Putovanje Vijetnam iz Splita Zagreba 2019

Putovanje Vijetnam iz Splita Zagreba 2019
banner Adiona111aa

Vijetnam putovanje polazak Split/Zagreb

Putovanje Vijetnam iz Splita Zagreba 2019

Vijetnam je predivna i velika zemlja u kojoj otkrivamo velike regionalne razlike: sjeverni, srednji i južni Vijetnam svaki za sebe kriju neobičnosti i poseban karakter. Kulturološke poslastice ovdje su stopljene s fantastičnim reljefom, a gastronomija, urednost i dobrodušnost stanovništva će vas oduševiti. Ne propustite ovaj posebni program u perjanicu turizma jugoistočne Azije, zemlju koja čuva autentičnost unatoč velikom interesu stranih posjetitelja.

Trajanje: 11 dana
Prijevoz: avion
21.11.2019.

Putovanje Vijetnam iz Splita Zagreba 2019

1) četvrtak SPLIT / ZAGREB – HANOI

Moguće je organizirati jutarnji let Split-Zagreb (uz doplatu i pravodobnu najavu putnika). Okupljanje u zračnoj luci Zagreb u 07:00 sati. Prijava na let za Hanoi. Na letovima se služi piće i hrana. Koristimo dva leta uz optimalnu stanku u fantastičnoj zračnoj luci Doha. Letovi: ZAG DOH 0905/1635 i DOH HAN 2045/0725 (+1).

2) petak HANOI – HA LONG BAY (ručak, večera)

Po dolasku u Vijetnam obavljamo carinske formalnosti (viza je obvezna, pregledajte rubriku „cijena ne uključuje“). Transfer prema središtu grada. Panoramski razgled ovog jedinstvenog azijskog grada: bulevari ukrašeni drvoredima, francuska kolonijalna arhitektura, mirna jezera, pagode i hramovi. Razgledat ćemo jezero Kiem, hram Ngoc Son, i napravit ćemo biciklističku turu po Staroj četvrti. Večera. Noćenje #1.

3) subota HA LONG – HANOI (doručak, ručak)

Doručak. Odlazimo prema obali (oko tri sata vožnje uz jednu stanku). Stižemo do spektakularnog zaljeva Ha Long. Smještaj na deluxe brod kako bismo krenuli u istraživanje najljepšeg kutka ove čarobne zemlje – Zaljeva Ha Long. Ručak (morski plodovi) i krstarenje, istraživanje krških pećina, kupanje, sunčanje. Teško je opisati kako besprijekornu urednost ovih ljudi tako i ljepotu krajolika na koju ovdje nailazimo. Ne sumnjamo da će ovo krstarenje biti možda i najljepši dio vašeg putovanja. Smještaj u hotel. Noćenje #2.

4) nedjelja HANOI – DANANG – HOI AN (doručak, večera)

Doručak. Tijekom jutra još krstarimo, pronalazimo skrivene i teže dostupne dijelove ovog nevjerojatnog zaljeva, fotografiramo, kupamo se i upijamo ljepotu krajolika koja je uistinu nesvakidašnja. Sredinom dana završavamo naše krstarenje i idemo za zračnu luku Hanoi i let za Danang. Panoramski pregled ovog potpuno novog grada i nastavak vožnje za Hoi An. Zaustavit ćemo se u Muzeju Cham, slavnoj plaži China Beach i Mramornim planinama. Hoi An je na popisu svjetske baštine UNESCO-a. Ovaj slikoviti gradić ima niske kučice kineskog ugođaja, mostove koji nas podsjećaju na Japan, jarko obojane hramove i pagode. Šetnja, fotografiranje i uživanje. Slijedi smještaj u hotel. Noćenje #3.

5) ponedjeljak HOI AN (doručak, ručak)

Doručak. Posjetit ćemo drevni trgovački grad Hoi An, hram Phuc Kien, 400 godina stari Japanski natkriti most, zatim slikovite tržnice uz rijeku i radionice obrtnika. Sudjelovat ćemo u radu jedne radionice. Ručak. Poslijepodne plovimo po rijeci Thu Bon kako bismo posjetili grnčarsko selo Thach Ha. Povratak u hotel i noćenje #4.

6) utorak HOI AN – MY SON – HUE (doručak, ručak)

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja za Mỹ Sơn. Ovaj hramski kompleks je u rangu svih najpoznatijih sličnih hramova, Angkor Wat u Kambođi, Bagan u Mijanmaru, Ayutthaya u Tajlandu. Posjetit ćemo ruševni toranj MySon Cham. Otkrivamo hinduistička svetišta podignuta od 7. do 13. stoljeća uglavnom posvećena bogu Šivi i uronjena u prekrasan okoliš. Lokalitet je pod zaštitom UNESCO-a. Poslijepodne vozimo za Hue uz zaustavljanje na Lang Co plaži za kavu. Noćenje #5.

7) srijeda HUE (doručak, ručak)

Doručak. Danas obilazimo Hue, jednu od perjanica turizma i kulture u Vijetnamu. Nekadašnja feudalna prijestolnica, grad je nosio brojne nadimke: Carski grad, Zabranjeni ljubičasti grad, ili Unutarnji grad. Danas je pod zaštitom UNESCO-a. Obilazimo Thien Mu ili Pagodu nebeske dame i Mauzolej cara Tu Duca. Ručak. Odlazimo prema središtu grada i nastavljamo obilazak: Carska citadela – Zabranjeni ljubičasti grad, nekadašnje sjedište careva. Slijedi šetnja i kupnja na Dong Ba tržnici. Povratak u hotel. Noćenje #6.

