Zimsko putovanje Beč 2018 autobusom

Zimsko putovanje Beč 2018 autobusom

Zimsko putovanje Beč 2018 autobusom
05.01.- 07.01.2018.

1. dan ZAGREB – BEČ
Polazak autobusa u 06:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, peroni 502 – 506. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Beča. Razgled grada autobusom: Ring – Opera – Parlament – Hofburg – Trg Marije Terezije – katedrala sv. Stjepana – Graben. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za kupovinu, ručak ili osobne programe. Odlazak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. dan BEČ
Doručak. Odlazak s pratiteljem javnim prijevozom do gradskog središta. Šetnja ulicama stare gradske jezgre uz augustinsku crkvu, španjolsku školu jahanja, Albertinu do četvrti Freyung s otmjenim palačama Slobodno vrijeme za kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse, iskoristite bogatu kulturnu i muzejsku ponudu Beča : posjetite KHM povijesno-umjetnički muzej, carsku riznicu, zbirku Albertina, muzeje u Hofburgu, predstave španjolske škole jahanja, uživajte u vožnji velikim kotačem Pratera, provezite se kočijama povijesnom jezgrom, posjetite bečki akvarij, isprobajte pravi bečki odrezak ili slasne kolače i kavu u jednoj od tradicionalnih kavana –
slastičarnica. Noćenje.

3. dan BEČ
Doručak. Odlazak iz hotela. Prijepodnevni posjet dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Individualni obilazak dvorca – ljetne rezidencije Habsburgovaca s raskošno uređenim dvoranama i salonima (ulaznica uključuje tumačenje iz slušalica na stranim jezicima ili tekst na hrvatskom jeziku) te šetnja velikim parkom do Gloriette, trijumfalnog slavoluka s pogledom na panoramu Beča. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za finu novogodišnju kavu i kolač u jednoj od tradicionalnih kavana – slastičarnica. Prije odlaska posjet gradskoj četvrti oko Hundertwasserhausa, gdje ćete moći vidjeti remek djela slavnog arhitekta, kao i kupiti suvenire u stilu njegovog dizajna u Hundertwasser village. Odlazak iz Beča u 15 sati. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u večernjim satima.

Zimsko putovanje Beč 2018 autobusom
FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 950 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.050 kn
First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
Rok za prijavu: 7 dana prije puta Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
 prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3*/4* u Beču
 turističkog pratitelja tijekom puta
 jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:
 Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 Ulaznica za dvorac Schonbrunn, odrasli 14,20 EUR , djeca 10,50 EUR – Imperial tura
 Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike u Beču: KHM-povijesno- umjetnički muzej 15 EUR , Albertina 14 EUR, Carska riznica 12 EUR, Carske prostorije u Hofburgu 13,90 EUR
 Karte javnog prijevoza u Beču pojedinačna karta 2,20 EUR, dnevna karta 24 sata 7,60 EUR
 Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 Doplata za jednokrevetnu sobu – 590 kn
 Putno osiguranje

Zimsko putovanje Beč 2018 autobusom Popusti:
Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta.
Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije.
Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

Beč (Savezni glavni grad Beč, standardni njemački: Bundeshauptstadt Wien, bečki njemački: Bundeshauptstod Wean, mađarski: Bécs), glavni i najveći grad Austrije, i jedna od devet austrijskih saveznih zemalja. Grad leži na obalama Dunava, 40 km od granice sa Slovačkom i slovačkog glavnog grada Bratislave. Ima oko 1,6 milijuna stanovnika (petina stanovništva Austrije). Simbol Beča je katedrala sv. Stjepana, sjedište bečkog nadbiskupa. Administrativno je podijeljen na 23 okruga (njem. Bezirk). Sjedište je nekoliko međunarodnih organizacija: OPEC-a (Organizacije zemalja izvoznica nafte), IAEA (Međunarodne agencije za atomsku energiju) i UNIDO-a (Organizacije za industrijski razvoj Ujedinjenih naroda).
Beč je u svjetskim razmjerima odavno postao i omiljeno turističko odredište, ponajviše zahvaljujući mnogobrojnim raskošnim kulturno-povijesnim spomenicima iz doba Austro-Ugarske monarhije, raznolikoj kulturnoj ponudi i naslovu glazbene prijestolnice u kojoj su između ostalih živjeli i stvarali poznati glazbenici kao što su Beethoven ili Mozart. U gradskom središtu (Innenstadt) nalazi se veličanstvena katedrala sv. Stjepana te brojni spomenici uvršteni na listu svjetske kulturne baštine. U neposrednoj blizini su i Bečka državna opera (Wiener Staatsoper), ulica Kärntner Straße – najfrekventnija pješačka zona Austrije, poznati hoteli, kavane i slastičarnice kao i znameniti Ring – ulica Ringstraße, koja kao prsten okružuje središte grada.
Od 1980. godine u Beču se razvila živahna i raznovrsna noćna scena s ugostiteljskim četvrtima, umjetničkim galerijama, noćnim klubovima, jazz barovima i priredbama svake vrste. Veliki broj posjetitelja u Beč dolazi u mjesecu prosincu kada se u gradu održavaju i brojni božićni sajmovi na otvorenomm (Weihnachtsmarkt) od kojih je najpoznatiji Christkindlmarkt koji se pred Gradskom vijećnicom održava od 1975. godine. Većina bečkih znamenitosti može se posjetiti tijekom cijele godine kao npr. dvorci Schönbrunn, Hofburg i Belvedere ili poznati muzejski kompleks MuseumsQuartier.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Ostala Europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: BR63ZG

Zimsko putovanje Beč 2018 autobusom

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post