Putovanje Vijetnam polazak Split Zagreb 2018

Putovanje Vijetnam polazak Split Zagreb 2018

Vijetnam je predivna i velika zemlja u kojoj otkrivamo velike regionalne razlike: sjeverni, srednji i južni Vijetnam svaki za sebe kriju neobičnosti i poseban karakter. Kulturološke poslastice ovdje su stopljene s fantastičnim reljefom, a gastronomija, urednost i dobrodušnost stanovništva će vas oduševiti. Ne propustite ovaj posebni program u perjanicu turizma jugoistočne Azije, zemlju koja čuva autentičnost unatoč velikom interesu stranih posjetitelja.

Odredište: Vijetnam
Trajanje: 11 dana
Prijevoz: avion
Termin:
22.02.2018.

Putovanje Vijetnam polazak Split Zagreb 2018
1) četvrtak 22.2. SPLIT / ZAGREB – HANOI
Moguće je organizirati jutarnji let Split-Zagreb (uz doplatu i pravodobnu najavu putnika). Okupljanje u zračnoj luci Zagreb u 07:00 sati. Prijava na let za Hanoi. Na letovima se služi piće i hrana. Koristimo dva leta uz optimalnu stanku u fantastičnoj zračnoj luci Doha. Letovi: ZAG DOH 0905/1635 i DOH HAN 2045/0725 (+1).

2) petak 23.2. HANOI – HA LONG BAY (ručak, večera)
Po dolasku u Vijetnam obavljamo carinske formalnosti (viza je obvezna, pregledajte rubriku „cijena ne uključuje“). Transfer prema obali (oko tri sata) i spektakularnom zaljevu Ha Long. Smještaj na deluxe brod kako bismo krenuli u istraživanje najljepšeg kutka ove čarobne zemlje – Zaljeva Ha Long. Ručak (morski plodovi) i krstarenje, istraživanje krških pećina, kupanje, sunčanje. Teško je opisati kako besprijekornu urednost ovih ljudi tako i ljepotu krajolika na koju ovdje nailazimo. Ne sumnjamo da će ovo krstarenje biti možda i najljepši dio vašeg putovanja. Večera. Noćenje #1.

3) subota 24.2. HA LONG – HANOI (doručak, ručak)
Doručak. Tijekom jutra još krstarimo, pronalazimo skrivene i teže dostupne dijelove ovog nevjerojatnog zaljeva, fotografiramo, kupamo se i upijamo ljepotu krajolika koja je uistinu nesvakidašnja. Sredinom dana završavamo naše krstarenje i idemo prema Hanoi. Panoramski razgled ovog jedinstvenog azijskog grada: bulevari ukrašeni drvoredima, francuska kolonijalna arhitektura, mirna jezera, pagode i hramovi. Razgledat ćemo jezero Kiem, hram Ngoc Son, i napravit ćemo biciklističku turu po Staroj četvrti. Smještaj u hotel. Noćenje #2.

4) nedjelja 25.2. HANOI – DANANG – HOI AN (doručak, večera)
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak za zračnu luku i let za Danang. Stanka za konferencijske obveze i transfer za Hoian. Zaustavit ćemo se u Muzeju Cham, slavnoj plaži China Beach i Mramornim planinama. Hoi An je na popisu svjetske baštine UNESCO-a. Ovaj slikoviti gradić ima niske kučice kineskog ugođaja, mostove koji nas podsjećaju na Japan, jarko obojane hramove i pagode. Šetnja, fotografiranje i uživanje. Slijedi smještaj u hotel. Noćenje #3.

5) ponedjeljak 26.2. HOI AN (doručak, ručak)
Doručak. Posjetit ćemo drevni trgovački grad Hoi An, hram Phuc Kien, 400 godina stari Japanski natkriti most, zatim slikovite tržnice uz rijeku i radionice obrtnika. Sudjelovat ćemo u radu jedne radionice. Ručak. Poslijepodne plovimo po rijeci Thu Bon kako bismo posjetili grnčarsko selo Thach Ha. Povratak u hotel i noćenje #4.

6) utorak 27.2. HOI AN – MY SON – HUE (doručak, ručak)
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja za Mỹ Sơn. Ovaj hramski kompleks je u rangu svih najpoznatijih sličnih hramova, Angkor Wat u Kambođi, Bagan u Mijanmaru, Ayutthaya u Tajlandu. Posjetit ćemo ruševni toranj MySon Cham. Otkrivamo hinduistička svetišta podignuta od 7. do 13. stoljeća uglavnom posvećena bogu Šivi i uronjena u prekrasan okoliš. Lokalitet je pod zaštitom UNESCO-a. Poslijepodne vozimo za Hue uz zaustavljanje na Lang Co plaži za kavu. Noćenje #5.

7) srijeda 28.2. HUE (doručak, ručak)
Doručak. Danas obilazimo Hue, jednu od perjanica turizma i kulture u Vijetnamu. Nekadašnja feudalna prijestolnica, grad je nosio brojne nadimke: Carski grad, Zabranjeni ljubičasti grad, ili Unutarnji grad. Danas je pod zaštitom UNESCO-a. Obilazimo Thien Mu ili Pagodu nebeske dame i Mauzolej cara Tu Duca. Ručak. Odlazimo prema središtu grada i nastavljamo obilazak: Carska citadela – Zabranjeni ljubičasti grad, nekadašnje sjedište careva. Slijedi šetnja i kupnja na Dong Ba tržnici. Povratak u hotel. Noćenje #6.

