Putovanje Uskrs Andaluzija 2017 Garantirano

Putovanje Uskrs Andaluzija 2017 Garantirano

Putovanje Uskrs Andaluzija 2017 Garantirano

Putovanje posebnim zrakoplovom iz Zagreba
5 dana/4 noćenja
MÁLAGA – GRANADA – CÓRDOBA – SEVILLA
VRIJEDNOST VIŠE:
HOTELI 4*!
UKLJUČENE ULAZNICE U ALHAMBRU I VRTOVE GENERALIFE U GRANADI, MEZQUITU U CÓRDOBI, KRALJEVSKI ALCÁZAR I KATEDRALU U SEVILLI, PANORAMSKI RAZGLED MÁLAGE!

Putovanje Uskrs Andaluzija 2017 Garantirano
1. dan: ZAGREB – MÁLAGA – GRANADA
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska kod šaltera informacija i podjela putne dokumentacije. Polijetanje posebnog zrakoplova u prijepodnevnim satima za Málagu. Po dolasku u Málagu i nakon preuzimanja prtljage ukrcaj u autobus i putovanje prema Granadi, gradu smještenom ispod veličanstvenih snježnih vrhunaca Sierra Nevade. Dolazak u Granadu, smještaj u hotel. Moguć odlazak s pratiteljem putovanja u večernju šetnju gradom. Noćenje.

2. dan: GRANADA
Doručak. Obilazak Granade, simbola ujedinjene Španjolske – pad Granade 1492. godine kao posljednje arapske utvrde na Pirenejskom poluotoku simbolizira pobjedu katoličkih kraljeva. Razgled prekrasnog spomeničkog kompleksa Alhambre – najromantičniji od svih europskih monumentalnih spomenika. “Crvena palača” iznimno je uspjelo remek-djelo vladara Nasridske dinastije, posljednjih maurskih vladara na Iberijskom poluotoku. Razgled palače i vrtova Generalife uz pratnju službenog vodiča. Šetnja do katedrale, kapele katoličkih kraljeva (razgled izvana) i stare arapske ulice Alcacería. Poslije razgleda slobodno poslijepodne za osobne programe. Preporučujemo da zauzmete svoje mjesto na nekoj od ulica Granade i
doživite prolazak jedne od najspektakularnijih uskršnjih procesija u Španjolskoj. Noćenje.

3. dan: GRANADA – CÓRDOBA – SEVILLA
Doručak. Odlazak iz hotela. Slijedi putovanje prema Córdobi, “daleko i samoj” kako ju je opjevao F. G. Lorca. Vožnja kroz područje najvećih maslinika Španjolske uz zaustavljanje na jednom od tipičnih imanja-gostionica gdje se mogu kušati i kupiti masline, ulje, pršut i drugi tipični regionalni proizvodi. Po dolasku u Córdobu razgled grada: šetnja starim gradom do džamije – Córdoba je grad veličanstvene i tipične andaluzijske arhitekture i nekih od najpoznatijih islamskih spomenika na svijetu (čitava povijesna jezgra dio je UNESCO- ve svjetske baštine), posjeduje i najljepša zatvorena dvorišta Španjolske (patios). Po dolasku razgledavanje povijesne jezgre u pratnji službenog gradskog vodiča: židovska četvrt – Calleja de las flores – džamija/katedrala La Mezquita (uključena ulaznica). Slobodno vrijeme za ručak. Nastavak putovanja prema Sevilli, prijestolnici Andaluzije. Smještaj u hotel. Moguć odlazak na flamenco spektakl u večernjim satima. Noćenje.

4. dan: SEVILLA
Doručak. Razgled grada u pratnji službenog gradskog vodiča: park Marije Lujze – Plaza España – Barrio Santa Cruz (stara židovska četvrt uskih ulica, bijelih kuća, cvjetnih dvorišta i malih trgova s palmama i stablima naranči) – katedrala (najveća gotička crkva na svijetu s poznatim zvonikom Giralda, uključena ulaznica) – Torre del Oro – kraljevski Alcázar (uključena ulaznica). Ono po čemu se ovaj grad pamti i čime osvaja nisu samo grandiozni spomenici i građevine, već ozračje romantičnosti i šarm – Sevilla je najznačajniji grad španjolskog juga, grad Carmen, Don Juana i Figara, arhetip Andaluzije, sunca, temperamenta i strasti. Slobodno vrijeme za ručak, šetnju, osobne programe. Noćenje.

5. dan: SEVILLA – MÁLAGA – ZAGREB
SRETAN USKRS!
Doručak. Odjava iz soba i odlazak prema Málagi. Panoramski razgled glavnog grada Coste del Sol, grada koji je nepravedno podcijenjen u odnosu na Sevillu – Málagu su nazivali „siromašnijom sestrom Seville“, a koji je nakon otvaranja muzeja Picasso 2003. dobio novi život. Málaga je danas grad s najviše muzeja u Andaluziji, grad s odličnim restoranima, lijepim dućanima, plažama, itd. Poslije panoramskog razgleda odlazak u zračnu luku. Let posebnog zrakoplova na direktnoj liniji za Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 5.690 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.490 kn
Obvezna doplata u zračnim lukama: 890 kn
TREĆI LEŽAJ NA OVOM PROGRAMU NA UPIT!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Málaga- Zagreb, pratitelja, smještaj u hotelima 4* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom: 2 noćenja u Granadi i 2 noćenja na području Seville, prijevoz autobusom na turi, asistenciju službenih gradskih vodiča u Sevilli, Granadi i Córdobi, ulaznice za Alhambru i vrtove Generalife, katedralu i kraljevsku palaču u Sevilli, džamiju/katedralu u Córdobi, panoramski razgled Málage, boravišne pristojbe, te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, putno zdravstveno osiguranje, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

Napomene:
Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje
Šifra: AT62ZG

Putovanje Uskrs Andaluzija 2017 Garantirano

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja

Share the Post