Advent Radovljica Kranjska gora iz Zagreba 2022

Advent Radovljica Kranjska gora iz Zagreba 2022
banner Adiona111aa

Advent Salzburg Berchtesgadenu iz Zagreba 2022

Planirani termin: 03.12., 11.12., 17.12.2022.

  • Trajanje: 1 dana
  • prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije
  • sve razglede prema programu te troškove jamčevine
shadow

Program putovanja:

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 06.20 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Sloveniji u 06.35h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju , uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, prema SLOVENIJI točnije prema RADOVLJICI, čiji je stari grad jedan od najbolje očuvanih gradskih struktura u Sloveniji, s kućama koje datiraju iz 15. i 16. stoljeća. Ovaj šarmantni grad će Vas definitivno očarati svojim položajem, s raznolikom saučuvanom arhitekturom, ali i muzejima i galerijama, kao i drugim atrakcijama. Svaki kutak ovog gradića odiše poviješću i priča zanimljive priče iz prošlosti. Radovljica je poznata i po dugoj tradiciji izrade medenjaka i licitarskih srca.

Kupite originalne suvenire i poklone, uživajte u mirisima slastica i okusima medenjaka koji dodatno doprinose predblagdanskom ugođaju… Okupljanje grupe i odlazak prema JEZERU JASNA, umjetnom jezeru kojeg tvore dva manja jezera uz ušće potoka Velike i Male Pišnce. Kratko slobodno vrijeme za šetnju i fotografiranje pokraj brončanog kipa kozoroga te uživanje u čarobnom pogledu na Julijske Alpe. Okupljanje grupe i polazak prema KRANJSKOJ GORI, omiljenoj destinaciji ljubitelja zimskih sportova. Slobodno vrijeme za kavu i kupnju suvenira. Okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.Okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Dodatne informacije:

NAPOMENE:

– Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske za lice.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Adventska putovanja
Slike preuzete s Pixabay.com od korisnika geralt
Advent Radovljica Kranjska gora iz Zagreba 2022

Advent Radovljica Kranjska gora iz Zagreba 2022

Šifra: ST12ST

Cijena aranžmana po osobi:

Cijena po osobi: 195,00 kn / 25,88 €
Tečaj: 1,00 € = 7,53450 kn
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Organizatora!

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti