Putovanje Španjolska Portugal iz Zagreba 2018

Putovanje Španjolska Portugal iz Zagreba 2018

Putovanje Španjolska Portugal iz Zagreba 2018

Putovanje posebnim zrakoplovom iz Zagreba
ANDALUZIJA I ALGARVE
8 dana/7 noćenja

Datumi putovanja:
19.-26.6., 26.6.-3.7., 28.8.-4.9., 4.-11.9., 25.9.-2.10. i 2.-9.10.2018.
VRIJEDNOST VIŠE:
MINI-TURA I ODMOR NA JUGU PORTUGALA I ŠPANJOLSKE – UKLJUČENE ULAZNICE U KRALJEVSKI ALCÁZAR U SEVILLI, OBILASCI SEVILLE I FARA S GRADSKIM VODIČIMA I DEGUSTACIJA SHERRYJA U JEREZU DE LA FRONTERI!

1. dan: ZAGREB – MÁLAGA – SEVILLA
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska kod šaltera informacija. Podjela putne dokumentacije i polijetanje posebnog zrakoplova u kasnim prijepodnevnim satima za Málagu. Po dolasku u Málagu i nakon preuzimanja prtljage ukrcaj u autobus i putovanje prema Sevilli. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan: SEVILLA – COSTA DE LA LUZ
Doručak. Odlazak u razgled grada u pratnji službenog gradskog vodiča: Park Marije Lujze – Plaza España – Barrio Santa Cruz (stara židovska četvrt uskih ulica, bijelih kuća, cvjetnih dvorišta i malih trgova s palmama i stablima naranči) – katedrala (najveća gotička crkva na svijetu s poznatim zvonikom Giralda) – Torre del Oro – kraljevski Alcázar (uključena ulaznica). Ono po čemu se ovaj grad pamti i čime osvaja nisu samo grandiozni spomenici i građevine, već ozračje romantičnosti i šarm – Sevilla je najznačajniji grad španjolskog juga, grad Carmen, Don Juana i Figara, arhetip Andaluzije, sunca, temperamenta i strasti. Slobodno vrijeme za ručak nakon razgleda i u poslijepodnevnim satima putovanje na „Obalu svjetlosti“. Smještaj u hotel po dolasku, noćenje.

3. dan: COSTA DE LA LUZ: dan za odmor
Doručak. Slobodan dan za aktivnosti prema želji, odmor i kupanje. Noćenje.

4. dan: COSTA DE LA LUZ – ALGARVE
Doručak. Odjava iz hotela i putovanje iz Andaluzije u pokrajinu Algarve, najjužniju portugalsku pokrajinu. Ako ijedna portugalska pokrajina može stajati izdvojeno od drugih, to je Algarve. Prošlost regije u kojoj su Mauri na tlu Portugala najduže ostali, podneblje koje je sličnije Mediteranu nego ostatak Portugala, najljepše pješčane plaže u zemlji, izvrsna gastronomija, samo su neke od karakteristika ove prekrasne regije. Smještaj u hotel, slobodno poslijepodne za odmor i uživanje. Noćenje.

5. dan: FARO
Doručak. Poslije doručka odlazak u glavni grad regije, Faro, i razgled s gradskim vodičem. Kao trgovačko središte Faro su već stvarali i Feničani i Kartažani, ali važna je luka postao za vrijeme Rimljana koji su ga zvali Ossonoba. Arapi su od njega stvorili kulturno središte regije, kažu da ime Faro duguje Arapu Saidu ben Harunu. Godine 1755. mjesto je doživjelo jaki zemljotres i većina je današnjih građevina iz doba poslije zemljotresa. Danas je Faro glavni grad regije i broji oko 70 000 stanovnika, a veliko je preuređenje doživio za EURO 2004. godine. Ostatak dana namijenjen odmoru i kupanju. Noćenje.

6. dan: ALGARVE – JEREZ DE LA FRONTERA
Doručak. Odjava iz hotela i putovanje natrag u Andaluziju. Dolazak u Jerez de la Fronteru u podnevnim satima. Gradić Jerez de la Frontera nalazi se u blizini većeg Cádiza, a poznat je po konjima (u mjestu se odvija svake godine glasovita Feria del Caballo, a Jerez je ponosan na svoju Kraljevsku školu jahanja) i po sherryju (u Španjolskoj poznatiji pod imenom fino). Posjetit ćemo jednu od vinarija s prezentacijom izrade tog slatkog alkoholnog pića i degustacijom (uključeno u cijenu). Slobodno vrijeme u Jerezu za ručak ili šetnju. Smještaj u hotel i noćenje.

7. dan: JEREZ DE LA FRONTERA – PODRUČJE MÁLAGE
Doručak. Odlazak iz hotela i putovanje prema provinciji Málaga, smještaj u hotelu. Ostatak dana slobodno za odmor i aktivnosti prema želji. Noćenje.

8. dan: MÁLAGA – ZAGREB
Doručak. Odjava iz soba i odlazak prema Málagi. Panoramska vožnja gradom na Costi del Sol, gradu koji je nepravedno podcijenjen u odnosu na Sevillu – Málagu su nazivali „siromašnijom sestrom Seville“, a koji je nakon otvaranja Muzeja Picasso 2003. dobio novi život. Poslije panoramskog razgleda odlazak u zračnu luku. Let posebnog zrakoplova na direktnoj liniji za Zagreb u poslijepodnevnim satima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: FM 8.490 kn / 8.990 kn
Cijena ne uključuje troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.
Doplata za jednokrevetnu sobu: 3.490 kn
Soba s pomoćnim ležajem na upit!
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE UKLJUČENE U CIJENU!

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb-Málaga- Zagreb, zrakoplovne pristojbe, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelima 3/4* u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom: 1 noćenje u Sevilli, 2 noćenja na Costi de la Luz, 2 noćenja u regiji Algarve, 1 noćenje u Jerezu i 1 noćenje u provinciji Málaga, prijevoz autobusom na turi, asistenciju službenih gradskih vodiča u Faru i Sevilli, ulaznicu za Alcazar u Sevilli, degustaciju sherryja u Jerezu, boravišne pristojbe, te troškove organizacije i prodaje

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, putno osiguranje, napojnice na turi te troškove osobnih narudžbi

Napomene:
Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

Ostala putovanja Europska

Šifra:AT23ZG

Putovanje Španjolska Portugal iz Zagreba 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post