Zimsko putovanje Barcelona mini krstarenje 2018

Zimsko putovanje Barcelona mini krstarenje 2018

Zimsko putovanje Barcelona mini krstarenje 2018
Vrijednost više: uključen polupansion u Španjolskoj!
0.dan 07.01.2018. ZAGREB/RIJEKA – BROD
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 22:30 sati. Polazak iz Karlovca s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica u 23:15 sati (okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije programa). Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 01:00 sat u noći 15.10./16.10. Vožnja kroz Italiju uz kraća zaustavljanja putem prema luci Genova.

1. dan 08.01.2018. GENOVA – BROD
Dolazak u luku Genova. Ukrcaj na brod u jutarnjim satima i smještaj u kabine. Plovidba Sredozemnim morem uz korištenje brodskih sadržaja (restoran, bar, brodska trgovina). Uživajte u opuštajućoj plovidbi i odmoru na brodu! Noćenje u kabinama na brodu.

2. dan 09.01.2018. BROD – BARCELONA
Doručak na brodu. Iskrcaj s broda u Barceloni u prijepodnevnim satima. Panoramski razgled grada autobusom i pješice: vidikovac na brežuljku Montjuic – Olimpijski stadion – crkva Sagrada Familia, životno djelo slavnog arhitekta Gaudija – slavna ulica s Gaudijevim kućama Passeig de la Gracias – šetalište Ramblas – glavni trg Plaza Catalunya – trg Plaza Espanya – Kolumbov spomenik. Slobodno vrijeme za shopping i kavu. Smještaj u hotel u ljetovalištu na Costa Bravi. Večera. Noćenje.

3. dan 10.01.2018. MONTSERRAT
Doručak. Slobodno prijepodne u ljetovalištu Costa Brave za šetnju uz more, kupovinu i osobne programe. Poslijepodne odlazak na poludnevni izlet u Montserrat, slavno marijansko svetište s poznatim kipom Crne gospe, svetice zaštitnice Katalonije. Panoramska vožnja uz impresivne planinske krajolike do svetišta koje su počeli graditi benediktinci u 9. stoljeću. Razgled svetišta i crkve i slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i šetnju. Povratak u hotel. Večera. Moguć fakultativni odlazak na flamenco show. Noćenje.

4. dan 11.01.2018. BARCELONA
Doručak. Cjelodnevni izlet u Barcelonu, prijestolnicu Katalonije. Odlazak s pratiteljem putovanja do parka Güell – veličanstvenog djela Antonija Gaudija s poznatim mediteranskim vrtovima koji izgledaju kao da su iz bajke. S platoa iznad stubišta sa Zmajevom fontanom pruža se prekrasan pogled na grad. Slobodno vrijeme za vlastite programe: posjet nekom od mnogobrojnih muzeja poput Pomorskog
muzeja ili Nacionalnog muzeja katalonske umjetnosti, posjet poznatom Akvariju, posjet stadionu Nou Camp, šetnju do Poble Espanyol – sela s replikama španjolskih kuća ili posjet nekom od barova s tapasima – tipičnim španjolskim malim zalogajima… Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5. dan 12.01.2018. BARCELONA – BROD
Doručak. Kraće slobodno vrijeme u Barceloni prije ukrcaja na brod. Ukrcaj na brod u prijepodnevnim satima. Plovidba Sredozemnim morem prema Genovi. Noćenje u kabinama na brodu.

6. dan 13.01.2018. BROD – GENOVA – RIJEKA/ ZAGREB
Doručak. Iskrcaj s broda. Povratak vožnjom kroz Italiju uz zaustavljanja putem. Dolazak na Vrata Jadrana i u Zagreb u večernjim satima.

Zimsko putovanje Barcelona mini krstarenje 2018
CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: FIRST MINUTE 3.490 kn
REDOVNA CIJENA: 3.690 kn
FM cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
Rok za prijavu: 7 dana prije puta Minimalan broj putnika: 40

Zimsko putovanje Barcelona mini krstarenje 2018 Cijena uključuje:
 prijevoz visokoturističkim autobusom
 smještaj i prijevoz putničkim brodom u dvokrevetnim unutarnjim kabinama na brodskoj liniji Genova – Barcelona/ Barcelona – Genova na osnovi 2 noćenja s doručkom
 3 noćenja u ljetovalištu na Costa Bravi u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama na osnovi polupansiona(buffet doručak i večera u 3 slijeda ili buffet večera)
 razgledavanja prema programu
 sve izlete navedene u programu
 turističkog pratitelja tijekom puta
 jamčevno osiguranje,troškove organizacije i prodaje aranžmana

Zimsko putovanje Barcelona mini krstarenje 2018 Cijena ne uključuje:
 doplatu za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu unutarnju kabinu na brodovima): 890 kn
• doplatu za dvokrevetnu vanjsku kabinu na brodovima po osobi: 390 kn (vanjska kabina na fiksni upit)
 ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 ulaznica za Park Guell – 7 eur, ulaznica za Pomorski muzej – 7 eur, ulaznica za Nacionalni muzej katalonske umjetnosti – 12 eur, ulaznica za Akvarij – 20 eur, ulaznica za Poble Espanyol – 12 eur, ulaznica za Nou Camp – 25 eur (informativne cijene)
 doplatu za flamenco show ( uplata na licu mjesta): oko 30 eur
 dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće osim pića uključenog uz večeru, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 boravišnu pristojbu u Španjolskoj plaćanje direktno na recepciji hotela: 1 EUR po osobi i danu (informativna cijena, točna obavijest u završnom pismu)
 putno osiguranje
Trokrevetne sobe: rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem na ovom programu nije moguća.

Zimsko putovanje Barcelona mini krstarenje 2018 Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

Španjolska je kraljevina smještena na jugozapadu Europe koja zauzima veći dio Pirenejskog poluotoka. Dio su njenog teritorija i dva arhipelaga, smještena u Sredozemnom moru (Balearski otoci) i Atlantskom oceanu(Kanarski otoci) i sjevernoafrički primorski gradovi Ceuta i Melilla. Na površini većoj od 500.000 kvadratnih kilometara živi više od 47 000 000 stanovnika.

Barcelona glavni grad španjolske autonomne pokrajine Katalonije i glavno trgovačko i industrijsko središte u Španjolskoj, jedna od najvećih luka i najveći grad na Sredozemnom moru. Urbano područje grada se proteže izvan granice gradske uprave na područje oko 803 km² i broji preko 4.200.000 stanovnika, što ga čini šestim metropolskim područjem u Europi.

Zimsko putovanje Barcelona mini krstarenje 2018 Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane Republike Hrvatske viza za Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Ostala Europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: BR63ZG

Zimsko putovanje Barcelona mini krstarenje 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post