8) četvrtak 1.3. HUE – HO CHI MINH (doručak, ručak)
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak za zračnu luku. Let za Ho Chi Minh. nekada poznat pod nazivom Saigon, bio je središte francuske kolonije na teritoriju današnjeg Vijetnama. Grad ima oko 10 milijuna stanovnika i najveća je metropolitanska zona u državi. Obilazimo grad: Palača ponovnog ujedinjenja, nekadašnja Palača predsjednika Thieu-a i njegovih predhodnika, zgrada Pošte i Katedrala Notre Dame. Ručak i poslijepodnevni posjet tržnici Ben Thanh. Noćenje #7.

9) petak 2.3. HO CHI MINH – MEKONG DELTA (doručak, ručak)
Doručak. Vožnja za predio Ben Tre prolazeći pokraj lijepog mosta Rach Mieu. Od gradića Bentre krećemo brodovima po rijeci Ben Tre. Upoznajemo lokalne manufakture – izradu opeke, sol, kokosov workshop. Nastavljamo po riječnim ograncima Cai Son i Nhoh Thanh uz koje obitelji proizvode otirače i strunjače od prirodnih materijala. Prelazimo u vozilo i prolazimo pokraj rižinih polja i povrtnjaka. Ručak u lokalnom restoranu. Pri povratku ćemo obići pagodu Vinh Long. Posjetit ćemo autentična mjesta proizvodnje poput mlina za kokos i rižinog popcorna. Povratak u hotel. Noćenje #8.

10) subota 3.3. HO CHI MINH – DOHA (doručak, ručak)
Doručak i odjava iz hotela. Odlazimo u obilazak Cu Chi tunela, nevjerojatne podzemne mreže koja je napravljena u vrijeme Američko-Vijetnamskog rata. Unutra se osim tunela nalaze bolnice, škole spavaonice. Ovo je skrivena vojna baza Vietconga tijekom borbe za neovisnost. Povratak u Saigon i ručak. Poslijepodne odlazimo prema zračnoj luci. Prijava na let. SNG DOH 1925/0020 (+1).

11) nedjelja 4.3. DOHA – ZAGREB
Let DOH ZAG 0150/0600. Putnici za Split nastavljaju prema konačnom odredištu, uz doplatu i prema dogovoru s Agencijom.

Napomene Putovanje Vijetnam polazak Split Zagreb 2018:
(1) Agencija nije odgovorna za kašnjenje zrakoplova
(2) putovanje se realizira za najmanje 12 prijavljenih putnika
(3) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 7 dana prije polaska
(4) u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD, EUR ili JAR većem od 2,5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana turistička agencija Okapi d.o.o. zadržava pravo korekcije cijene / tečaj je 7,55 kn za 1 EUR i 6,53 kn za 1 USD,
(5) cijena pristojbi zračnih luka definira se na dan izdavanja zrakoplovnih karata, a u slučaju više cijene od one koja je navedena na programu puta putnik plaća razliku
(6) datum objave paket aranžmana “putovanje u Vijetnam iz Splita i Zagreba” je 08.11.2017.

Putovanje Vijetnam polazak Split Zagreb 2018
Cijena putovanja u Vijetnam:
11.990,00 kn (cijena s popustom)
12.890,00 kn (redovna cijena)

Cijena Putovanje Vijetnam polazak Split Zagreb 2018 UKLJUČUJE:
Let zrakoplovom Zagreb – Hanoi i Ho Chi Minh – Zagreb uz ručnu prtljagu propisanih dimenzija i jednu putnu torbu (kofer), unutrašnje letove na relaciji Hanoi – Danang i Hue – Ho Chi Minh (limit za predanu prtljagu je 20 kg), smještaj u hotelima 4* u dvokrevetnim sobama na bazi 7 noćenja (polupansion) i 1 noćenja (puni pansion) na brodu tijekom krstarenja zaljevom Ha Long (dvokrevetne kabine), 1 dodatni ručak prije odlaska iz Vijetnama, asistencija za izdavanja potrebne vize, pratitelja skupine tijekom putovanja, prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja, osiguranje putnika od nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, te polica jamčevine za turističke paket aranžmane.

Cijena Putovanje Vijetnam polazak Split Zagreb 2018 NE UKLJUČUJE:
Pristojbe zračnih luka koje na dan objave putovanja u 2.890,00 kn (točan iznos utvrđuje se prilikom izdavanja putnih karata, najčešće unutar 15 dana od polaska i u slučaju velikih promjena agencija korigira cijenu), troškove izdavanja potvrdnice i pečata vize oko 35,00 USD (plaća se na licu mjesta) i obveznu fotografiju – kao za izradu dokumenta, pića uz obroke, smještaj u jednokrevetnoj sobi (2.395,00 kn), očekujte troškove napojnica od 2-3 USD po danu i po sobi, osobne troškove, usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’, dopunsku policu putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza 690,00 kn / uplata isključivo prilikom prijave za putovanje).

Ostala Daleka putovanja

Putovanje Vijetnam polazak Split Zagreb 2018

Šifra: EX99ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post