SARAJEVO – MOSTAR autobusom iz Splita

Sarajevo Mostar polazak Split 2018

Sarajevo Mostar polazak Split 2018

Lokacija: Sarajevo, BIH
POLASCI: 10.03., 05.05.2018. GARANTIRANO!
SMJEŠTAJ: hotel 3/4* u Sarajevu

Sarajevo Mostar polazak Split 2018

1. dan: SPLIT – SARAJEVO
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja autobusom visoke turističke kategorije prema Sarajevu uz usputna zaustavljanja radi odmora. Na ulazu u Sarajevo susret s lokalnim vodičem i panoramski razgled grada: ALIPAŠINO POLJE, GRBAVICA, SKENDERIJA, LATINSKA ĆUPRIJA, GRADSKA VIJEĆNICA. Pored gradske vijećnice napuštamo autobus i razgled nastavljamo pješice: INAT KUĆA, SEBILJ, BAŠČARŠIJA, KUJUNDŽILUK, MORIĆA HAN, GAZI HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, GAZI HUSREV-BEGOV BEZISTAN, FERHADIJA, KATOLIČKA KATEDRALA, STARA PRAVOSLAVNA CRKVA, VJEČNA VATRA… Nakon obilaska smještaj u hotel. Slobodna večer za individualni program. Noćenje.

*FAKULTATIVNO: Organizirana večera u jednom od restorana uz muziku uživo za min. 20 prijavljenih, nadoplata 140 kn.

2. dan: SARAJEVO – MOSTAR – SPLIT
Nakon doručka slobodno vrijeme u središtu grada za šetnju, kupnju suvenira i ispijanje turske kave. Kasnija odjava iz hotela i polazak autobusom do AVAZOVOG TORNJA, najvišeg tornja u BIH s kojeg se pruža prekrasan pogled na cijeli grad i okolicu (nadoplata za ulaznicu cca 1€ na licu mjesta). Na vrhu se nalazi vidikovac i cafe bar gdje ćemo napraviti stanku. Zatim spuštanje s tornja i polazak prema Hercegovini i njenom kulturnom i admnistrativnom središtu, gradu Mostaru. Po dolasku do FRANJEVAČKE CRKVE, susret s lokalnim licenciranim vodičem koji će nas upoznati s poviješću Mostara, kao i starom gradskom jezgrom koja je od 2005. godine uvrštena u UNESCO-v Registar zaštićene svjetske baštine. Šetnja i obilazak: HAMAM, KRIVA ĆUPRIJA, most koji je služio kao model za izgradnju veličanstvenog STAROG MOSTA iz 1566. godine. Po dolasku do Starog mosta poslušat ćemo priču o njegovom nastanku, kao i o tradicionalnim skokovima u Neretvu, koji su postali jedna od najpoznatijih atrakcija grada, zatim šetnja kroz KUJUNDŽILUK, ulicu prepunu zanatlija i tradicionalnih proizvoda od srebra i bakra, TURSKA KUĆA (nadoplata za ulaznicu cca 2€)… Nakon obilaska slobodno vrijeme za individualni program i u dogovoreno vrijem povratak prema Splitu. Dolazak na polazišno mjesto u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA Sarajevo Mostar polazak Split 2018 NA OSNOVI MIN. 35 PUTNIKA:
590,00 kn za gotovinske uplate u mjesečnim obrocima do polaska
630,00 kn za uplate kreditnim karticama

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije prema programu, smještaj u hotelu 3/4* u Sarajevu na osnovi 1 noćenja s doručkom (dvokrevetne sobe), usluge licenciranih vodiča u Sarajevu i Mostaru, licenciranog pratitelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama, organizaciju putovanja i PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za objekte koji se posjećuju; toranj Avaz 0,5€, Turska kuća u Mostaru 2€

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba 150,00 kn (prema raspoloživosti u hotelu)
– organizirana večera u Sarajevu uz muziku uživo 140,00 kn (za 20 i više prijavljenih)
– putno zdravstveno osiguranje
– osiguranje od rizika otkaza (ugovara se prilikom prijave, a najkasnije 14 dana prije termina polaska)

PUTNE ISPRAVE za Sarajevo Mostar polazak Split 2018: Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili putovnica. Više info na http://www.mvep.hr.

Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Organizatora.

Pogledajte ostale ponude ovdje

Sarajevo Mostar polazak Split 2018

Šifra: PL22ST

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post