Putovanje Uskrs London 2018 iz Splita Zagreba

Putovanje Uskrs London 2018 iz Splita Zagreba

Broj dana: 4
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci: 30.03.2018

Putovanje Uskrs London 2018 iz Splita Zagreba
1. dan – SPLIT/ZAGREB – LONDON
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polaska. Let zrakoplovom Croatia Airlines OU 490 za London Heathrow u 17.50 sati. Po slijetanju u 19.05 sati, odlazak autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Preporučujemo odlazak na Picadilly Circus te slobodan ostatak večeri u Sohou, Covent Gardenu ili na Leicester Squareu, središtu noćnog života Londona. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

2. dan – LONDON
Doručak. Odlazak na panoramski razgled znamenitosti autobusom i pješice: Kensington palace, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Marble Arch, Oxford Circus, Picadilly Square, Trafalgar Square, Downing Street, Parlament, Big Ben, Westminsterska opatija, Buckinghamska palača. Slobodno vrijeme za šetnju poznatom trgovačkom ulicom Oxford Street, posjet robnoj kući Selfridges, robnom carstvu Harrod’s u Knightsbridgeu. Za ljubitelje povijesti i umjetnosti preporučamo posjet nekom od brojnih londonskih muzeja: British Museum, Nacionalnoj galeriji koja čuva iznimno umjetničko blago, Madame Tussaud’s muzeju voštanih figura. Za večernje sate predlažemo odlazak na neki od poznatih mjuzikla na svjetski poznatom West Endu. Noćenje.

3. dan – LONDON
Doručak. Odlazak javnim prijevozom do Greenwicha gdje se nalazi Kraljevska zvjezdarnica kojom prolazi nulti meridijan. Slobodno vrijeme za posjet Opservatoriju. Predlažemo povratak brodom do Tower of London te posjet najstarije kraljevske rezidencije u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. Kad s Tower Bridgea pogledate na desnu obalu rijeke, primijetit ćete velik broj suvremenih nebodera, od kojih su neki već postali prepoznatljivi na gradskim razglednicama. To je londonski City, sjedište burze i nekih od najvećih svjetskih kompanija. Pogled na City još je impresivniji s kupole obližnje katedrale St.Paul’s, 2. po veličini crkve na svijetu, nakon bazilike sv. Petra u Vatikanu. Šetnja preko Milenijskog mosta do Shakespearovog kazališta Globe i Tate Modern galerije te nastavak uz Temzu do panoramskog kotača London Eye sa kojeg se pruža veličanstveni pogled na grad. Slobodan ostatak večeri za uživanje u uskršnjem ambijentu engleske prijestolnice. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

4. dan – LONDON – (POLUDNEVNI FAKULATATIVNI IZLET WINDSOR) – ZAGREB/SPLIT
Doručak. Predlažemo poludnevni izlet u Windsor gdje se nalazi službena rezidencija kraljice i njezina dvora (doplata kod prijave). Po povratku u grad predlažemo ležerno uživanje u ambijentu jedne od najvećih svjetskih metropola. Za one koji ostaju u Londonu, predlažemo posjet mondenoj četvrti Notting Hill, poznatoj po uličnim sajmovima koji se tamo vikendom održavaju te atraktivnim terasama velikih viktorijanskih palača i elegantnih restorana. Transfer za zračnu luku London Heathrow planiran je u 17.00 sati. Prijava na let Croatia Airlines OU 491 za Zagreb u 20.00 sati. Dolazak u Zagreb u 23.15 sati. Nema mogućnosti priključnog leta u istom danu za Split, Dubrovnik, Zadar i Pulu.

Putovanje Uskrs London 2018 iz Splita Zagreba
Cijene:
30.03.2018 – 02.04.2018 ~ 3.095 kn 2.995 kn po osobi

Cijena uključuje
prijevoz zrakoplovom prema programu
– 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama
transfer zračna luka – hotel – zračna luka
– poludnevni razgled Londona
– pratitelj na putovanju
– jamčevina i troškovi organizacije putovanja

Cijena ne uključuje
– pristojbe zračnih luka iz Zagreba 1.100 kn; iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule 1.250 kn (podložne promjenama)
– polazak iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule: 370 kn
– jednokrevetna soba 1.050 kn
– poludnevni izlet za Windsor sa ulaznicom 450 kn ( najmanje 15 prijavljenih putnika)

Obavezne doplate po osobi
– pristojbe zračnih luka: iz Zagreba 1.100 kn, iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule 1.250 kn (podložne promjenama)

Ostala putovanja za novu godinu pogledajte ovdje Šifra: KO55ZG

Putovanje Uskrs London 2018 iz Splita Zagreba

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post