Hotel Katarina Dugopolje Split ponude

Hotel Katarina Dugopolje Split ponude
banner Adiona111aa

Hotel Katarina Dugopolje Split ponude

Hotel Katarina Dugopolje Split ponude

Katarina Hotel idealno je mjesto za poslovne putnike, kao i za sve koji žele otkriti povijesno – kulturnu baštinu nemjerljive vrijednosti, upoznati jednu od najljepših obala na svijetu i uživati u gastronomskim delicijama dalmatinske kuhinje.
Dok ste s jedne strane ulazom na autocestu povezani s cijelom Hrvatskom, s druge strane ste samo 15 kilometara udaljeni od prekrasne dalmatinske obale i nadaleko poznatih znamenitosti, odabirom Katarina Hotela birate idealno mjesto za Vaš boravak u regiji grada Splita.
Smještaj u vrhunski opremljenim sobama samo je jedna od pogodnosti koje se nude u Hotelu, a izvrsno je rješenje za one koji traže poslovni hotel. Moderno uređena i luksuzno opremljena 181 smještajna jedinica i 403 ležaja, uključujući i 7 prostranih apartmana, te 5 junior suite-a, posebno su dizajnirane kako bi zadovoljile potrebe sofisticiranih i modernih gostiju.

OSTALI SADRŽAJI I USLUGE

– garaža sa 74 parkirna mjesta
– veliko parkiralište sa 180 parkirnih mjesta
– poslovni centar i internet ugao
Usluge slanja faxa, kopiranja i internet usluge uz brzi žičani i bežični internet

RESTORAN

Restoran i barovi s posebnim težištem na udobnost i visokim standardom usluge, zadovoljiti će različite potrebe naših gostiju.
Biti ćete razmaženi izborom u pogledu hrane tako da možete biti sigurni da ćete pronaći nešto ukusno za svoje nepce.
Moderno namješten a’ la carte restoran i šarmatno osoblje nude svaki dan najbolji izbor hrvatskih specijaliteta – art cuisine, širok izbor vina i pogled na dinamični grad.

KONFERENCIJSKI SADRŽAJI

Bilo da ste u potrazi za lokacijom za manji sastanak, team konferenciju, sastanak upravnog odbora, treningom ili velikom konferencijom, naših 6 dvorana dizajnirane su kako bi prihvatile događaje bilo koje vrste.
Katarina Hotel raspolaže sa 24-satnim poslovnim centrom i konferencijskim prostorom, te prostorom za sastanke uz potporu tehničkog osoblja, iznajmljivanje računala i audiovizualne opreme, tako da se Vaš događaj može organizirati s lakoćom.
Od velike pomoći biti će Vam usluga priređivanja banketa, izložbeni prostor, pristup internetu i catering.

KONGRESNA DVORANA

Velika novoizgrađena višenamjenska Kongresna dvorana je arhitektonski i infrastukturno prilagođena za održavanje tri neovisna događaja istovremeno, te funkcionalno povezana sa postojećim sadržajima Hotela.
Dvorana, kapaciteta 1200 mjesta u kino postavi i 900 mjesta u banket postavi idealna je za Vaše kongrese, seminare, prezentacije, manje i veće sastanke, izložbe, modne revije i slične događaje.
Kako bi Vaše okupljanje prošlo bez ikakvih problema, nužna je dobra opremljenost dvorane, te je stoga naša dvorana opremljena najsuvremenijom informatičkom tehnologijom.
Osim toga našim klijentima nudimo i mogućnost najma računala i audiovizaulne ipreme, pristup internetu i izložbeni prostor.

SOBE

Vrhunski smještaj jedna je od karakteristika hotela Katarina. Našim gostima na raspolaganju su moderno namještene, luksuzne sobe i apartmani Superior kategorije: 63 sobe sa bračnim ležajem, 96 soba s odvojenim krevetima, 7 apartmana, 3 obiteljske sobe, 5 junior suite-a i 7 soba prilagođenih za osobe s invaliditetom.
Superior sobe, apartmani i junior suite-i nude beskompromisni komfor u zemljanim paltema boja kako biste uživali u opuštajućoj atmosferi i potpunom osjećaju prostora.
Sve sobe su klimatizirane i opremljene telefonskom linijom, priključkom za internet, mini barom, sefom, TV-om sa sateltskim programima, sušilom za kosu …

Ovisno o zahtjevima gostiju, sobe su opremljene s bračnim krevetom vrhunske kvalitete dimenzija 180×210 cm ili dva odvojena kreveta dimenzija 110×210 cm.
Površina sobe varira od 27.00 m2 do 39.50 m2
Površina apartmana 46.90m2
Površina junior suite-a 43.85 m2

BAROVI

Elegantno uređen aperitiv bar integriran je u predvorje hotela i istinsko je utočište za sve ljubitelje rituala ispijanja kave. Atmosfera je idealna za kratke poslovne sastanke, kao i za opušteno druženje uz piće i ugodnu glazbu, uslužno osoblje i veliki izbor dnevnih novina kao i korištenje besplatnog interneta.
Na 2.katu Hotela sjestio se još jedan bar, gdje ćete pronaći ugodno mjesto za opuštanje i ugodno druženje, bilo poslovno ili privatno. Uz ljubazno osoblje, ugodnu glazbu i atmosferu nudimo širok izbor pića i koktela.

WELLNESS

Ako ste u potrazi za odmorom i opuštanjem, možete uživati u našem wellness centru na sedmom katu.
Iz ponude možete izabrati masaže i raznovrsne tretmane, fitness i saunu.
Ne zaboravite svoj kupaći kostim jer naš hotel raspolaže s unutarnjim bazenom i jacuzzijem, kao i prostorom za privatno korištenje, koji su u svakom trenutku na raspolaganju svim ljubiteljima zdravog načina života.

O DESTINACIJI

Splitsko područje izuzetan je dio Hrvatske, a njegova ljepota naglašena je očaravajućim povijesnim događajima, spomenicima i kulturnim manifestacijama.
Katarina Hotel je smješten između UNESCO bisera: grada Splita, Trogira, Salone, te grada Sinja, pozornicu svjetski poznate Sinjske Alke.
Sinjska Alka viteška je igra, a potječe od povijesne pobjede naroda Cetinske krajine nad Turcima 15. Kolovoza 1715. i održava se svake godine početkom kolovoza. Sinjski alkari natječu se u gađanju alke (prsten), jašući srebrom ukrašene konje i noseći izvorne kosime
sačuvanih u spomen na Pobjedu.
Prilično posebno, zar ne?

Pogledajte ostale Posebne Ponude ovdje
Ukoliko Vas interesiraju ture, pogledajte ovdje

Hotel Katarina Dugopolje Split ponude

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti