Advent Opatija Festival Čokolade iz Splita

Advent Opatija Festival Čokolade iz Splita

Advent Opatija Festival Čokolade iz Splita

banner Adiona111aa

Advent Opatija Festival Čokolade iz Splita

Planirani termin: 04.12.2021.

  • Trajanje: 1 dan
  • prijevoz autobusom visoke turističke kategorije
  • razgled Opatije uz licenciranog vodiča!
shadow

Program putovanja:

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u ranim jutarnjim satima (05 h). Vožnja autobusom visoke turističke kategorije autocestom prema Kvarneru uz zaustavljanja radi odmora te dolazak u Opatiju u prijepodnevnim satima.

Prošetat ćemo se gradom i razgledati: LUNGO MARE, šetnica uz more koja spaja Opatiju sa susjednim Lovranom i Voloskom, PARK SV. JAKOVA sa opatijom Sv. Jakova po kojoj grad nosi svoje ime. Šetnjom prolazimo uz HOTEL KVARNER, najstariji hrvatski hotel sagrađen 1884.g. i dolazimo u jedan od najljepših parkova u gradu: PARK ANGIOLINA, spomenik parkovne arhitekture koji se proteže na nešto više od 2 ha površine u kojemu se nalazi preko stotinu vrsta raznih vrsta bilja iz cijelog svijeta. U središtu parka nalazi se istoimena VILLA ANGIOLINA u kojoj je danas Muzej turizma, s kojom je započela turistička priča Opatije. Vidjet ćemo i simbol grada, skulpturu DJEVOJKA S GALEBOM. Nakon ugodne šetnje i obilaska slobodno vrijeme za individualni program.

Opatija ove godine ponovno otvara svoja vrata ljubiteljima čokolade; FESTIVAL ČOKOLADE najslađa je opatijska manifestacija na kojoj će se predstaviti najbolji mali proizvođači originalnih slastica od čokolade. Sajam čokoladnih poslastica u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, CHOCO LAND u hotelu Continental i GASTRO CHOCO u koji će biti uključeni lokalni ugostitelji, prilika je za uživanje u omiljenim poslasticama.

Uz čokoladnu priču uživajte i u ADVENTU U OPATIJI. Stotine tisuća lampica i dekoracija grad će pretvoriti u pravu božićnu bajku. Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, glazbeno-scenski programi na prekrasnim lokacijama, miris kuhanog vina uz maštovite čokoladne poslastice garancija su za odličan provod na „najljepšem adventu uz more“.

Nakon uživanja u svečanom opatijskom ugođaju, okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i povratak prema Splitu. Dolazak na polazišno mjesto u kasnim večernjim satima (do 24 h).

Dodatne informacije:

NAPOMENA:
– Organizator izleta “Opatija – advent uz more i festival čokolade”:
– Cijena je kalkulirana na osnovu min. 30 putnika. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja putnika sukladno Općim uvjetima, te će Putnike o istom obavijestiti najkasnije 3 dana prije termina putovanja.
– Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obvezuje Program izvršiti u cijelosti.
– Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti Agencije Organizatora: LINK
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije.
– Završnu obavijest putnicima Agencija šalje najkasnije 3 dana prije početka putovanja (ime i kontakt voditelja putovanja, informacije o prijevozniku i sl.)
– Sukladno preporukama HZJZ obvezno je nošenje maski za vrijeme vožnje u autobusu i na brodu. Pri ulazu u autobus potrebno je dezinficirati ruke, Agencija osigurava dezinficijense.
– Agencija ne snosi odgovornost za izgubljene ili otuđene predmete u destinaciji ili prijevoznom sredstvu.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Adventska putovanja
Slike preuzete s Pixabay.com
Advent Opatija Festival Čokolade iz Splita

Advent Opatija Festival Čokolade iz Splita

Šifra: PT59ST

Cijena aranžmana po osobi:

350,00 kn

Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

POPUSTI:
– djeca do 12 god. 15% na osnovnu cijenu aranžmana

PRIJAVE: pismeno mailom ili putem rezervacijskog obrasca na web stranici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije. Broj mjesta je ograničen.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

Dodatne naplate:

NEOBVEZNA NADOPLATA:
– osiguranje od rizika otkaza (uplaćuje se isključivo uz prijavu za izlet, a najkasnije 14 dana prije termina izleta)

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti