Zimsko putovanje Munchen Salzburg iz Zagreba 2019

Zimsko putovanje Munchen Salzburg iz Zagreba 2019

Zimsko putovanje Munchen Salzburg iz Zagreba 2019

3 dana autobusom
za zimske praznike
04.01.-06.01.2019.

1. dan ZAGREB – MÜNCHEN
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502 – 506 u 05:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u bavarsku metropolu razgled grada autobusom i pješice: Kraljevski trg – četvrt muzeja sa slavnim pinakotekama – Ludwigstrasse – Maximilianeum – Isarska vrata – Karlov trg – glavni trg Marienplatz – crkva Frauenkirche – Residenz. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan MÜNCHEN
Doručak. Odlazak do dvorca Nymphenburg. Moguć posjet prostorijama dvorca i/ili šetnja velikim parkom. Ovaj je dvorac građen u 17. stoljeću u čast rođenja prijestolonasljednika Maxa Emanuela. Bogato ukrašene prostorije dvorca uključuju salu grbova, kineski kabinet, sobu za audijencije, galeriju ljepotica itd. U velikom je parku muzej kraljevskih kočija i muzej porculana, kao i četiri kraljevska paviljona. Povratak u središte Münchena. Slobodno vrijeme u središtu Münchena za odličan shopping u glavnoj trgovačkoj ulici Kaufringerstrasse- započele su zimske rasprodaje, osobne programe ili posjet tipičnoj bavarskoj pivnici. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan MÜNCHEN – SALZBURG – ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja do Salzburga, Mozartovog grada. Razgled povijesne jezgre uz pratnju gradskog vodiča: Mozartov trg sa spomenikom – biskupska rezidencija – katedrala – samostan sv. Petra – Festivalska dvorana – Sveučilišna crkva – Mozartova rodna kuća – stari prolazi među palačama puni malih restorana i trgovina – park Mirabell. U slobodno vrijeme možete uživati u kavi i kolačima u tradicionalnim kavanama – slastičarnicama, kupiti originalne Mozart kuglice, tipične suvenire buketiće suhog cvijeća i začina ili otići gradskom uspinjačom na utvrdu Hohensalzburg otkuda se pruža prekrasan panoramskim pogled na grad. Nastavak vožnje kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.050 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.090 kn
FM cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
Rok za prijavu: 10 dana prije polaska. Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
prijevoz turističkim autobusom prema programu
 smještaj u Münchenu u hotelu 3/4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s buffet doručkom
 razgledavanja prema programu
 gradskog vodiča u Salzburgu
 pratitelja tijekom putovanja,
 pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
 moguću doplatu za jednokrevetnu sobu: 390 kn
 ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 ulaznice za muzeje (informativne cijene ulaznica mogu biti podložne promjeni): dvorac Nymphenburg 6 €, Stara pinakoteka 7 €, Nova pinakoteka 7 €, FC Bayern Erlebniswelt 14 €
 dodatne usluge i troškove koji nisu predviđeni programom,
 troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
 Putno osiguranje

Popusti:
Djeca do 12 godina u pratnji dviju odraslih osoba: 10% popusta u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije.
Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn

Njemačka je država u srednjoj Europi. Na sjeveru graniči sa Sjevernim morem , Danskom i Baltikom , na istoku s Poljskom i Češkom , na jugu s Austrijom i Švicarskom , a na zapadu s Francuskom , Luksemburgom , Belgijom i Nizozemskom . Njemačka je demokratska parlamentarna savezna država, koja se sastoji od 16 saveznih država (njem. Bundesländer) i tri samostalna grada pokrajine. Glavni grad je Berlin i u njemu su smješteni parlament (Bundestag) i vlada (Regierung).
München, glavni grad savezne pokrajine Bavarske . Nakon Berlina i Hamburga , po broju je stanovnika treći grad u Njemačkoj te slovi za jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države. München je površinom jedan od najvećih gradova Njemačke (310,43 km²). Točka s najvećom nadmorskom visinom iznosi 579 m dok najniža točka iznosi 482 m (prosjek 519 m n/m). Grad München ima približno 1,35 milijuna stanovnika i time je, prema broju stanovnika, treći njemački i dvanaesti grad u Europskoj Uniji. Urbani pojas s predgrađima ( Planungsregion München ) ima 2,6 milijuna stanovnika, a konurbacija München- Augsburg – Rosenheim 4,65 milijuna.

Granične,vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Njemačku i Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 48 sati prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

Ostala Novo godišnja putovanja pogledajte ovdje
Šifra: BR59ZG

Zimsko putovanje Munchen Salzburg iz Zagreba 2019

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post