Putovanje u Češku iz Zagreba 2019

Putovanje u Češku iz Zagreba 2019
banner Adiona111aa

Putovanje u Češku iz Zagreba 2019

Putovanje u Češku iz Zagreba 2019

POLAZAK: 04.10.-06.10.2019.
Upoznajte ljepote južne Češke, regije koja se ponosi bogatom kulturom i burnom povijesti. Oduševite se prekrasnim dvorcima Rožmberk, Hluboka i Krumlovom te degustirajte čuveno češko pivo Budweiser.

1. dan: ZAGREB – LINZ – ROŽMBERK NAD VLATVOM – ČESKÉ BUDĚJOVICE

Okupljanje grupe u 03.45h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502-506). Upoznavanje grupe sa pratiteljem putovanja, i polazak u 04.00h prema LINZU. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe.
Linz, treći grad po veličini u Austriji, osnovan je još u rimsko doba, kada je predstavljao važno trgovačke središte na križanju prometnih pravaca. Grad je to zanimljive i bogate povijesti i prošlosti, a poznat je i po omiljenoj slastici – čuvenoj Linzer torti.
Po dolasku u Linz, odlazimo u šetnju centrom grada, uz pratnju licenciranog pratitelja: MARIENDOM – najveća crkva u Austriji, HAUPTPLATZ – najveći gradski trg, CRKVA SV. MARTINA – najstarija austrijska crkva, MOZARTHAUS – kuća u kojoj je Mozart boravio tijekom 1783.godine i u kojoj je komponirao Linz simfoniju. Slobodno vrijeme za ručak i individualne programe.
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i odlazak u ROŽMBERK NAD VLTAVOM te po dolasku odlazak u razgled jednog od najstarijih dvoraca Južne Češke i jedan od prvih muzjeja u Češkoj, koji je sagrađen sredinom 13. stoljeća.
Bio je rezidencija slavne češke obitelji Rožemberk, no kratko vrijeme bio je u vlasništvu Jana Zrinskog, sina hrvatskoga bana Nikole Šubića Zrinskog. Okupljanje grupe i odlazak prema Češkim Budejovicama i hotelu. Noćenje.

2. dan: ČESKÉ BUDĚJOVICE – HLUBOKA – ČESKÉ BUDĚJOVICE

Poslije doručka, odlazak u centar Budejovica. Osim što su poznate po proizvodnji piva, mogu se pohvaliti i jednim od najvećih trgova u Češkoj. Po dolasku, slijedi razgled grada uz pratitelja putovanja: TRG OTOKARA PREMYSLA II, GRADSKA VIJEĆNICA, CRNI TORANJ, KATEDRALA SVETOG NIKOLE.
Nakon razgleda odlazak prema pivovari gdje ćete se upoznati sa proizvodnjom čuvenog češkog piva Budweiser uz degustaciju (uz doplatu na licu mjesta). Okupljanje grupe i ollazak do dvorca HLUBOKÁ, jednog od najljepših čeških dvoraca.
Ovaj impozantni bijeli dvorac je nastao u 13. stoljeću, a njegov današnji izgled inspiriran je izgledom dvorca Windsor u Engleskoj. Razgled dvorca i slobodno vrijeme za kupnju suvenira. Okupljanje grupe i povratak u hotel.

3. dan: ČESKÉ BUDĚJOVICE – ČESKÝ KRUMLOV – ZAGREB

Nakon doručka, slijedi odjava iz hotela i vožnja prema ČEŠKOM KRUMLOVU, prekrasnom, romantičnom mjestašcu pod zaštitom UNESCO – a i prema mnogima, jednom od najljepših gradića Češke.
Ovaj gradić nastao u 14. stoljeću oko dvorca obitelji Rosenberg, smjestio se uz rijeku Vltavu. Po dolasku, slijedi šetnja sa pratiteljem preko dvorišta dvorca prema središtu živopisnog grada. Kraće slobodno vrijeme za kavu, čaj i kupnju suvenira.
Okupljanje grupe i polazak u dogovoreno vrijeme prema Hrvatskoj kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Hrvatsku u večernjim satima.

Cijene

POLAZAK: 04.10.-06.10.2019.
CIJENA PO OSOBI: 1090,00 kn
FIRST MINUTE (polazak u listopadu): 990,00 kn
** za rezervaciju je potrebno izvršiti uplatu iznosa u visini 150,00 kn / osoba, ostatak do 21 dan pred putovanje!
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Cijena putovanja uključuje:

prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, 2 noćenja u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s buffet doručkom u okolici Češke Budejovice, posjet Linzu, Českým Budějovicama, Hluboki, Rožmberku i Češkom Krumlovu, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

Cijena putovanja ne uključuje:

ulaznice za dvorce i druge kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za pivovaru Budweiser, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve nenavedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

FAKULTATIVNE NADOPLATE:
– Ulaznica za tvornicu Budweiser Budvar: 5 € / osoba (minimalno 10 prijavljenih)
– Ulaznica za dvorac Rožmberk nad Vltavou: 260,00 CZK (10,5 €) (minimalno 20 prijavljenih)
– Ulaznica dvorac Hluboka: 300,00 CZK (12,00 €) (minimalno 20 prijavljenih)
– Ulaznica za dvorac Češky Krumlov: 300,00 CZK (12,00 €) (minimalno 20 prijavljenih)

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40 (u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, Agencija zadržava pravo otkaza putovanja)

NAPOMENE:

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polasci iz Zagreba su izričito sa Autobusnog kolodvora Zagreb, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Putovanje u Češku iz Zagreba 2019
Ostala Daleka putovanja

Putovanje u Češku iz Zagreba 2019

Šifra: ST31ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti