Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba

Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba

Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba

-4 dana autobusom i vlakom

28.04.-01.05.2018.
05.10.-08.10.2018.
Uključene večere i vožnje alpskim vlakovima !

Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba
1.dan ZAGREB – LIHTENŠTAJN – DAVOS
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora peroni 502-506 u 04:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Posjet Lihtenštajnu, jednoj od najmanjih svjetskih država površine 160 kvadratnih kilometara. Posjetiti ćemo glavni grad Vaduz i prošetati glavnim trgom Rathausplatz i glavnom ulicom Städle do neogotičke župne crkve. Nakon kraćeg slobodnog vremena nastavak puta prema Švicarskoj. Smještaj u hotel u Davosu, poznatom turističkom i kongresnom centru. Grad je podijeljen u dva naselja: Dorf i Platz i poznato je mondeno turističko središte europskog jet-seta. Večera. Noćenje.

2.dan DAVOS – CHUR – VLAK DO DISENTISA – ANDERMATT – DAVOS
Doručak. Vožnja do Chura, najstarijeg švicarskog grada. Ukrcaj u vlak švicarske željeznice koji nas vodi poznatom „rutom ledenjaka“. Prolazimo prekrasnim alpskim krajolicima. Očaravajući klanac rijeke Rajne između Reichenaua i Ilanza oduzima dah. Ovo je područje poznato kao „švicarski Grand Canyon“. Iskrcaj s vlaka u Disentisu, gdje nas čeka autobus. Nastavak puta do Andermatta. Razgled grada: povijesni centar s tradicionalnim drvenim kućama na kamenim temeljima – gradska vijećnica – crkva sv. Petra i Pavla – crkva sv. Kolumbana – toranj Hospental. Povratak u Davos. Slobodno vrijeme za kupovinu alpskih suvenira i šetnju gradom. Večera. Noćenje.

3.dan DAVOS – PONTRESINA – VLAK DO POSCHIAVA – ST. MORITZ – DAVOS
Doručak. Vožnja do poznatog turističkog mjesta Pontresine. Ukrcati ćemo se na alpsku željeznicu koja vozi tragom slavne Bernine. Vožnja vlakom približiti će nam spektakularne alpske krajolike i savladati ćemo različite visinske razlike. Odmah nakon Pontresine počinje uspon do prijevoja Bernina. Moći ćete vidjeti Lago Biancho (Bijelo jezero). Uskoro počinje spuštanje prilikom kojeg ćete se moći diviti pogledu na ledenjak Palü sve do zaustavljanja u Poschiavu. Razgled grada čiji pitoreskni trg s očuvanim povijesnim zgradama i kamenom popločane uske uličice oduševljavaju brojne posjetitelje. Slobodno vrijeme za šetnju i kavu. Vožnja do St. Moritza, jednog od najprestižnijih europskih skijališta i dvostrukog domaćina zimskih olimpijskih igara. Šetnja središtem grada na čijim ulicama se često može sresti bogate i slavne. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4.dan DAVOS – INNSBRUCK – ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja kroz Švicarsku i Austriju do Innsbrucka. Razgled grada: zgrada sa zlatnim krovom Goldenes Dachl – ulica Marije Terezije – stup sv. Anne okružen kipovima svetaca – gradski toranj – katedrala sv. Jakova – dvorska crkva. Slobodno vrijeme za ručak ili kavu. Nastavak puta kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Hrvatsku u kasnim satima.

Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba
FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polazak 28.04.: 2.790 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polazak 28.04.: 2.990 kn

Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba
FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polazak 05.10..: 2.990 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polazak 05.10.: 3.190 kn
First minute cijene vrijede do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu: 7 dana prije puta Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
 prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
 smještaj u hotelu 3* u Davosu u dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s polupansionom (doručak i večera)
 razgledavanja prema programu
 rezervaciju i prijevoz željeznicom od Chura do Disentisa
 rezervaciju i prijevoz željeznicom od Pontresine do Poschiava
 pratitelja tijekom putovanja
 pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
• doplata za jednokrevetnu sobu: 690 kn
• ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
• Putno osiguranje
TROKREVETNE SOBE: na ovom programu moguća je rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba
Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi – 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi – 100 kn
– sjedala iza drugih vrata doplata po osobi – 100 kn

Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba
PREPORUKA PUTOVANJA: ovo putovanje će približiti planinske krajolike Švicarske uz vožnje željeznicama. Dvije vožnje vlakovima su redovnim vlakovima švicarskih željeznica koje imaju pristupačniju cijenu od poznatih turističkih vlakova, ali slijede rutu putovanje sličnu slavnom ledenjačkom vlaku i Bernini. Boravak s 3 polupansiona u poznatom centru zimskih sportova Davosu uz uključene izlete pridonijeti će dojmu koji planinski dio Švicarske ostavlja na svakog posjetitelja.

Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba
PRAKTIČNE NAPOMENE:
Valuta u Švicarskoj je švicarski franak CHF. Moguća je nabavka valute u Hrvatskoj prije početka putovanja ili zamjena na licu mjesta. U suvenirnicama i na turističkim mjestima moguće je plaćanje i u eurima. Švicarska je savezna država u središnjoj Europi. Švicarska ima dugu tradiciju neutralnosti, ali i međunarodne suradnje i sjedište je brojnih međunarodnih organizacija. Confoederatio Helvetica je latinska inačica službenog naziva države, čime se izbjegava izbor između jednog od četiri službena jezika. Sastoji se od tri geografska različita djela: Jure na sjeverozapadu, Švicarske visoravni u srednjem dijelu i Alpa na jugu i jugoistoku.Na površini od 41.285 km 2 živi oko 8,400,000 stanovnika.

Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba
Granične i vizne formalnosti:
Za putovanje u Švicarsku državljanima Republike Hrvatske nije potrebna viza, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: BR11ZG

Putovanje Švicarska mini tura 2018 iz Zagreba

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post