8) četvrtak HUE – HO CHI MINH (doručak, ručak)

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak za zračnu luku. Let za Ho Chi Minh. nekada poznat pod nazivom Saigon, bio je središte francuske kolonije na teritoriju današnjeg Vijetnama. Grad ima oko 10 milijuna stanovnika i najveća je metropolitanska zona u državi. Obilazimo grad: Palača ponovnog ujedinjenja, nekadašnja Palača predsjednika Thieu-a i njegovih predhodnika, zgrada Pošte i Katedrala Notre Dame. Ručak i poslijepodnevni posjet tržnici Ben Thanh. Noćenje #7.

9) petak HO CHI MINH – MEKONG DELTA (doručak, ručak)

Doručak. Vožnja za predio Ben Tre prolazeći pokraj lijepog mosta Rach Mieu. Od gradića Bentre krećemo brodovima po rijeci Ben Tre. Upoznajemo lokalne manufakture – izradu opeke, sol, kokosov workshop. Nastavljamo po riječnim ograncima Cai Son i Nhoh Thanh uz koje obitelji proizvode otirače i strunjače od prirodnih materijala. Prelazimo u vozilo i prolazimo pokraj rižinih polja i povrtnjaka. Ručak u lokalnom restoranu. Pri povratku ćemo obići pagodu Vinh Long. Posjetit ćemo autentična mjesta proizvodnje poput mlina za kokos i rižinog popcorna. Povratak u hotel. Noćenje #8.

10) subota HO CHI MINH – DOHA (doručak, ručak)

Doručak i odjava iz hotela. Odlazimo u obilazak Cu Chi tunela, nevjerojatne podzemne mreže koja je napravljena u vrijeme Američko-Vijetnamskog rata. Unutra se osim tunela nalaze bolnice, škole spavaonice. Ovo je skrivena vojna baza Vietconga tijekom borbe za neovisnost. Povratak u Saigon i ručak. Poslijepodne odlazimo prema zračnoj luci. Prijava na let. SNG DOH 1925/0020 (+1).

11) nedjelja DOHA – ZAGREB

Let DOH ZAG 0150/0600. Putnici za Split nastavljaju prema konačnom odredištu, uz doplatu i prema dogovoru s Agencijom.

Putovanje Vijetnam iz Splita Zagreba 2019

Cijena putovanja u Vijetnam:

11.990,00 kn (cijena s popustom)
12.890,00 kn (redovna cijena)
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Cijena putovanja u Vijetnam UKLJUČUJE:

Let zrakoplovom Zagreb – Hanoi i Ho Chi Minh – Zagreb uz ručnu prtljagu propisanih dimenzija i jednu putnu torbu (kofer), unutrašnje letove na relaciji Hanoi – Danang i Hue – Ho Chi Minh (limit za predanu prtljagu je 20 kg), smještaj u hotelima 4* u dvokrevetnim sobama na bazi 7 noćenja (polupansion) i 1 noćenja (puni pansion) na brodu tijekom krstarenja zaljevom Ha Long (dvokrevetne kabine), 1 dodatni ručak prije odlaska iz Vijetnama, asistencija za izdavanja potrebne vize, pratitelja skupine tijekom putovanja, prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja, osiguranje putnika od nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, te polica jamčevine za turističke paket aranžmane.

Cijena putovanja u Vijetnam NE UKLJUČUJE:
Pristojbe zračnih luka koje na dan objave putovanja u 2.890,00 kn (točan iznos utvrđuje se prilikom izdavanja putnih karata, najčešće unutar 15 dana od polaska i u slučaju velikih promjena agencija korigira cijenu), troškove izdavanja potvrdnice i pečata vize oko 35,00 USD (plaća se na licu mjesta) i obveznu fotografiju – kao za izradu dokumenta, pića uz obroke, smještaj u jednokrevetnoj sobi (2.395,00 kn), očekujte troškove napojnica od 5 USD po danu po putniku, osobne troškove, usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’, dopunsku policu putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza / uplata isključivo prilikom prijave za putovanje).

Putovanje Vijetnam iz Splita Zagreba 2019

Napomene:

Okupljanje u zračnoj luci Zagreb u 07:00 sati ujutro – pokraj kavane.
(1) Agencija nije odgovorna za kašnjenje zrakoplova
(2) putovanje se realizira za najmanje 12 prijavljenih putnika
(3) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani “općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana” turističke agencije Organizatora
(4) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 7 dana prije polaska
(5) u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD, EUR ili JAR većem od 2,5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana turistička agencija Organizatora zadržava pravo korekcije cijene / tečaj je 7,55 kn za 1 EUR i 6,53 kn za 1 USD,
(6) cijena pristojbi zračnih luka definira se na dan izdavanja zrakoplovnih karata, a u slučaju više cijene od one koja je navedena na programu puta putnik plaća razliku

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Daleka putovanja pogledajte ovdje
Slike preuzete s Pixabay.com
Šifra: EX33ST

Putovanje Vijetnam iz Splita Zagreba 2019

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post