Putovanje Tajland iz Splita Zagreba 2019

Putovanje Tajland iz Splita Zagreba 2019
banner Adiona111aa

Putovanje Tajland iz Splita Zagreba 2019

Putovanje Tajland iz Splita Zagreba 2019

Tajland, raj na zemlji, država u tropskom pojasu, okupana vodama Indijskog oceana, zemlja je vječnog ljeta. Pitomi krajolici, nestvarna ljepota plaža, koraljni otoci, mirni i srdačni ljudi, … Tajland svoje posjetitelje dočekuje širom otvorenih ruku. Hrana je odlična, mogućnost zabave neograničena, prilika za odmor i relaksaciju na svakom koraku, a kulturna baština uistinu fascinantna. Nagradite se odmorom!

Trajanje: 10 dana
Prijevoz: avion
Termin: 17.02.2019. Garantirano

Putovanje Tajland iz Splita Zagreba 2019

1) nedjelja ZAGREB – DOHA – BANGKOK

Sastanak putnika za putovanje u Tajland u zračnoj luci Zagreb u 06:30 sati. (za putnike iz Splita, uz doplatu i pravovremenu prijavu: let Split-Zagreb večer prije i noćenje pokraj zračne luke). Prijava na let, granične i carinske formalnosti. Let Zagreb-Doha 0840h/1610h. Let Doha-Bangkok 2010h/0655h (+1). Tijekom letova služe se obroci i pića.

2) ponedjeljak BANGKOK – PATTAYA (V / N)

Dolazak u Bangkok u 06:55 h. Obavljamo vizne i granične formalnosti, preuzimamo prtljagu. Transfer autobusom do Pattaye, velikog središta odmorišnog turizma na obali. Ovdje ćemo uživati u tropskoj klimi, kupati se: slobodno vrijeme za opuštanje i privikavanje na vremenske uvjete i vremensku zonu kako biste naše putovanje u Tajland započeli odmorni. Večera u hotelu. Noćenje #1.

3) utorak PATTAYA (D / V / N)

Doručak. Slobodan dan za relaksaciju i prema želji posjetiti neku od raznih atrakcija (vodeni parkovi, Hram Istine, mini Siam, ZOO vrt s tigrovima, Selo slonova, Tropski botanički vrtovi, Svijet dupina, itd). Sadržaja je uistinu puno tako da vam neće biti dosadno! Večera u hotelu. Noćenje #2.

4) srijeda PATTAYA – BANGKOK – CHIANG MAI (D / R / N)

Odjava iz hotela rano ujutro. Transfer za zračnu luku Bangkok. Prijava na let Bangkok – Chiang Mai 0800h/0920h. Po dolasku transfer do središta grada i obilazak hrama Wat Phrathat Doi Suthep. Hram je smješten na predivnoj lokaciji preko 1000m iznad mora i s njega se pruža pogled na grad. Izgrađen u 14.st. diči se Zlatnom pagodom u kojoj se čuvaju relikti Bude. Nakon obilaska spuštamo se u grad. Ručak. Nastavljamo prema gradu Chiang Rai (oko 180 km / 3 sata vožnje). Tijekom vožnje ćete upoznati predivne krajolike sjevernog Tajlanda. Po dolasku obilazimo Bijeli hram (Rong Khun) kojeg je dizajnirao jedan poznati tajlandski umjetnik i koji je potpuno bijele boje. Poseban dojam ostavljaju refleksije stakla koje je ugrađeno u fasadu. Odlazimo u hotel. Noćenje #3.

5) četvrtak ZLATNI TROKUT (D / R / N)

Doručak. Odlazimo za selo dugovratih žena. Tradicija je nositi prstene oko vrata od rane dobi. Neke od žena imaju ih čak do 20 i ponosno ih pokazuju. Slijedi odlazak do gradića Mae Sai, granice s Mijanmarom i najsjevernije točke Tajlanda. Uživajte u kupnji mijanmarskih proizvoda na lokalnoj tržnici. Slijedi odlazak do Zlatnog trokuta – mjesta gdje se susreću državne granice Laosa, Tajlanda i Mijanmara. Ručak pa plovidba rijekom Mekong: obilazimo kip zlatnog Bude koji je na obali, a s rijeke je predivan pogled na njega. Posjećujemo Muzej opijuma. Povratak u hotel. Noćenje #4.

6) petak CHIANG RAI – BANGKOK (D / R / N)

Ranija odjava iz hotela i transfer do zračne luke Chiang Rai. Prijava na let Chiang Rai – Bangkok 0945h/1115h. Vožnja za Bangkok: Ovo je prijestolnica Tajlanda, nezaobilazna je točka posjeta istoku Azije. Grad sijeku nebrojeni kanali rijeke Chao Praja. Ručak pa krstarenje kanalima uz spektakularne prizore grada. Posjet hramskom kompleksu Wat Pho iz 16.st. najstarijem i najvećem budističkom kompleksu s više od 90 pagoda! Ovdje je najveći kip ležećeg Bude u Tajlandu – dug je 46m a visok 15m. Posjetit ćemo Wat Arun (Hram Svitanja), ukrašen keramikom i smješten na zapadnoj obali rijeke Chao Phraya. Smještaj u hotel. Večer slobodno za uživanje u ovom dinamičnom i velikom gradu. Noćenje #5.

7) subota BANGKOK (D / N)

Doručak. Slobodan dan u Bangkoku. Noćenje #6.

8) nedjelja BANGKOK – DAMNOEN SADUAK (D / R / N)

Doručak. Vožnja kroz polja riže, voćnjake, plantaže kokosa i solane prema zapadu do regije Damnoen Saduak. Ovdje ćemo uživati u šarenilu plutajućih tržnica, trgovini i autentičnom životu Tajlanđana. Po dolasku, kratka vožnja tradicionalnim čamcem do tržnice. Kraće zadržavanje za fotografiranje. Ručak i povratak u Bangkok. Obilazimo hram Wat Phra Kaew, najljepši i najvažniji hram Tajlanda. Dojam kojeg ostavlja obilje ukrasa i bogatstvo je uvesti posjetitelja u grad anđela na zemlji. Obilazimo Kraljevsku palaču. Ovo je jedan od najljepših primjera sijamske dvorske arhitekture. Dvor je bio središte političke moći punih 150 godina. Posebno su zanimljive: Pogrebna dvorana, Dvorana za prijeme, Krunidbena dvorana, Kraljevska gostinska kuća i Kraljevska kapela sa Smaragdnim Budom. Povratak u hotel. Noćenje #7.

9) ponedjeljak BANGKOK – DOHA (D / R)

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak na izlet: odlazimo do Ljetne palače Bang Pa-In. Podignuli su je kraljevi Tajlanda u 17.st. i nastavili proširivati i uljepšavati kroz dva stoljeća. Zatim odlazimo tri hrama regije Ayutthaya: hram Wat Phra Mahathat iz 14.st. zatim posjet hramu Wat Yai Chai Mongkol koji se diči predivnom stupom. Na kraju obilazimo hram Wat Phanan Choeng smješten u Povijesnom parku Ayutthaya. Sredinom dana krstarimo prema Bangoku uz ručak. Odlazimo za zračnu luku. Prijava na let Bangkok – Doha 2100h/0050h +1

10) utorak DOHA – ZAGREB

Let Doha – Zagreb 0200h/0615h. Putovanje u Tajland završava!

Putovanje Tajland iz Splita Zagreba 2019

Cijena putovanja u Tajland:

11.990,00 kn (cijena s popustom)
12.830,00 kn (redovna cijena)
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Dodatne informacije

(1) Agencija nije odgovorna za kašnjenje zrakoplova
(2) putovanje se realizira za najmanje 10 prijavljenih putnika i najviše 25 prijavljanih putnika
(3) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani “općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana” turističke agencije Organizatora
(4) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 21 dan prije polaska
(5) u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 2,5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana turistička agencija Organizatora zadržava pravo korekcije cijene
(6) cijena pristojbi zračnih luka definira se na dan izdavanja zrakoplovnih karata, a u slučaju više cijene od one koja je navedena na programu puta putnik plaća razliku

Cijena putovanja u Tajland uključuje:

Let zrakoplovom Zagreb – Bangkok – Zagreb, te let Bangkok – Chiang Mai i Chiang Rai – Bangkok uz ručnu prtljagu propisanih dimenzija i jednu putnu torbu (kofer) do 23 kg, smještaj u hotelima 4* u dvokrevetnim sobama na bazi 2 polupansiona i 5 noćenja s doručkom, 5 organiziranih ručkova za skupinu, pratitelja skupine tijekom putovanja, lokalnog vodiča na engleskom jeziku tijekom putovanja (u dane kada imamo planirane obilaske), prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja, izlete koji su navedeni u programu putovanja, osiguranje putnika od nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, te polica jamčevine za turističke paket aranžmane.

Cijena putovanja u Tajland ne uključuje:

Pristojbe zračnih luka koje na dan objave putovanja u Tajland iznose 2.390,00 kn, vizu za Tajland, smještaj u jednokrevetnoj sobi (1.705,00 kn), osobne troškove, fakultativne izlete, usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’, dopunsku policu putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza / uplata isključivo prilikom prijave za putovanje, a ne kasnije od 21 dan prije polaska). Cijena je kalkulirana na bazi 15 sudionika putovanja. U slučaju 10-14 sudionika putovanja cijena se uvećava za 690,00 kn.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Daleka putovanja
Slike preuzete s Pixabay.com

Putovanje Tajland iz Splita Zagreba 2019

Šifra: EX63ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post