Jednodnevni izlet NP Kornati iz Splita

Jednodnevni izlet NP Kornati iz Splita
banner Adiona111aa

Jednodnevni izlet NP Kornati iz Splita

Planirani termin: 09.08.2020.
Vodimo vas na krstarenje biserima sjeverne Dalmacije, KORNATSKIM OTOČJEM, koje čini preko 140 otoka, otočića i hridi, od kojih je 89 zbog svoje iznimne ljepote krajolika, razvedenosti obale i bogatstva flore i faune proglašeno 1980. godine nacionalnim parkom. Brodska vožnja, kupanje u kristalno čistom moru, ručak i uživanje u krstarenju netaknutom prirodom.

shadow

Program putovanja:

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu (parking na Poljudu, te parking Glorijet Solin) i polazak u jutarnjim satima (06:00). Vožnja autobusom turističke kategorije autoputem prema MURTERU uz zaustavljanje prema potrebi. Dolazak u MURTER i stanka za jutarnju kavu. Zatim ukrcaj na turistički brod i izlet u NACIONALNI PARK KORNATI uz turističkog vodiča tijekom izleta.

Zaplovit ćemo prema najljepšem arhipelagu sjeverne Dalmacije, vožnjom proći između otočića u blizini Murtera te ući u NACIONALNI PARK na ulaz OPAT. Krstarenje duž klifova sa najatraktivnije strane otočja koja gleda prema otvorenom moru. Tijekom vožnje ORGANIZIRANI RUČAK NA BRODU UZ PIĆE. Po dolasku na OTOK LEVRNAKA, napravit ćemo stanku za kupanje na plaži Lojena, jednoj od najljepših plaža u otočju u prirodno zaštićenoj uvali s bijelim pijeskom i kristalno čistim morem.

Slobodno vrijeme za kupanje, razgledanje i pješačenje do vidikovca. Zatim nastavak plovidbe uz OTOK KORNAT i izlaz iz nacionalnog parka kroz prolaz PROVERSA, duž otoka ŽUTSKE SKUPINE KORNATA i MURTERSKIH ŠKOJA.

Povratak u Murter oko 18 sati, a potom nastavak autobusom prema Splitu. Vožnja autoputem s dolaskom na polazišno mjesto u večernjim satima.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Europska putovanja
Slike preuzete s Pixabay.com
Jednodnevni izlet NP Kornati iz Splita

Jednodnevni izlet NP Kornati iz Splita

Šifra: PT25ST

  • Cijena aranžmana po osobi:

    450,00 kn za gotovinske uplate

Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Dodatne informacije:

POPUST: djeca do 12 god. 15%

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti