Doček nove godine 2024 Zagreb Aranžmani

Doček nove godine 2024 Zagreb Aranžmani
Doček Zagreb
Nova Godina 2023 u Zagrebu
shadow
White Green Minimalist Modern Home Facebook Post (3)
3
Hotel Sheraton Zagreb
shadow

Doček nove godine 2024 Zagreb Aranžmani

Doček 2024 godine se organizira u Tvornici kulture i očekuje se da će biti jedan od najvećih novogodišnjih tuluma u Zagrebu! Tvornica kulture i Radio Tvornia organiziraju party koji će se protezati na dva floora, a DJ-evi će Vas uvesti u uzbudljivu 2024 godinu.

DJ-evi Indy, Kiki B. i Sin će voditi pogon u nedjelju 31.12.2023. sa omiljenim pop i rock hitovima iz 80-ih godina. Party će se odvijati na oba plesna podija, DJ grupa kolektiv Trepaj il’ krepaj že puštati kvalitetnu selekciju trap glazbe. Najbolji doćek Nove godine u Zagrebu priprema Tvornica kulture!

Trg bana Josipa Jelačića se pretvara u mjesto okupljanja. Mjesto će postati domaćin atraktivnog programa gdje će nas popularna rock grupa “Let 3” razveselit. Energična glazba će protresti trg, obećavajući noć punu zabave. Isto tako Zagrebačka filharmonija će dodati notu elegancije događaju sa svojom klasičnom glazbom.

1
Nova Godina 2019 Gorski Kotar
shadow
fireworks-1843175_960_720
Putovanja za Avent i Novu Godinu 2019
shadow

Doček nove godine 2024 Zagreb Aranžmani
Dragi naši,
pripremili smo Vam i predstavili sve ponude za doček Nove godine 2024. u cijeloj Hrvatskoj. U ponudi se nalaze hoteli, hosteli i apartmani u Dalmaciji, Istri, Kvarneru kao i u kontinentalnoj Hrvatskoj. Naše želje su da će svatko pronaći po nešto za sebe jer ponuda je velika: od usluge noćenja za one koji slave na otvorenom do organiziranih dočeka u hotelu sa živom glazbom.
A kako bi Nova Godina počela u opuštenoj atmosferi, boravak je u većini hotela moguće kombinirati sa wellnesom.

Adventsko slavlje u Zagrebu je jedno od najvećih. Grad dekoriran na nekoliko lokacije koji ga ispunjava božićnim duhom. Zagreb isto tako ima raznolikih lokacija gdje možete uživati u Novogodišnjem ugođaju. Svake godine Zagreb organizira slavlje koje će razveseliti mlade i starije tokom Adventa. Zato uzmite transfer do glavnog grada iz Splita ili okolice Zagreba!

Kliknite za ponudu doček Nove Godine 2024

Doček nove godine 2024 Zagreb Aranžmani

Snow Forest (1)
Besplatno oglašavanje smještaja
shadow

Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Ukupan broj osoba (obavezno)

  Odraslih

  Djeca

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti