Putovanje Sarajevo Mostar 2019 iz Splita

Putovanje Sarajevo Mostar 2019 iz Splita

Putovanje Sarajevo Mostar 2019 iz Splita

Putovanje Sarajevo Mostar 2019 iz Splita

PLANIRANI POLAZAK: 08.03.2019.

POPUNJENO!

Putovanje Sarajevo Mostar 2019 iz Splita

1. dan: SPLIT – SARAJEVO

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja autobusom visoke turističke kategorije prema Sarajevu uz usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Sarajevo susret s lokalnim vodičem i panoramski razgled grada: ALIPAŠINO POLJE, GRBAVICA, SKENDERIJA, LATINSKA ĆUPRIJA, GRADSKA VIJEĆNICA. Pored gradske vijećnice napuštamo autobus i razgled nastavljamo pješice uz zanimljive priče o prošlosti Sarajeva, tradiciji, lokalnim specijalitetima, spomenicima kulture i zanimljivostima: INAT KUĆA, SEBILJ, BAŠČARŠIJA, KUJUNDŽILUK, MORIĆA HAN, GAZI HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, GAZI HUSREV-BEGOV BEZISTAN, FERHADIJA, KATOLIČKA KATEDRALA, STARA PRAVOSLAVNA CRKVA, VJEČNA VATRA… Nakon obilaska smještaj u hotel. Slobodna večer za individualni program. Preporučamo zajednički odlazak do PIVNICE SARAJEVSKE PIVARE, i zabava uz glazbu uživo i proslavu Međunarodnog dana žena. Noćenje.
*FAKULTATIVNO: Organizirana večera u jednom od restorana uz muziku uživo za min. 20 prijavljenih, nadoplata 140 kn.

2. dan: SARAJEVO – MOSTAR – SPLIT

Nakon doručka slobodno vrijeme u središtu grada za šetnju, kupnju suvenira i ispijanje turske kave. Kasnija odjava iz hotela i polazak autobusom do TORNJA AVAZ, najvišeg tornja u BIH s kojeg se pruža prekrasan pogled na cijeli grad i okolicu (nadoplata za ulaznicu 0,5€ na licu mjesta). Na vrhu se nalazi vidikovac i cafe bar gdje ćemo napraviti stanku.
Zatim spuštanje s tornja i polazak prema Hercegovini i njenom kulturnom i administrativnom središtu, gradu Mostaru. Po dolasku do FRANJEVAČKE CRKVE, susret s lokalnim licenciranim vodičem koji će nas upoznati s poviješću Mostara, kao i starom gradskom jezgrom koja je od 2005. godine uvrštena u UNESCO-v Registar zaštićene svjetske baštine. Šetnja i obilazak: HAMAM, KRIVA ĆUPRIJA, most koji je služio kao model za izgradnju veličanstvenog STAROG MOSTA iz 1566. godine, a po dolasku do STAROG MOSTA poslušat ćemo priču o njegovom nastanku, gradnji i graditeljima, kao i o tradicionalnim skokovima u Neretvu, koji su postali jedna od najpoznatijih atrakcija grada.
Zatim šetnja kroz KUJUNDŽILUK, ulicu prepunu zanatlija i tradicionalnih proizvoda od srebra i bakra, te nastavak šetnje do TURSKE KUĆE za one koji žele vidjeti tipično domaćinstvo turskog doba (nadoplata za ulaznicu cca 2€)… Nakon obilaska slobodno vrijeme za individualni program i u dogovoreno vrijeme povratak prema Splitu. Dolazak na polazišno mjesto u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA NA OSNOVI MIN. 35 PUTNIKA:

590,00 kn za gotovinske uplate u mjesečnim obrocima do polaska
630,00 kn za uplate kreditnim karticama
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

prijevoz autobusom visoke turističke kategorije prema programu, smještaj u hotelu 3/4* u Sarajevu na osnovi 1 noćenja s doručkom (dvokrevetne sobe), usluge licenciranih vodiča u Sarajevu i Mostaru, licenciranog pratitelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama, organizaciju putovanja i pripadajući PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

– ulaznice za objekte koji se posjećuju; toranj Avaz 0,5€, Turska kuća u Mostaru 2€, sve što nije navedeno pod “cijena aranžmana uključuje”

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba 150 kn (prema raspoloživosti u hotelu)
– organizirana večera u Sarajevu uz muziku uživo 140 kn (za 20 i više prijavljenih)
– putno zdravstveno osiguranje
– osiguranje od rizika otkaza (ugovara se prilikom prijave, a najkasnije 14 dana prije termina polaska)

PRIJAVE: pismeno mailom, putem web stranice ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 300 kn. Broj mjesta je ograničen.

PUTNE ISPRAVE:

Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili putovnica. Više info na http://www.mvep.hr.

Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Organizatora.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: PT46ST

Putovanje Sarajevo Mostar 2019 iz Splita

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post