Putovanje Tajland Bangkok iz Zagreba 2018

Putovanje Tajland Bangkok iz Zagreba 2018

Putovanje Tajland Bangkok iz Zagreba 2018

Bangkok, sjeverni Tajland i Phuket
11 DANA/9 NOĆENJA
GRUPNI POLAZAK
3.– 13.11.2018.

1. dan: ZAGREB
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji TK1056 (Turkish Airlines) u 20:00 sati.

2. dan: ISTANBUL – BANGKOK
Dolazak u Istanbul u 00:10 sati. Nastavak leta za Bangkok na liniji TK 068 u 01:55 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta. Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok u 14:50 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta. Obavljanje pograničnih i viznih formalnosti te organizirani transfer do hotela 4* u Bangkoku. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak na krstarenje po rijeci Chaophraya s uključenom večerom. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan: BANGKOK
Doručak. Odlazak u poludnevni razgled Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnim pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho – hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Ručak. U poslijepodnevnim satima plovidba klongovima (kanalima ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun – hramu Zore. Navečer odlazak u Siam Niramitr na večeru s folklornim spektaklom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda. Po završetku večere povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: BANGKOK
Doručak. Odlazak rano ujutro prema najpoznatijoj Damnoen Saduak – plutajućoj tržnici. Neće vam biti žao rano ustati, jer ćete tako imati priliku vidjeti i doživjeli kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe – zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja sa nalazi upravo na čamcima koji su pokretne trgovine. Ručak u lokalnom restoranu. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Večera u hotelu. Noćenje.

5. dan: BANGKOK – AYUTTHAYA – LOPBURI – PHITSANULOK
Doručak. Odjava iz hotela. Nastavak vožnje prema sjeveru do Ayutthayae, stare prijestolnice tajlandskih kraljeva. Posjet velikom povijesnom parku te šetnja ruševinama nekoć najvećeg i glavnog grada. Ručak u lokalnom restoranu. Nastavak putovanja prema Lopburiju, staroj prijestolnici Siama smještenoj u unutrašnjosti zemlje. U Lopburiju odlazak u Kala hram, hinduističko svetište smješteno u čuvanoj kući u kojoj se nalaze statue Bude u raznim položajima. Jedna od najradije posjećenih turističkih atrakcija je posjet San Phra Kan-u, gdje obitavaju pitomi majmuni. Zaustavljanje kod Phra Prang Sam Yod – kmerskog hrama s tri tornja iz 13. stoljeća. Odlazak prema gradu Phitsanulok na obalama rijeke Nan. Smještaj u hotel. Noćenje.

6. dan: PHITSANULOK – SUKHOTHAI – SRI SATCHANALAI – LAMPANG
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak u razgled hrama Wat Phra Sri Ratt ana Mahathat u kojem se nalazi jedan od najljepših i najsvetijih kipova Bude u Tajlandu. Vožnja do Sukothaia i obilazak prve tajlandske prijestolnice i kolijevke tajlandske kulture gdje hramovi i ruševine svjedoče o njenom drevnom sjaju (Wat Mahathat i Wat Si Choom). Vožnja kroz rižina polja do starog grada Sri Satchanalai na obali rijeke Yom. Ručak u lokalnom restoranu. Razgled svetišta Wat Chang Lom čija je pagoda (chedi) građena u cejlonskom stilu, te Wat Chedi Chet Thaew zadivljujuće simetrije. Dolazak u Lampang, glavni grad istoimene provincije, u kome je i dalje jedno od prijevoznih sredstava kočija. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

7. dan: LAMPANG – LAMPOON – CHIANG MAI
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u razgled hrama Wat Phra Kaeo Dontao, prekrasnog primjera gradnje u kombinaciji burmanskoga i domaćeg stila. Nastavak vožnje prema tvornici keramike u Lampangu gdje možete potaknuti svoj umjetnički duh i okušati se u bojanju keramičkih predmeta. Vožnja prema sjevernom dijelu Lampoona i posjet Wat Phrathat Haripoon Chai. Ručak u lokalnom restoranu. Nastavak vožnje prema Chiang Mai-u. Po dolasku u Chiang Mai prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

8. dan: CHIANG MAI – MAE SA ELEPHANT CAMP – HRAM DOI SUTHEP
Doručak. Izlet do Mae Taeng i obilazak uzgajališta radnih slonova (mogućnost jahanja). Posjet farmi orhideja. Ručak u lokalnom restoranu. Odlazak u razgled impozantnog hrama Wat Phrathad na brdu Doi Suthep iznad Chiang Maija. Poslijepodne vožnja kroz područje poznato po brojnim radionicama u kojima se izrađuju rukotvorine od svile, pamuka, srebra, tikovine i keramike. Povratak u Chiang Mai, slobodno vrijeme. Noćenje.

9. dan: CHIANG MAI – PHUKET
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke. Prijava na let za Phuket te polijetanje zrakoplova. Po dolasku u Phuket transfer do hotela 4*. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

10. dan: PHUKET
Smještaj u hotelu na plaži na osnovi noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakultativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd.

11. dan: PHUKET– ISTANBUL – ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Slobodan dan do transfera u zračne luke Phuket. Polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 06:00 sati na liniji TK173. Dolazak u Istanbul predviđen je u 13:05 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji TK1055 u 19:00 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 19:05 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 15.690 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu 2.590 kn
Obvezna doplata za pristojbe zračnih luka 3.090 kn
FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA!
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb – Doha – Bangkok i Phuket – Doha – Zagreb, unutarnji let Chiang Mai – Phuket, smještaj u hotelima 4* na osnovi 9 noćenja (polupansion u Bangkoku i na turi, noćenje s doručkom u Phuketu), razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu, pratnju Atlasovog pratitelja putovanja, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, prijevoz modernim klimatiziranim autobusom.

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, dodatne usluge, obroke i izlete, napojnice vodiču i vozaču na putu (40 EUR – plaćanje na licu mjesta), vizu za Tajland, osobne troškove te zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

NAPOMENA: Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

Važno: Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.

Ostala Daleka putovanja

Putovanje Tajland Bangkok iz Zagreba 2018

Šifra: AT63ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post