Putovanje Tallinn Stockholm 2018 iz Zagreba

Putovanje Tallinn Stockholm 2018 iz Zagreba

Putovanje Tallinn Stockholm 2018 iz Zagreba

2 BAJKOVITO LIJEPA GRADA U 1 PUTOVANJU
Mini krstarenje Baltičkim morem
4 dana posebnim zrakoplovom iz Zagreba
Datum putovanja: 28.4.-1.5.2018.

VRIJEDNOST VIŠE:
UKLJUČEN SMJEŠTAJ U DVOKREVETNIM KABINAMA I IZLET U NP LAHEMAA S RUČKOM

1. dan: ZAGREB – TALLINN
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let posebnim zrakoplovom za Tallinn u 6:30 sati. Po dolasku u Tallinn u 10 sati ukrcaj u autobus i odlazak u razgled grada. U Tallinnu je lako zaboraviti da je riječ o prijestolnici jednog vrlo modernog europskog naroda: zakoračivši u Stari grad kao da se vraćate natrag u vrijeme srednjeg vijeka, vrijeme vitezova i princeza zatočenih u kulama oko grada. Grad je kompaktan i jednostavan za istraživanje, sa svim najvažnijim znamenitostima smještenim oko Starog grada. Stoljećima stare ulice popločene kockama, zanimljive fasade, gotičke crkve i skrivena dvorišta – a sve to obgrljeno srednjovjekovnim zidinama i tornjevima – najveća su talinska atrakcija. Panoramski i pješački razgled Tallinna obuhvaća jezgru grada, katedralu iz 13.st., rusku pravoslavnu katedralu Aleksandar Nevski, vidjet ćemo gradsku vijećnicu i mnoge palače iz doba Hanse, dvorac Tompea te ćemo panoramski pogledati i novi dio grada kao i amfiteatar na otvorenom gdje je između ostalog 1988.g. krenula „Pjevajuća revolucija“. Poslije razgleda odlazak u hotel i smještaj u sobe. Slobodno poslijepodne za osobne programe. Mogućnost organiziranja večere u tipičnom restoranu s folklornim programom (doplata za licu mjesta voditelju putovanja). Noćenje.

2. dan: TALLINN – STOCKHOLM (opcionalno izlet u palaču Kadriorg i muzej KUMU)
Doručak. Poslije doručka slobodno jutro za istraživanje grada, a mi preporučujemo fakultativni izlet u palaču Kadriorg (doplata za izlet prilikom prijave aranžmana). Kadriorg (u prijevodu Katarinina dolina), definitivno je najljepša četvrt Tallinna nakon starog grada, smještena na Baltičkom moru. U toj je četvrti smještena istoimena palača koja potječe iz vremena cara Petra Velikog, koji je nakon Sjevernog rata iz 1710. postao gospodar Baltika (ulaznica u palaču uključena u cijenu). Do Oktobarske revolucije palača je bila ljetna rezidencija ruske carske obitelji, a kad je Estonija postala republika palača je pretvorena u muzej. Poslije razgleda barokne palače uputit ćemo se u Muzej umjetnosti KUMU u kojem je prikazana umjetnost svih razdoblja Estonije (uključena ulaznica), spektakularna građevina u atraktivnom je kontrastu s baroknim Kadriorgom. Povratak u grad i slobodno vrijeme do transfera u luku na brod za Stockholm. Ukrcaj na brod u poslijepodnevnim satima i smještaj u dvokrevetne kabine. Krstarenje velikim putničkim brodom s brojnim restoranima, tax-free trgovinama i zabavnim sadržajima. Noćna plovidba prema Stockholmu.

3. dan: STOCKHOLM – TALLINN
Doručak na brodu. Planirani dolazak u stockholmsku luku u 10:15 sati. Po iskrcaju odlazak na panoramski razgled grada gdje ćemo putem proći najpoznatije znamenitosti: gradsku vijećnicu sa 106 metara visokim tornjem, dom banketne dvorane gdje se dodjeljuje većina Nobelovih nagrada – zgradu parlamenta Riksdagshuset – kraljevsku Operu – otok Djurgården, takozvani otok muzeja, zelenu oazu nedaleko od gradskog centra na kojem su smješteni brojni muzeji, te kraljevsku palaču. Obilazak ćemo završiti u starom dijelu grada, Gamla Stanu, najstarije četvrti Stockholma i jedne od najbolje sačuvanih srednjovjekovnih četvrti u Europi. Gamla Stan je poput živahnog muzeja na otvorenom s mnogim znamenitostima, restoranima, kafićima i barovima. Slobodno vrijeme za ručak i šetnju. Poslije podne transfer u luku i ukrcaj na brod koji polazi u 17:30 sati. Isplovljavanje broda iz stockholmskog arhipelaga s njegovih 24 000 otoka, stijena i otočića, a koji se proteže oko 60 km na istok jedinstven je doživljaj i nezaboravna uspomena, predivna slika s bajkovitih razglednica. Noćna plovidba.

4. dan: TALLINN: izlet u nacionalni park LAHEMAA – ZAGREB
Doručak na brodu. Dolazak u luku Tallinna u 10 sati. Po iskrcaju odlazak na cjelodnevni izlet u nacionalni park Lahemaa. Najveći estonski nacionalni park koji se prostire na 725 kvadratnih kilometara, Lahemaa je neiskvarena, ruralna Estonija, prekrasan izlet u očaravajuću prirodu sjevera. Park skriva ogromno bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta te predstavlja prekrasan izlet iz prijestolnice u spokoj zelenila. Ručak u parku. Povratak u Tallinn u kasnim poslijepodnevnim satima i transfer u zračnu luku. Najavljeni let za Zagreb u 20:15 sati, dolazak u 22:55 sati po lokalnom vremenu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: FM 4.390 kn / 4.590 kn
Cijena ne uključuje troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.
Doplata za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu kabinu): 1.190 kn
Doplata za dvokrevetnu vanjsku kabinu po osobi: 250 kn
Doplata za dvije večere na brodu (buffet večera s pićem, PREPORUČUJEMO!): 560 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 890 kn
Izlet u Kadriorg (izlet u trajanju od 4 sata, uključene ulaznice u palaču Kadriorg i muzej KUMU te razgled s lokalnim vodičem) za min. 20 putnika: 340 kn

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb-Tallinn- Zagreb, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelu 4* u Tallinnu u dvokrevetnim sobama na osnovi jednog noćenja s doručkom, razgled Tallinna prvi dan s lokalnim vodičem, prijevoz autobusom na turi, cjelodnevni izlet u NP Lahemaa s uključenim ručkom, povratni brodski prijevoz na liniji Tallinn-Stockholm- Tallinn i smještaj u dvokrevetnim unutarnjim kabinama, panoramski razgled Stockholma te troškove organizacije i prodaje

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, izlet u Kadriorg, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

Napomene za Putovanje Tallinn Stockholm 2018 iz Zagreba:
Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

Ostala putovanja Europska

Šifra:AT23ZG

Putovanje Tallinn Stockholm 2018 iz Zagreba

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post