Hodočašće Lisabon Fatima 2020 iz Zagreba

Hodočašće Lisabon Fatima 2020 iz Zagreba
banner Adiona111aa

Hodočašće Lisabon Fatima 2020 iz Zagreba

Planirani termini: 29. 05. – 01. 06. 2020.

  • Smještaj u hotelima na bazi 2 polupansiona i 1 punog pansiona u Fatimi;
  • Vodičke usluge i duhovna pratnja tijekom hodočašća;
  • Putničko zdravstveno osiguranje;
shadow

Program putovanja:

29. 05. Zagreb – Lisabon

Sastanak u zračnoj luci 05:15 sati. Polet zrakoplova Croatia airlines za Zagreb u 06:15, te za Lisabon u 07:55. Dolazak u Lisabon u 10:10 sati. Poslije carinskih formalnosti, ukrcaj u autobus i odlazak do grada. Po dolasku odlazak do crkve i kapele rođenja Sv. Ante. Sveta misa, te poslije mise posjet katedrali Uznesenja Djevice Marije iz XI stoljeća i riznici koja se u nalazi u sklopu katedrale. Slobodno vrijeme za ručak u starom dijelu grada, te poslije ručka nastavak razgleda četvrti Belem – samostan sv. Jeronima, spomenik Otkrićima, toranj Belem… Nastavak putovanja za Fatimu. Po dolasku, smještaj u hotelu, večera, noćenje.

30. 05. Fatima – Alustrel

Doručak. Poslije doručka, sveta misa i razgled Svetišta –Kapela ukazanja, Bazilika s grobovima vidjelaca Sv. Francisca i sv. Jacinte, te sestre Lucije, Nova crkva. Ručak u hotelu, te poslije ručka odlazak na Mađarski Križni put. Posjet rodnim kućama vidjelaca u Alustrelu, mjestu ukazanja anđela, Kapelici ukazanja i bunaru suza. Večera u hotelu. Poslije večere, sudjelovanje u molitvi krunice i procesiji, 21:30 – 22:45 sati. Noćenje.

31. 05. Fatima – Alustrel – Alcobaca – Batalha

Doručak. Sveta misa, te poslije mise odlazak do Alcobace, razgled samostana i gotičke Marijine crkve. Tijekom 13 – tog i 14 – tog stoljeća, tu su se sahranjivale kraljevske obitelji. Tu je, između ostalih i spomenik kralju Pedru i Ines de Castro, istinitim likovima romantične priče iz XIV. stoljeća. Poslije razgleda, odlazak do Batalhe. Razgledanje gotičke crkve Santa Maria da Vitória i samostana koji se vežu uz nastanak Portugala (bitka kod Aljubarote 1383.god). Slijedi odlazak do Nazarea, ribarskog sela na obali Atlantika u kojem se nalazi jedno od najstarijih svetišta Portugala ”Gospe od Nazarea”. Povratak u Fatimu, večera, noćenje. Mogućnost sudjelovanja u molitvi krunice i procesiji.

01.06. Fatima – Lisabon – Zagreb

Doručak. Polazak iz hotela u 06:30 sati. Vožnja autobusom do Zračne luke u Lisabonu. Ukrcaj u zrakoplov u 10:55 za Zagreb. Dolazak u Zagreb u 15:10. Nastavak putovanja autobusom do Splita i dolazak u večernjim satima.

ODGOVORNI ORGANIZATOR:
G-TOUR MEĐUGORJE d. o. o.

Ostala Hodočašća
Slike preuzete s Pixabay.com

Hodočašće Lisabon Fatima 2020 iz Zagreba

Šifra: GT83ZG

Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti