Putovanje rajski otok Madeira 2018 Zagreb

Putovanje rajski otok Madeira 2018 Zagreb

5 dana/4 noćenja
Datum putovanja:
4.-8.1.2018.
VRIJEDNOST VIŠE: HOTEL 4*, UKLJUČEN RAZGLED FUNCHALA I ULAZNICA
U BOTANIČKI VRT!
Putovanje rajski otok Madeira 2018 Zagreb
1. dan: ZAGREB – VENECIJA – LISABON – FUNCHAL
Sastanak putnika i polazak autobusa (doplata) prema Veneciji u ranim jutarnjim satima (detalji polaska u završnoj obavijesti). Let zrakoplovom TAP Portugal za Lisabon na liniji TP 867 u 13:30 sati. Dolazak u Lisabon u 15:35 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja letom TAP-a za Funchal, glavni grad otoka Madeire u 16:55 sati. Dolazak na Madeiru u 18:40 sati po lokalnom vremenu. Transfer do hotela i smještaj. Slobodna večer za šetnju Funchalom. Noćenje.

2. dan: FUNCHAL
Doručak. Poludnevni razgled Funchala, glavnog grada ovog šarolikog otoka s lokalnim vodičem i pratiteljem: posjetit ćemo za početak gradsku katedralu, sagrađenu 1514. na inicijativu slavnog kralja Manuela. Razgled ne bi bio potpun bez posjeta živopisnoj tržnici Mercado dos Lavradores punoj cvijeća i voća, naročito egzotičnog (mango, papaya, guava, itd.) u središtu tržnice. Tržnica ribe ima počasno mjesto. Otići ćemo i do manufakture ručnih radova, a završetak obilaska čeka nas u prekrasnom botaničkom vrtu (ulaznica uključena) gdje se nalaze biljke sa svih strana svijeta kao i razni endemski primjerci, više od 2000 raznih vrsta! Za kraj šetnje Funchalom posjetit ćemo jedan od vinskih podruma i degustirati poznato vino s Madeire. Slobodno poslijepodne za šetnju čarobnim mjestom punim zelenila, cvijeća i parkova, za kupovinu suvenira ili osobne programe. Funchal je osnovan 1421. godine, za vrijeme slavnog portugalskog kralja Henrika Pomorca. U novije je doba poznat kao odmaralište bogatih i plemstva. Grad se diči i nazivom „najčišće europske prijestolnice“, a zaljubljenicima u nogomet poznat je i kao rodni grad Cristiana Ronalda! Noćenje.

3. dan: FUNCHAL: fakultativno izlet ZAPADNA MADEIRA (CAMARA DE LOBOS – PORTO MONIZ – SAO VICENTE)
Doručak. Slobodan dan za odmor. Preporučujemo odlazak na cjelodnevni izlet na zapadni dio otoka s mjesnim vodičem, na otkrivanje ljepota obale Madeireb (doplata prilikom rezervacije aranžmana): ribarsko selo Camara de Lobos, poznato po terasastim nasadima banana i vinove loze, seoce koje je nadahnulo Sir Winstona Churchilla da ga ovjekovječi na slikarskom platnu – rt Cabo Girão, druga najviša morska stijena na svijetu s koje se pruža prekrasan pogled na zaljev Funchala – slikovito selo Ribeira Brava usred nasada šećerne trske – Porto Moniz s prirodnim morskim bazenima od crne lave. Stanka za ručak (uključen u cijenu). Nastavak vožnje prema slikovitom mjestu São Vicente. Poslijepodne vožnja kroz rezervat prirode velika šuma Laurissilva – prekrasni krajolici unutrašnjosti otoka u Encumeadi gdje se za lijepa vremena može uživati u pogledu na obje strane otoka. Povratak u Funchal. Noćenje.

4. dan: FUNCHAL: fakultativno izlet EIRRA DO SERRADO – PICO DE BARCELOS – MONTE
Doručak. Dan za uživanje i odmor. Preporučujemo poludnevni izlet do vrha Pico Barcelos s prekrasnim pogledom na zaljev i planinske vrhunce (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz šume eukaliptusa i zaustavljanje na najljepšim panoramskim točkama s pogledom na „dolinu opatica“ Cural des Freiras, gdje su se one u 16. st. skrivale od gusara. Zaustavljanje u selu Monte, šest kilometara od središta grada, gdje se u crkvici Nossa Senhora da Monte nalazi grob posljednjeg habsburškog vladara Karla, koji je raspadom Austro-Ugarske abdicirao i otišao u azil na Madeiru, gdje je i umro šest mjeseci poslije od upale pluća. Inače je crkvica poznata i kao mjesto hodočašća svake godine na dan Velike Gospe 15.8. Mogućnost spuštanja drvenim koritima-sanjkama (poznata turistička atrakcija, plaćanje na licu mjesta) do doline. Nastavljamo prema Eirra do Serrado otkud se pruža jedan od najljepših pogleda na otok. Transfer do hotela. Slobodno vrijeme za uživanje na Madeiri. Noćenje.

5. dan: FUNCHAL – LISABON – VENECIJA
Rani transfer na aerodrom (rani kontinentalni doručak u hotelu). Let za Lisabon u 8:55 i nastavak leta iz Lisabona prema Veneciji. Po dolasku u Veneciju u 16:30 organizirani autobusni prijevoz do Zagreba (doplata).

Putovanje rajski otok Madeira 2018 Zagreb
Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: FM 4.690 kn / 4.990 kn
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI
KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za jednokrevetnu sobu: 990 kn
Doplata za izlete (cijena na osnovi 20 prijavljenih putnika): 690 kn
Doplata za povratni transfer Zagreb – Venecija – Zagreb: 590 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.390 kn
SOBA S POMOĆNIM KREVETOM NA UPIT!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Venecija-Lisabon- Funchal-Lisabon- Venecija, pratitelja, smještaj u hotelu 4* u Funchalu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 4 noćenja s doručkom, transfere od/do zračne luke u Funchalu, poludnevni razgled grada u Funchalu, ulaznicu za Botanički vrt u Funchalu, boravišnu pristojbu i troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi, putno zdravstveno osiguranje

NAPOMENA za Putovanje rajski otok Madeira 2018 Zagreb:
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja TAP Portugal objavljenom u srpnju 2017. godine i podložna su promjeni.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA za Putovanje rajski otok Madeira 2018 iz Zagreba: 25

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: AT62ZG

Putovanje rajski otok Madeira 2018 Zagreb

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post