Putovanje Rim za Uskrs iz Splita 2019

Putovanje Rim za Uskrs iz Splita 2019
banner Adiona111aa

Putovanje Rim za Uskrs iz Splita 2019

Putovanje Rim za Uskrs iz Splita 2019

Termin putovanja: 20.4.2019. GARANTIRANI POLAZAK
Zrakoplovom iz Splita

Svi putevi vode u Rim, pa tako Vas i mi vodimo u vječni grad – RIM, grad okruženi povijesnim zdanjima koja kriju pregršt zanimljiv priča, gradu umjetnosti I kulture, gradu mode….

Program putovanja:

1.dan SPLIT – RIM

Sastanak putnika u Zračnoj luci Split kod šaltera informacija u 10:45 sati. Prijava i let za Rim u 12:45. Slijetanje u Rim u 13:55, transfer autobusom do grada uz kraći panoramski razgled grada i zaustavljanje kod bazilike Svetog Pavla izvan zidina, bogato ukrašenoj mozaicima koja se nalazi na mjestu jedne od najvažnijih rimskih bazilika i navodnog mjesta ukopa sv. Pavla. Smještaj u hotel u centru Rima. Odlazak sa pratiteljem putovanja javnim prijevozom do Piazze Navona – jednog od najljepših rimskih trgova sa baroknim palačama, crkvom Svete Agnese te predivnim fontanama. Nastavljamo šetnju do živopisnog Španjolskog trga sa poznatim Španjolskim stepenicama, omiljenog okupljališta Rimljana sa mnoštvom restorančića i taverna. Slobodno vrijeme do zajedničkog povratka do hotela. Noćenje.

2. dan RIM

Doručak. Nastavljamo sa razgledom grada od Piazza del Popolo – trga s grandioznim obeliskom, crkvom Sv. Marije del Popolo, dvjema crkvama blizankama, te vratima Porta Flaminia iza kojim se pruža ulica Via Flaminia, najpoznatija ruta prema sjeveru antičkog Rima. Popet ćemo se na Pincio, vidikovac iznad Piazza del Popolo, dio jednog od najljepših europskih gradskih parkova Villa Borghese. Šetnja jednom od glavnih shopping ulica Corso Vittorio Emanuelle do Španjolskog trga, a potom šetnja do Augustinovog mauzoleja – Ara Pacis – Hrvatski zavod Sv. Jeronima, tvrđava Sant’ Angelo, nekadašnji mauzolej rimskog cara Hadrijana, Ponte Sant’Angelo kojim dolazimo do Vatikana – države unutar grada Rima, najmanje države, sa najvećom crkvom na svijetu – bazilikom Sv. Petra. Obilazak bazilike Sv. Petra sa pratiteljem te slobodno vrijeme za uspon na kupolu svetog Petra sa koje se pruža prekrasan pogled na Rim. Mogućnost odlaska na tradicionalnu Papinu misu na trgu sv. Petra. Slobodno vrijeme za posjet Vatikanskim muzejima- jedan od najvećih kompleksa svjetskih muzeja sa čuvenom Sixtinskom kapelom. Navečer predlažemo odlazak na Trastevere – poznatu rimsku četvrt mjesto poznato po živahnom noćnom životu, odličnim restoranima, lijepim srednjovjekovnim uličicama, šarmantan dio grada koji turisti vole jednako kao i Rimljani. Povratak do hotela. Noćenje

3. dan RIM

Doručak. Nastavljamo razgled Rima sa pratiteljem putovanja: Piazza Venezia na kojem se nalazi grob Neznanom vojniku, spomenik kralju Viktoru Emanuelu II i veličanstvena palača Venezia, Trajanove tržnice – Trajanov stup – Rimski Forum, glavni trg iz doba rimskog carstva, gdje su se donosile najvažnije odluke za cijelo carstvo. Odlazak do najvećeg svjetskog kolesuma – Rimski Kolosej, penjemo se do brda Kapitolij s muzejima Capitolini te kipom Marka Aurelija i čuvenim Michelangelovim stubama, La Cordonata – Santa Maria in Aracoeli- Marcelovo kazalište. Slobodno vrijeme za večeru i vlastite programe. Nalazak sa pratiteljem te povratak javnim gradskim prijevozom do hotela. Noćenje.

4. dan RIM – SPLIT

Doručak. Check out iz hotela. Sastanak sa pratiteljem te transfer do zračne luke. Let za Split u 11:15 sati. Dolazak u Split u 12:30.
* Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.

CIJENA ARANŽMANA:

2890 kn
od 2490 kn FIRST MINUTE
Zrakoplovne pristojbe i naknade: 990 Kn
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Split – Rim – Split
smještaj u hotelu 3*/4* u zoni Stazione Termini (strogi centar) na osnovi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
transfer autobusom zračna luka -hotel-zračna luka
sve razglede prema programu
licenciranog turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti
organizaciju i pripremu putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 990 kn – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata, ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu.

RED LETENJA NA VUELINGU:

ODLAZNI LET:
Split – 12:45 – Rim – 13:55

POVRATAK:
Rim – 11:15 – Split – 12:30

Informativne cijene ulaznica:

ulaznica za Vatikanske muzej i Sikstinsku kapelu – 16,00 eur, besplatno djeca do 6 godina (popust 8 eur za djecu od 6-18 g., studenti do 26 g.)
Kupola bazilike Sv.Pavla 6 eur stubištem, 7 eur liftom
Kapitolski muzeji cca 10 eur
Galerija Borghese cca 13 eur ( besplatno za djecu do 18 god )
Koloseum, Forum i Palatinska galerija – cca 14 eur
Ulaznica za Katakombe cca 8,00 eur
Cijene ulaznica podložne su promjenama do datuma putovanja

MOGUĆE DOPLATE:

Doplata za jednokrevetnu sobu 990 kuna.

NAPOMENA:

Boravišna taxa u Rimu se plaća na licu mjesta – 4 eur po osobi i danu za smještaj u hotelu 3*, 6 eur po osobi i danu za smještaj u hotelu 4*. Sav razgled po Rimu će se obavljati pješice i metroom. Cijena jedne karte metroom iznosi 1,50 eur po osobi dok dnevna karta za metro u Rimu stoji 6,00 eur (moguća promjena)

POPUSTI:

dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju 300 kn, odrasla osoba popust 100 kn

PRIJEVOZNIK: VUELING
Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)

Minimalan broj putnika: 20

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Uskršnja putovanja pogledajte ovdje
Slike preuzete s Pixabay.com
Šifra: MO73ST

Putovanje Rim za Uskrs iz Splita 2019

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post