Putovanje Tajland velika tura 2018 iz Zagreba

Putovanje Tajland velika tura 2018 iz Zagreba

Putovanje Tajland velika tura 2018 iz Zagreba

ODMOR NA PHUKETU I BANGKOK
GRUPNI POLAZAK!
8.10. – 18.10.2018.
Zrakoplovom iz Zagreba!
11 dana / 8 noćenja

1. dan – Zagreb – Doha – Phuket
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Dohu na liniji QR216 (Qatar Airways) u 9.45 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 16.15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Phuket u 20.00 sati na liniji QR842 (Qatar Airways). Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2. dan – Phuket
Slijetanje na Phuket predviđeno je u 6.55 sati po lokalnom vremenu. Nakon pograničnih formalnosti organizirani prijevoz do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

3 – 7. dan – Phuket
Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 6 noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakultativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama okruženim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

8. dan – Phuket – Bangkok
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Bangkok na liniji PG276 (Bangkok Airways) u 12.15 sati. Dolazak u Bangkok u 13.45 sati. Organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne i večer za vlastite programe i aktivnosti. Noćenje.

9. dan – Bangkok
Doručak. Odlazak u organizirani razgled grada: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Zatim plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun – hramu Zore. Po završetku razgleda povratak u hotel i slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. U večernjim satima predlažemo odlazak u shopping do čuvene noćne tržnice Pat Pong u Bangkoku ili posjet nekom od brojnih barova i restorana u središtu grada. Noćenje.

10. dan – Bangkok – Doha
Doručak. Slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku Bangkok. Predlažemo da iskoristite zadnji dan u Bangkoku za kupovinu unikatnih suvenira ili pak ručak u nekom od brojnih tradicionalnih tajlandskih restorana. U kasnim poslijepodnevnim satima odlazak prema zračnoj luci Bangkok.

11. dan – Doha – Zagreb
Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi u 02.35 sati na liniji QR837 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 05.55 sati po lokalnom vremenu (obroci u zrakoplovu tijekom leta). Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji QR217 (Qatar Airways) u 08.05 sati. Dolazak u Zagreb u 13.10 sati.

Price:
08.10.2018 – 18.10.2018 ~ 9.990 kn 9.590 kn po osobi

Cijena uključuje
– prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Phuket – Bangkok – Zagreb
– unutarnji let Phuket – Bangkok
– 6 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* na Phuketu
– 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* u Bangkoku
– razgled Bangkoka s uključenim ulaznicama
– lokalnog vodiča na engleskom jeziku
– pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
– trošak organizacije putovanja i jamčevinu

Cijena ne uključuje
– pristojbe zračnih luka 2.790 kn
– napojnice vodiču i vozaču 20 EUR – plaćanje na licu mjesta
– viza za Tajland – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 100 kn)
– dodatne usluge, obroke i izlete
– troškove osobne prirode
– putna osiguranja

Obavezne doplate po osobi
– Pristojbe zračnih luka 2.790 kn
– Napojnice za lokalne vodiče i vozače 20 EUR (plaćanje pratitelju putovanja na licu mjesta)

Neobavezne doplate po osobi
– viza za Tajland – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 100 kn)

Važne napomene
– Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
– Kategorizacija hotela na Tajlandu odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.
– Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
– Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
– U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
– Viza: potrebno je dostaviti sljedeće: – 1 fotografija sa svijetlom pozadinom (format kao za putovnicu – 3,5 x 4,5 cm), u potpunosti ispunjen formular – čitko, putovnica važeća minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Tajlanda i potrebno je imati 1 praznu stranicu.

Najmanji broj putnika
15

Ostala Daleka putovanja

Putovanje Tajland velika tura 2018 iz Zagreba

Šifra: KO63ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post