Putovanje Sarajevo Mostar iz Splita 2018

Putovanje Sarajevo Mostar iz Splita 2018

Trodnevni izlet u susjednu Bosnu i Hercegovinu, tijekom kojeg ćemo istražiti Ramu s prekrasnim jezerom, Jablanicu i most na Neretvi, Sarajevo i njegovu raju, krasni Mostar i vodopade Kravice. Zastat ćemo i u Međugorju pred povratak kući. Od susretljivih ljudi, puno zabave i odličnu hranu – ne može nam biti loše.

Odredište: Sarajevo – Bosna i Hercegovina
Trajanje: 3 dana
Bus Prijevoz: bus
Termin:
13.04.2018.

PROGRAM Putovanje Sarajevo Mostar iz Splita 2018:
1) petak SPLIT – RAMSKO JEZERO – JABLANICA – SARAJEVO
Okupljanje sudionika putovanja u Sarajevo na dogovorenom polazištu u 7 sati ujutro. Ukrcaj prtljage u autobus, upoznavanje s vodičem i polazak prema Bosni i Hercegovini. Dvosatna vožnja za Ramu (prolazimo kroz Trilj, Kamensko i Tomislavgrad). Usred Ramskog jezera nalazi se poluotok sa Ramskim samostanom i crkvom. Krajolik je veličanstven, a ovaj prostor uvelike obiluje povijesnim pričama i zanimljivim podacima, od prapovijesti i Rimskog carstva do Srednjeg vijeka i osmanske okupacije. Obilazimo Franjevački samostan i crkvu Rama-Šćit. Nastavljamo putovanje prema Jablanici gdje radimo kratki predah (mjesto je poznato po odličnom bureku – piti od sira, pečenoj janjetini i srušenom mostu na Neretvi). Nastavljamo prema Sarajevu. Smještaj u hotel u strogom središtu grada, nedaleko Baščaršije. Slobodna večer i noćenje.

2) subota SARAJEVO
Doručak. Sarajevo je grad u plodnoj dolini rijeke Miljacke, a okružen s nekoliko važnih prapovijesnih lokaliteta (Butmir, Debelo brdo). Sjeme današnjeg Sarajeva je u mjestu Brdu kod Vrhbosne, gdje je podignuta katedrala Sv. Petra i Pavla. Snažan poticaj trgovini i srednjovjekovnom razvoju grada daje povoljan trgovački ugovor s Dubrovnikom. Nakon tri stoljeća mira i prosperiteta slijedi osmanska okupacija koja će trajati do Austro-ugarske dominacije od 1878. Obilazimo: Katedralu Srca Isusova, Latinski most (ćupriju), Sebilj, Muzički paviljon, Carsku džamiju, Sinagogu, Srpsku sabornu crkvu, Begovu džamiju i trgovačko središte grada – Baščaršiju. Nakon obilaska slobodno vrijeme za ručak, šetnju Baščaršijom, kupovinu i uživanje u atmosferi grada. Predlažemo zajedničku večeru. Noćenje.

3) nedjelja MOSTAR – MEĐUGORJE – VODOPADI KRAVICA – SPLIT
Doručak. Odjava iz hotela i putovanje za Mostar. Obilazimo stari dio grada koji je od 2005. pod zaštitom UNESCO-a: Karađozbegova džamija (najstarija i najljepša u Hercegovini), Bišćevića kuća u istoimenom sokaku, četvrt Brankovac sa starim osmanlijskim kućama i avlijama (dvorištima), Trg Musala, Kujundžiluk, Stari most, franjevačka crkva Svetih Petra i Pavla, Katedrala Marije Majke Crkve, pravoslavna Saborna crkva, Španjolski trg, Hrvatsko narodno kazalište, Trg hrvatskih velikana. Slobodno vrijeme za ručak, šetnju, fotografiranje i kupovinu suvenira. Kraća vožnja za Međugorje i stanka prema želji skupine. Moguće je prije ulaska na autocestu, na desetak km od Međugorja, napraviti stanku za razgled vodopada Kravica (ovisno o satnici). Dvosatna vožnja za Split autocestom A1. Naše putovanje u Sarajevo završava na polaznoj postaji.

Putovanje Sarajevo Mostar iz Splita 2018
Cijena putovanja “Sarajevo i Mostar iz Splita”:
890,00 kn (cijena s popustom)
980,00 kn (redovna cijena)

Opće napomene za Putovanje Sarajevo Mostar iz Splita 2018:
(1) putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika,
(2) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani ‘općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana’ turističke agencije Organizatora
(3) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 7 dana prije polaska,
(4) u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 1,5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana turistička agencija Organizatora zadržava pravo korekcije cijene,

Putovanje Sarajevo Mostar iz Splita 2018
Cijena putovanja Sarajevo i Mostar iz Splita UKLJUČUJE:
Prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja, smještaj u hotelima 3* u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja s doručkom, pratitelja skupine tijekom putovanja, osiguranje putnika od nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, te polica jamčevine za turističke paket aranžmane.

Putovanje Sarajevo Mostar iz Splita 2018
Cijena putovanja Sarajevo i Mostar iz Splita NE UKLJUČUJE:
Smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata iznosi 370,00 kn), osobne troškove, ulaznice za lokalitete koji se posjećuju, degustacije i obroke osim doručka koji je uključen u pansionsku uslugu, usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’, dopunsku policu putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza 100,00 kn / uplata isključivo prilikom prijave za putovanje),cijena vrijedi za minimalno 35 putnika / u slučaju manjeg broja putnika prijavljeni putnicu su obvezni uplatiti doplate: za 30-34 putnika 45,00 kn, za 25-29 putnika 105,00 kn, za 20-24 putnika 195,00 kn (izražene doplate su po osobi).

Pogledajte ostale ponude ovdje

Putovanje Sarajevo Mostar iz Splita 2018

Šifra: EX32SP

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post