih galerija i sjajnih pivnica. U podnevnim satima odlazak iz Münchena i putovanje kroz Njemačku, Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:
Polasci 2.4. i 17.6.: FM 2.590 kn /2.690 kn
Polasci 29.5., 14.8. i 3.10.: FM 2.790 kn /2.890 kn
Cijenae ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA!
OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za jednokrevetnu sobu:
Polasci 2.4. i 17.6.: 1.490 kn
Polasci 29.5., 14.8. i 3.10.: 1.590 kn
Popust za djecu od 2 do 12 god na pomoćnom krevetu: 5%
Paket ulaznica Dvorci Loire (uključeni audio vodiči): 440 kn
Pomoćni krevet za odraslu osobu na ovom programu nije moguć!

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u Njemačkoj u okolici Pforzheima na osnovi 1 noćenja s kontinentalnim doručkom, smještaj u hotelu 3* u Parizu na osnovi tri noćenja s buffet doručkom i smještaj u hotelu 3* u Strasbourgu na osnovi jednog noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, sve razglede i izlete prema programu, te troškove organizacije i prodaje

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike, muzeje i znamenitosti koje nisu navedene kao uključene, putno osiguranje, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi
MINUMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA:
(prema stanju iz prosinca 2017. godine – mogu biti podložne promjeni): muzej Louvre 15 €, muzej Orsay 12 €, vožnja Seinom 15 €, cabaret predstava od cca. 100 € naviše (ovisno o cabaretu), dvorac Versailles 18 €, Eiffelov toranj 16-25/ovisi o katu) €, Disneyland 63 €/djeca do 11 g. 56 €. Mladi do 18 god. uz predočenje putovnice ne plaćaju ulaz u dvorac Versailles te u muzeje Louvre i Orsay.

NAPOMENA:
Sve ulaznice za atrakcije, muzeje, vožnje i slično, možete nabaviti kod našeg pratitelja, osim ulaznice za Eiffelov toranj.
Francuski hoteli najčešće imaju sobe manjih dimenzija, a pomoćni ležaj je moguć za dijete/osobu do 160 cm visine.
Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom razgleda Pariza kao i dan posjeta dvorcu Versailles – ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: AT32ZG

Putovanje Pariz Disneyland iz Zagreba 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post