Advent Budimpešta iz Splita 2021 autobusom

Advent Budimpešta iz Splita 2021 autobusom

Advent Budimpešta iz Splita 2021 autobusom

banner Adiona111aa

Advent Budimpešta iz Splita 2021 autobusom

Planirani termin: 09-12.12.2021.

  • Trajanje: 4 dana
  • smještaj u hotelu 3* u Budimpešti na osnovi 2 noćenja s doručkom
  • razgled Budimpešte uz lokalnog vodiča i licenciranog voditelja putovanja!
shadow

Program putovanja:

1. dan: SPLIT – BUDIMPEŠTA…

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u kasnijim večernjim satima. Putovanje autobusom visoke turističke kategorije prema Mađarskoj uz zaustavljanja na putu zbog odmora…

2. dan: BUDIMPEŠTA – VEČERA NA BRODU UZ PLOVIDBU DUNAVOM

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Upoznavanje PEŠTE uz lokalnog vodiča: SPORTSKA ARENA, TRG VELIKANA I GRADSKI PARK, ANDRASSY AVENIJA, OPERA, TRG DEAK FERENC, SINAGOGA, BAZILIKA SV. STJEPANA, PALAČA PARLAMENTA…. Nakon obilaska slobodno vrijeme u gradu za vlastiti program, ručak, šetnju VACI UTCOM, najpoznatijom ulicom u gradu i jednom od najljepših pješačkih zona na svijetu, s brojnim trgovinama, restoranima, suvenirnicama, ili posjet čuvenoj slastičarnici GERBAUD i uživanje u najraznovrsnijim i vrhunskim slasticama sa 150-godišnjom tradicijom… Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak u hotel. Smještaj po sobama. Slobodna večer u gradu. Noćenje.

*FAKULTATIVNO: VEČERA NA BRODU UZ PANORAMSKU VOŽNJU PO DUNAVU (uz min. 25 prijavljenih putnika). Večernji doživljaj mađarske prijestolnice uz večeru (buffet) i panoramsku vožnju s pogledom na grad i brojne mostove.

3. dan: BUDIMPEŠTA – VEČERA U ČARDI UZ FOLKLORNI PROGRAM

Nakon doručka nastavljamo upoznavanje grada i obilazimo BUDIM. Panoramska vožnja gradom i odlazak na BRDO GELLERT i CITADELLU te vidikovac s kojeg se pruža najljepši pogled na Budimpeštu, njene mostove i Dunav. Šetnja i razgled Budima: RIBARSKA TVRĐAVA, CRKVA SV. MATIJAŠA, TRG TROJSTVA, BUDIMSKI DVORAC TJ. KRALJEVSKA PALAČA… Nakon obilaska povratak u središte grada i slobodno vrijeme za individualni program, kupovinu, šetnju, posjet nekom od muzeja, ili posjet CENTRALNOJ TRŽNICI, živopisnom zdanju u središtu grada, s bogatom ponudom raznih začina, proizvoda, vina, suvenira… i brojnim zalogajnicama s lokalnim specijalitetima (gulaš, kobasice, itd..). Povratak u hotel. Noćenje.

*FAKULTATIVNO (uz min 25 prijavljenih): VEČERA U ČARDI, lokalnom restoranu uz folklorni program i tradicionalna mađarska jela.

4. dan: BUDIMPEŠTA – SIÓFOK – BLATNO JEZERO – SPLIT

Nakon doručka odjava iz hotela i slobodno jutro u gradu za šetnju i individualni program. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak prema Hrvatskoj. Zaustavljanje u gradiću SIÓFOK, najpoznatijem turističkom središtu na obali Blatnog jezera. Stanka i slobodno vrijeme za šetnju ili ručak u nekom od lokalnih restorana. Zatim nastavak putovanja prema Splitu. Vožnja autocestom uz zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Split u kasnim večernjim satima.

Dodatne informacije:

NAPOMENA:

– Organizator putovanja Adventska čarolija u Beču
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 30 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 5 dana prije termina putovanja.
– Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije Organizatora: Organizatora
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
– Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 5 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– Program se će realizirati sukladno preporukama i mjerama HZJZ aktualnim u terminu realizacije putovanja, te poštujući uvjete zemlje u koju se putuje. Detaljne upute o izvedbi putovanja u posebnim okolnostima (obveznim maskama, dezinfekciji i sl.) putnici će dobiti prilikom prijave. Svi detalji dostupni su i na mrežnoj stranici: LINK
– Za prelazak granice i putovanje u Austriju državljanima RH potrebna je valjana putovnica ili osobna iskaznica.
– Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.

COVID-19 I PUTOVANJE U AUSTRIJU ZA DRŽAVLJANE REPUBLIKE HRVATSKE:

Ulazak u Austriju iz Hrvatske je moguć uz predočenje jedne od tri potvrde u nastavku (u digitalnom ili papirnatom obliku na engleski ili njemački jezik):
– potvrda o negativnom testu (brzi antigenski test ne stariji od 48 sati ili PCR- test ne stariji od 72 sata)
– ili potvrda o cijepljenju
– ili potvrda o preboljenju bolesti COVID-19.
Ukoliko se ne raspolaže niti jednim od navedenih potvrda, nužno se registrirati putem obrasca Pre-Travel-Clearance, te se u roku od 24 sata od trenutka prelaska granice testirati u Austriji.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Adventska putovanja
Slike preuzete s Pixabay.com
Advent Budimpešta iz Splita 2021 autobusom

Advent Budimpešta iz Splita 2021 autobusom

Šifra: PT59ST

Cijena aranžmana po osobi:

1.450,00 kn

Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

POPUSTI:
– djeca do 12 god. 20% na osnovnu cijenu aranžmana

PRIJAVE: pismeno mailom ili putem rezervacijskog obrasca na web stranici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije. Broj mjesta je ograničen.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

Dodatne naplate:

NEOBAVEZNE NADOPLATE:

– jednokrevetna soba – 400 kn
– OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA – (ugovara se min 14 dana prije termina polaska)
– MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE –
– VEČERA NA BRODU UZ PANORAMSKU VOŽNJU DUNAVOM (min. 25 prijavljenih) 35€
– VEČERA U ČARDI UZ FOLKLORNI PROGRAM (min. 25 prijavljenih) 25€

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti