Ulaznice za Svjetsko prvenstvo Rusija 2018

russia-3037142_640

Ulaznice za Svjetsko prvenstvo Rusija 2018

Odluka za dodjelu Svjetskog kupa FIFA 2018 u Rusiju mogla je biti pomalo kontroverzna, ali predviđanje i uzbuđenje zbog izgradnje turnira su ogromni. Njegovo nogometno bijelo stanovništvo od preko 140 milijuna u najvećoj zemlji u svijetu znači da će, počevši od početne utakmice 14. lipnja 2018. i dalje, sve do konačnog, koji će se igrati 15. srpnja, ovo nesumnjivo biti događaj koji će biti zapamćen, ispunjen uzbudljivim nogometnim natjecanjima.

Svjetsko prvenstvo u Svjetskom kupu 2018. godine ponovno će pokazati što jednostavna igra za kuglu znači globalnim građanima, pa se ljudi, pa čak i narodi, približavaju i služe kao sila koja ujedinjuje 190 etničkih skupina Rusije i oko 2.000 nacionalnosti iz cijelog svijeta.

Nogomet je jako važan dio ruske kulture i bio je tako za više od jednog stoljeća, budući da je predstavljen na prijedlog engleskih inženjera koji su radili u tvornicama industrijske Savave Morozova. Odatle se brzo širio diljem zemlje, a zatim moćnog Sovjetskog Saveza.

Konačni svjetski kup bit će odigran na 81.000 mjesta Luzhniki stadionu u Moskvi. Osim kapitala, gradovi domaćini uključuju Kaliningrad, Kazan, Nizhny Novgorod, Rostov-na-Don, Sankt Peterburg, Samara, Saransk, Sočije, Volgograd i Yekaterinburg, sve u ili blizu europske strane Rusije, kako bi se smanjili putovanja vrijeme.

Sportska događanja od 2006. godine ponosni su što su najpouzdaniji trgovac ulaznicama na tržištu, uz našu politiku “Supply Guaranteed”. Svaku narudžbu obrađuje jedan od naših prodajnih predstavnika kako bi se osigurala najbolja moguća briga o korisnicima.

Nemojte čekati! Kupite ulaznice za 2018 FIFA World CUP Rusija danas!

From/od
Croatia – Nigeria 175€ POPUNJENO!
Argentina – Croatia 394€
Iceland – Croatia 175€

Za ostalu ponudu kliknite Posebna ponuda

Ulaznice za Svjetsko prvenstvo Rusija 2018

Za pregled kliknite na sliku ispod

2018 World Cup Tickets

Napomena: Agencija Adiona travel nije odgovorna za rezervacije preko linka. Za kupnju karata vrijede uvjeti stranice Sportevent365 te sve pritužbe i upiti idu direktno preko njih.

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

logosportsevents365
shadow

Share the Post