Vožnja gondolom Jennerbahn i Kraljevsko jezero iz Zagreba

Vožnja gondolom Jennerbahn i Kraljevsko jezero iz Zagreba
banner Adiona111aa

Vožnja gondolom Jennerbahn i Kraljevsko jezero iz Zagreba

Vožnja gondolom Jennerbahn i Kraljevsko jezero iz Zagreba

POLAZAK: 28.09.2019., 23.05., 13.06., 25.07., 22.08., 26.09.2020.
Istražite sa nama ljepote nacionalnog parka Berchtesgaden, jedinog alpskog nacionalnog parka u Njemačkoj, koji obuhvaća masiv Watzmann, ledenjačko jezero Konigsee, vrh Kehlstein i uživajte u spektakularnom pogledu sa 1800m n/v do kojeg će Vas dovesti gondola Jennerbahn.

Plan putovanja:

Okupljanje grupe u 03.30h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502-506). Upoznavanje grupe sa pratiteljem putovanja, i polazak u 03.45h prema BAVARSKOJ. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, do područja NP Berchetsagden, koji je osnovan davne 1978. godine, a od 1990. godine je i pod zaštitom UNESCO-a. Planinna Jenner predstavlja i ulaz na područje Nacionalnog parka.
Po dolasku, ukrcati ćemo se u nove gondole JENNERBAHN, koje su prve putnike prevezle u travnju 2019. godine. Ugodna vožnja gondolom sa spektakularnim pogledom na Kraljevsko jezero i planinske vrhunce njemačkih Alpa će Vas ostaviti bez daha. Godnola će se zaustaviti na 1800 m n/v, a do najvišeg vrha JENNER koji se nalazi na 1874 m n/v možete prošetati još 15 minuta.
Slobodno vrijeme za kavu, sok ili fotografiranje. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i vožnja do slikovitog mjesta, Schönau am Königssee; u kojem se nalazi i jezero KÖNIGSSEE – KRALJEVSKOG JEZERA. Riječ je o najčišćem jezeru u Njemačkoj koje je ujedno i jedno od najdubljih srednjoeuropskih jezera, a nalazi se u podnožju planine WATZMANN. Slobodno vrijeme za šetnju oko jezera i uživanje u jedinstvenom skladu prirode i kulture.
Preporučujemo panoramsku vožnju elektronskim brodićem do crkvice sv. Bartolomeja (uz doplatu), koja je izgrađena davne 1134. godine. Nakon cijelodnevnog uživanja u prirodnim ljepotama Bavarske, slijedi okupljanje grupe u kasnijim poslijepodnevnimsatima i polazak za Zagreb.
Ugodna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Cijene

POLAZAK: 28.09.2019., 23.05., 13.06., 25.07., 22.08., 26.09.2020.
Cijena: 289,00 kn
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Cijena putovanja uključuje:

prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove organizacije, jamčevine, prodaje i realizacije, PDV

Cijena putovanja ne uključuje:

putno osiguranje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanja s rute, doplatu za povratnu kartu za gondolu Jennerbahn, doplatu za Kraljevsko jezero

NADOPLATA:
– ulaznicu za gondolu Jennerbahn: odrasli – 26.00 EUR; mladi 14 – 17 godina – 20.50 EUR, djeca 06 – 13godina – 9.50 EUR (doplata na licu mjesta, uključuje povratnu )
– povratnu vožnju brodom po Kraljevskom jezeru do crkvice sv.Bartolomeja – 14,00 EUR po osobi za grupu od minimalno 20 osoba (fakultativna nadoplata)
NAPOMENA: cijene su izražene prema trenutnim cijenama u 2019. godini! U slučaju promjene cijena za 2020. godine, pravovremeno ćemo obavijestiti!

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40 (u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, Agencija zadržava pravo otkaza putovanja)

NAPOMENE:

– U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (snijega zbog visoke nadmorske visine), polazak se prebacuje/odgađa za sljedeći termin.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polasci iz Zagreba su izričito sa Autobusnog kolodvora Zagreb, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Vožnja gondolom Jennerbahn i Kraljevsko jezero iz Zagreba
Ostala Daleka putovanja

Vožnja gondolom Jennerbahn i Kraljevsko jezero iz Zagreba

Šifra: ST66ST

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti