Putovanje u Istanbul iz Zagreba 2019

Putovanje u Istanbul iz Zagreba 2019
banner Adiona111aa

Putovanje u Istanbul iz Zagreba 2019

Putovanje u Istanbul iz Zagreba 2019

Grad na dva kontinenta
GRUPNI POLASCI
5.-8.1.; 16.-19.2.; 23.-26.3.; 19.-22.4.; 1.-4.5.; 20.-23.6.; 22.-25.6.2019.
4 DANA/ 3 NOĆENJA

VRIJEDNOST VIŠE: BESPLATNA IZRADA VIZE

1. dan ZAGREB – ISTANBUL

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu na liniji TK 1054 (Turkish Airlines) u 09:10 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 13.15* sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih i carinskih formalnosti, transfer do hotela 4* te smještaj u hotel. U poslijepodnevnim satima odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom prema centru grada. Šetnja po Trgu Taksim te Istikal ulicom, pješačkom zonom s mnoštvom kafića, restorana i trgovina. Noćenje u hotelu.

2. dan ISTANBUL

Doručak. Odlazak na cjelodnevni razgled Istanbula autobusom u pratnji lokalnog vodiča i voditelja putovanja. Razgled Plave džamije, monumentalnog zdanja i posljednje velike kraljevske džamije, koju je sa šest minareta izgradio Mehmet Aga da bi nadmašio poznatu Aja Sofiju, posjet Hipodromu i posjet Aja Sofiji (ulaznica nije uključena u cijenu) toliko spominjanoj i najpoznatijoj građevini Istanbula sagrađenoj u doba cara Justinijana koja je prvotno bila najveća crkva u Bizantskom carstvu, a naknadno pretvorena u džamiju te je danas jedno od najvećih graditeljskih dostignuća, zatim posjet Topkapi palači – bivšoj Sultanovoj palači (ulaznica nije uključena u cijenu). Poslijepodne odlazak na Grand Bazaar (Kapali Čaršiju), najveću tržnicu u Turskoj, poznatu po zlatu, tkanini, keramici, slasticama i suvenirima. Povratak u hotel. Noćenje. Fakultativno – mogućnost odlaska na večeru sa show programom (uključen povratni transfer).

3. dan ISTANBUL

Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom do džamije Sulejmana Veličanstvenog, remek djela najpoznatijeg osmanskog graditelja Mimara Sinana. Ostatak dana je slobodan za obilazak i razgled Istanbula. Predlažemo fakultativni izlet koji možete uplatiti na prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja; poludnevno krstarenje Bosporom, morskim tjesnacem koji razdvaja Europu i Aziju. Plovidba tijekom koje možete uživati u pogledu na carske palače, tvrđave, romantična mjestašca Bosporskog prolaza i brojne lokacije na kojima su snimane poznate turske serije. Nakon plovidbe, slijedi ručak koji je uključen u cijenu izleta. Odlazak do egipatskog bazara koji još zovu i bazar začina. U večernjim satima, mogućnost fakultativnog odlaska u kulturni centar koji se nalazi u starom djelu Istanbula na autohtoni ples Derviša. Noćenje.

4. dan ISTANBUL – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za shopping, šetnju gradom ili odlazak na fakultativni izlet na azijsku stranu Istanbula. Odlazak autobusom preko svjetski poznatog mosta koji povezuje Europu i Aziju. Panoramska vožnja i pauza za slikanje te povratak na europsku stranu Istanbula i posjet veličanstvene Dolmabahče palače. Zatim slijedi odlazak do mjesta Eyup gdje se uspinjačom vozimo do vidikovca Piere Loti. Pauza za kavu i uživanje u prekrasnom pogledu na Istanbul te povratak. Prijava na let za Zagreb i polijetanje zrakoplova u 19.00* sati na liniji TK 1055 (Turkish Airlines). Dolazak u Zagreb u 19:05* sati.

Cijena paket–aranžmana po osobi:

Putovanje u Istanbul iz Zagreba 2019
5.1., 16.2. = 2.540 kn
23.3. = 2.840 kn
19.4., 1.5.,20.6.,22.6. = 3.340 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 5.1.,16.2. 670 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu 23.3.,19.4.,1.5.,20.6.,22.6. 870 kn
Popust za treću osobu na pomoćnom krevetu 150 kn
Zrakoplovne pristojbe (950 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

FIRST MINUTE POPUST NA REDOVNU CIJENU 5% PO OSOBI ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA PREDVIĐENIH KAPACITETA.
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

Cijena paket-aranžmana uključuje: prijevoz zrakoplovom Zagreb – Istanbul – Zagreb, zrakoplovne pristojbe, 3 noćenja s doručkom u hotelu 4*, sve transfere i usluge prema programu, uslugu voditelja putovanja, uslugu izrade vize, te troškove organizacije i prodaje putovanja.

Cijena paket-aranžmana ne uključuje: fakultativne sadržaje, ulaznice, napojnice za lokalnog vodiča i vozača, zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, vizu za Tursku.

Fakultativni sadržaji za Putovanje u Istanbul iz Zagreba 2019:

 Doplata za večeru uz show u Restoranu Sultana’ s 1001 noć 390 kn
Cijena uključuje transfer, show program, večeru i piće (2 čaše vina ili 2 piva ili 2 soka).
 Doplata za krstarenje Bosporom 420 kn
Cijena uključuje transfer do pristaništa, lokalnog vodiča, vožnju brodom i ručak.
 Doplata za ples Derviša 155 kn
Cijena uključuje show u kulturnom centru Hodjapasha.
 Doplata za izlet na azijsku stranu Istanbula i Dolmabahče palaču 350 kn
U cijenu je uključen transfer, lokalni vodič, ulaznica za Dolmabahče palaču i uspinjaču.
Minimalan broj prijavljenih putnika za izlete: 15 putnika
Rezervacije za sve fakultativne sadržaje potrebno je napraviti prilikom prijave putovanja.

Putovanje u Istanbul iz Zagreba 2019
*Red letenja za polaske 19.4.; 1.5.; 20.6.
TK1054 ZAGIST 09:15 12:30
TK1055 ISTZAG 18:05 19:10

Putovanje u Istanbul iz Zagreba 2019
Informativna cijena ulaznica – plaćanje na licu mjesta:
Aja Sofija 11 EUR
Topkapi palača 11 EUR + harem 6 EUR
VIZA: Potrebna za državljane Republike Hrvatske.
Putnici za elektronsku vizu mogu aplicirati putem internetske stranice www.evisa.gov.tr
Cijena online vize je 20,70 USD – Multiple Entry Visa koja vrijedi 180 dana, a unutar tog perioda dozvoljen je boravak u Republici Turskoj najviše 90 dana. Putovnica treba važiti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Organizator radi besplatno uslugu apliciranja u ime i za račun putnika, ukoliko na vrijeme dostavite ispunjen formular na prodajno mjesto, do 10 dana prije polaska. Viza će putnicima biti uručena u Zračnoj luci na dan putovanja od strane voditelja putovanja.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: AT35ZG

Putovanje u Istanbul iz Zagreba 2019

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:
Datum polaska:

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post