Krstarenje Kanarski Otoci Costa Pacifica 2019

Krstarenje Kanarski Otoci Costa Pacifica 2019

Krstarenje Kanarski Otoci Costa Pacifica 2019

Krstarenje Kanarski Otoci Costa Pacifica 2019

BRODOM COSTA PACIFICA
SAVONA-MARSEILLE-ARRECIFE-SANTA CRUZ DE TENERIFE-TANGIER-MALAGA-
CHIVITAVECCHIA
5.11.-16.11.2019.
12 dana/11 noćenja

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Savona Italija - 17:00
2 Marseille Francuska 8:00 17:00
3 Plovidba -
4 Plovidba -
5 Arrecife/Lanzarote/ Španjolska 13:00 19:00
6 Santa Cruz de Tenerife/ Španjolska 8:00 17:00
7 Plovidba -
8 Tangier Maroko 8:00 13:00
9 Malaga Španjolska 8:00 13:00
10 Plovidba -
11 Civitavecchia/Rim Italija 9:00 20:00
12 Savona Italija 8:00

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI:

– unutarnjoj kabini, classic 5.685 kn 4.995 kn
– kabini s prozorom, classic 6.885 kn 6.195 kn
– kabini s balkonom, classic 8.685 kn 7.825 kn
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju 3.685 kn
Dijete do 18 g. u pratnji dvije odrasle osobe plaća samo lučke pristojbe (1.295 kn)
Jednokrevetna kabina na upit!
Sve navedene cijene uključuju lučke pristojbe koje iznose 1.295 kn

DOPLATE NA BRODU: napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%.

FAKULTATIVNA DOPLATA: transfer autobusom (za minimalno 40 prijavljenih putnika):
Zagreb – Savona – Zagreb: 950 kn odrasli; 550 kn djeca do 18 godina
Rijeka – Savona – Rijeka: 900 kn odrasli; 500 kn djeca do 18 godina
U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika na transferu, cijena je 1.280 kn po osobi; za odrasle i djecu.

CIJENA UKLJUČUJE:

krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina i večera); svečana večera uz kapetanovu zdravicu; cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za kockarnicu, diskoteku; sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice; ukrcaj i iskrcaj prtljage; voditelja putovanja (za minimalno 40 prijavljenih putnika na transferu); organizacija i priprema putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

troškove pića u barovima i restoranima, izlete, usluge frizerskog salona, masaže te ostale usluge u SPA-centru, igre na sreću u brodskom kasinu, usluge brodskog liječnika, napojnice za osoblje, te ostale osobne troškove tijekom krstarenja.
Minimalni broj putnika: 40

NAPOMENE:

Program je grupni. Na putovanje mogu osobe sa smanjenom pokretljivošću, no isto mora biti najavljeno prilikom rezervacije. Cijene su iskazane po osobi za smještaj u dvokrevetnoj kabini. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika za realizaciju grupnog polaska, putovanje će biti realizirano kao individualno.
DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za hrvatske državljane potrebna je važeća putovnica koja mora vrijediti najmanje 3 mjeseca nakon ulaska. Djeca moraju imati svoju putovnicu/osobnu iskaznicu. Radi posjete Maroku, putovanje nije moguće s važećom osobnom iskaznicom,
ZDRAVSTVO: Cijepljenje nije obvezno. Preporučamo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int) kao i da prikupite obavijesti o mogućnosti cijepljenja prije odlaska u inozemstvo (HZJZ, https://www.hzjz.hr/). Preporučamo također da na putovanje uzmete priručnu ljekarnu, koja sadrži lijekove koje redovito koristite, kao i lijekove za uobičajene probleme koji se javljaju na putovanjima.
SIGURNOST PUTOVANJA: Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

COSTA PACIFICA

Tehničke informacije:

Tonaža: 114.500 t
Duljina: 290,2 m
Širina 35,5 m
Maksimalan broj putnika: 3.780
Ukupan broj kabina: 1500
Broj članova posade: 1110
Paluba: 17 (od čega 14 putničkih)
5 restorana, 13 barova, kazalište na 3 palube, 3 bazena (od čega 2 s pomičnim krovom, 4 jacuzzija, dječji bazen, dječji klub, fitness centar, staza za trčanje, Samsara wellness
USLUGE NA BRODU: Vaša prva usluga na brodu započinje ručkom u buffet restoranima, a zadnja usluga je doručak na dan iskrcaja s broda. Na brodskoj kartici koja će Vam biti uručena prilikom check in-a, biti će naveden naziv restorana i broj stola koji je za Vas rezerviran za večernji služeni obrok. Usluge uključene u cijenu: puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera) svečana večera uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu; sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice.
Cijena ne uključuje: pića na brodu, wellness tretmane, izlete te osobnu potrošnju; na usluge se dodaje 15% naknade koja će biti iskazana na Vašem računu. Doplate na brodu: service charge (10 € po osobi dnevno, plaćaju odrasli i djeca 14 i više godina. Djeca od 4 do 14 plaćaju 50%, dok djeca do 4 godine ne plaćaju napojnice.
PRTLJAGA: Molimo da Vašu prtljagu unaprijed označite pripadajućim etiketama na kojima je naveden broj Vaše kabine, a koje su sastavni dio putne karte. Prtljaga će Vam biti dostavljena u kabinu do 18 sati, a ukoliko je nema, možete se javiti na recepciju jer postoji vjerojatnost da je etiketa ispala te se Vaša prtljaga nalazi u zajedničkim prostorijama u blizini recepcije.
UKRCAJ: Ukrcaj putnika započinje oko 3-4 sata prije polaska broda, odnosno u vrijeme naznačeno na vašoj ukrcajnoj karti. Check-in završava sat vremena prije polaska broda.
Ukrcajne radnje: Svaki komad prtljage koji ćete predate osoblju označiti priloženim oznakama za prtljagu koje su sastavni dio ukrcajne karte (osim ručne prtljage koju nosite sami); uručiti prtljagu nosačima zaduženim da je prenesu u vašu brodsku kabinu; prijaviti se na check-in šalter u zgradi lučkog putničkog terminala (stazione marittima – terminal passaggeri) radi provjere putnih karata i putnih isprava; nakon provjere na recepciji, bit će vam uručena brodska kartica (cruise card).
SIGURNOSNA PROVJERA: U svim lukama ukrcaja/iskrcaja vrše se sigurnosne provjere putnika i njihove prtljage. Provjere se vrše rendgenski i detektorima metala. Putnici se mole za suradnju s osobljem kako bi se provjere obavile čim prije i što efikasnije. Prtljaga koja se dostavlja u kabinu provjerava se prilikom ukrcaja. U skladu sa zdravstvenim i sigurnosnim standardima, također je zabranjeno na brod unositi hranu i pića, bilo u ručnoj ili putnoj prtljazi. Jedini izuzeci su toaletne tekućine (šamponi, pjene za kupanje i tuširanje, kreme i sl.), tekući lijekovi, proizvodi i hrana posebno namijenjena maloj djeci, proizvodi i hrana za određene (unaprijed najavljene) posebne dijete. Zabrane se odnose na svu hranu i pića koja se kupuju za vrijeme pristajanja u lukama ticanja. Svi lokalni proizvodi koji su kupljeni na izletima, zadržat ce se u brodskom skladištu, a putnik ih treba podignuti prije iskrcaja, na samom kraju krstarenja.
SIGURNOSNA VJEŽBA ZA GOSTE: Sigurnosne vježbe izvode se na početku vašeg krstarenja kako biste bili upoznati sa sigurnosnom opremom i procedurom evakuacije u slučaju izvanredne situacije. Iznimno je važno prisustvovati. Sigurnosne vježbe izvode se na 6 jezika (engleski, francuski, njemački, talijanski, portugalski, ruski i španjolski), a u njima su obvezni sudjelovati svi gosti kao i čitava posada. Kako je cilj ove vježbe simulacija procedure evakuacije, od putnika se zahtijeva da sa sobom ponesu prsluk za spašavanje koji se nalazi u kabini te da se upute prema dodijeljenom zbornom mjestu (Muster Station) gdje će dobiti dodatne sigurnosne upute. Gosti će biti obaviješteni o vremenu sigurnosne vježbe u dnevnom programu te preko brodskog razglasa nedugo prije početka vježbe.

PRAVO NA IZMJENU ITINERERA: Kompanija i zapovjednik broda imaju diskrecijsko pravo, koje neće nerazumno koristiti, odlučiti o izmjeni objavljenog ili uobičajenog itinerera, bilo kada odgoditi ili ubrzati vrijeme isplovljenja broda, izostaviti ticanje neke luke, promijeniti luku ticanja, organizirati prijevoz drugim brodom sličnih karakteristika, tegliti ili biti tegljen ili pomoći drugom brodu ili izvesti bilo koju drugu sličnu radnju shodno svojoj procjeni opravdanosti takvog postupka. Ako je takva odluka razumna i opravdana, kompanija neće prema putniku imati nikakvu odgovornost niti obvezu.
PLAĆANJE NA BRODU – BRODSKA KARTICA: Cijene proizvoda i usluga na brodu izražene su u valuti EUR. Za plaćanje se koristi sustav bezgotovinskog kartičnog plaćanja osim u kockarnici. Brodska kompanija prilikom provjere koja prethodi ukrcaju na brod, putniku u zamjenu za registraciju svoje kreditne kartice ili za gotovinski polog u valuti EUR dobiva brodsku karticu (Cruise Card) koju koristi pri kupnji svih usluga i proizvoda na brodu i kojom se registriraju svi njegovi izvanpansionski troškovi. Brodsku karticu pažljivo čuvajte te ju imajte uz sebe tijekom cijelog krstarenja. Brodska kartica predstavlja Vaš brodski identifikacijski dokument. Brodska kartica ujedno je i ključ kabine te isprava kojom se registira svaki ulazak i izlazak iz broda. Na kartici je ujedno naveden i naziv restorana, turnus večere te broj stola koji je za Vas rezerviran. Registracija se može izvršiti putem kreditnih kartica Visa, American Express ili Mastercard ili je obavezan novčani depozit u iznosu od 150-250 € po osobi. Dan uoči kraja putovanja pravi se izračun troškova na brodu te se putniku vraća razlika u gotovini ili se konačnim iznosom tereti putnikova kreditna kartica. Brodska kartica ostaje putniku kao uspomena na krstarenje.
KABINA I USLUGE U KABINI: Sve kabine su opremljene sljedećim sadržajima: tuš/wc, klima uređaj (temperaturu samostalno regulirate na termostatu), SAT TV, telefon za pozive unutar broda, minibar, sef i sušilo za kosu. U kupaonicama se nalazi sapun, kupka za tuširanje, šampon za kosu te ručnici koji se dnevno mijenjaju. Dragocjenosti možete pohraniti u sef čiju šifru sami definirate. Brodar ne preuzima odgovornost za izgubljene ili ukradene osobne stvari koje nisu bile pohranjene u sefu. Napon na brodovima je 110/220 V.
OBROCI I RESTORANI: Na brodskoj kartici biti će evidentiran restoran i vrijeme večere te je potrebno doći na vrijeme na večeru. Vrijeme svih obroka je navedeno u brodskim novinama koje ćete dobiti u kabinu svaki dan. Buffet restoran, koji se u pravilu nalazi na najvišim palubama, servira hranu tijekom cijelog dana te su vam besplatno na raspolaganju voda, čaj i kava. Doručak se servira u restoranu, buffet restoranu na najvišoj palubi ili se poslužuje u kabinu (kategorije Premium i Suite bez nadoplate). Kako bi Vam se doručak na vrijeme poslužio u kabinu, potrebno je da večer prije ispunite pripadajući formular koji ćete naći u kabini. Ručak se servira u buffet ili u restoranima sa služenim obrocima. Večera se servira u restoranu u 2 termina: 1. termin je oko 19 sati, a 2. termin je oko 21 sat te traje oko 2 sata kod ljetnih krstarenja. Tijekom zimskih krstarenja, večera se servira 1 sat ranije. Na brodskoj kartici stoji naziv restorana te broj stola koji je rezerviran za Vas.
Gala večera; nudi se gurmanski menü u elegantnoj atmosferi , a u prilici ste nazdraviti i fotografirati se s kapetanom.
À la Carte restorani: Svaki brod nudi i neki specijalizirani à la carte restoran (meksički, japanski, kineski, mediteranski…) za koji je potrebna rezervacija stola. Poslužuju se i posebni dijetalni obroci prema želji/potrebi putnika. Lijepo Vas molimo da nam takav zahtjev predočite prilikom rezerviranja putovanja. Vremena obroka mogu se mijenjati ovisno o rasporedu izleta ili vremenu isplova/uplova broda u luku te je potrebno pratiti vrijeme obroka u brodskim novinama.
PIĆE I BAROVI: Barovi na brodovima su opskrbljeni odličnim vinima prema izboru kvalificiranih someliera, a kako bi upotpunili Vaše obroke. Više od 80 različitih vina stoji Vam na raspolaganju kao i obučeno osoblje koje će Vam rado neko vino i preporučiti. Na nekim brodovima postoje i tematski vinski barovi kao i Cigar & Cognac barovi koji Vam nude brojne vrste alkoholnih pića i cigara. U specijaliziranim barovima nude Vam se i različite talijanske kave.
BEŽIČNI INTERNET Prije korištenja interneta na brodu, svakako se raspitajte o cijeni usluge. Brodari koriste sofisticiranu tehnologiju gdje internetska veza putem satelita nije poput širokopojasnog pristupa dostupnog na kopnu. Ne može se garantirati stalan pristup internetu na brodu zbog same prirode satelitske komunikacije.
GSM USLUGA: GSM pokrivenost će biti omogućena čak i u međunarodnim vodama, omogućujući vam da primate telefonske pozive ili šaljete i primate SMS poruke. Trošak poziva određuje vaš mobilni operater prema ugovoru sa partnerskim operaterima. Usluge vam naplaćuje izravno vaš mobilni operater za ostvarene pozive i SMS poruke. Preporučujemo vam da provjerite kakve komercijelne ugovore ima vaš mobilni operater sa partnerskim mobilnim operaterima.
IZLETI: Izleti nisu obvezni i posebno se plaćaju. Rezervacija izleta na jednom od odabranih stranih jezika obavlja se na brodu u uredu izletničkog programa (Excursion Office) do roka naznačenog u dnevnom programu. U slučaju da se ne dostigne predviđeni minimalni broj izletnika, izlet može biti otkazan uz pravovremenu obavijest i povrat novca putniku. U cijenu izleta uključen je prijevoz, posjet spomenicima, muzejima, parkovima, te hrana i/ili piće ako je tako u opisu izleta naznačeno. Cijene i termini izleta mogu se dijelom promijeniti zbog tehničkih, operativnih ili drugih razloga. Izleti se terete na brodski račun svakog gosta. U nekima od luka pristajanja, osim izleta, organiziraju se i posebni transferi u centre gradova (shuttle bus).
DRAGOCJENOSTI: Dragocjenosti možete pohraniti u sefu koji se nalazi u svim kabinama. Brodar ne preuzima odgovornost za izgubljene ili ukradene osobne svari iz kabine, prtljage ili koje su ostavljene bez nadzora. Preporučujemo da novac pohranite u sefu u kabini, te na destinaciju nosite samo onoliko novaca koliko namjeravate potrošiti. Preporučujemo i da kopirate Vaše putovnice, te ih čuvate odvojeno od originala.
PUŠENJE NA BRODU: Pušenje u kabini te u restoranima je strogo zabranjeno. Pušenje je dozvoljeno u nekim barovima te u Cigar baru, kao i na vanjskim palubama isključivo na mjestima označenim za pušenje.
DNEVNI BRODSKI PROGRAM: Svake večeri se po kabinama dijeli detaljni program idućeg dana s namjerom podrobnijeg obavještavanja putnika o svim aktivnostima i zabavnim događanjima koji se održavaju na brodu. Ujedno je navedeno vrijeme i mjesto početka održavanja pojedinog izleta, prognoza vremena za sutrašnji dan, preporuka odijevanja, posebni popusti na usluge na brodu kao i mnoge druge zanimljive informacije.
ZABAVA NA BRODU: Tijekom dana održavaju se različite aktivnosti s animatorima. Navečer preporučujemo da pogledate predstavu u brodskom kazalištu, a zatim izaberete bar u kojem se svira glazba po vašem ukusu. Uz doplatu, možete igrati i bingo uz bogate novčane nagrade. Kompletnu listu aktivnosti naći ćete u brodskim novinama, a aktivnosti će biti vođene na nekoliko svjetskih jezika.
Zabava za djecu: Na brodovima postoje tzv. Dječji klubovi za različite uzraste (od 3 godine). U njima se animatori besplatno brinu o zabavi za Vašu djecu i o njihovoj sigurnosti. Animacija se održava cijeli dan, a program ovisi od broda do broda. Mini Club (djeca 3 do 6 godina, usluga dostupna tijekom obavljanja izleta); Juniors Club (djeca od 7 do 12 godina); Teenagers Club (djeca od 13 do 18 godina)
Casino: na svakom brodu nalazi se Casino te su vam na raspolaganju različite igre na sreću. Prema međunarodnim pravilima, casino je otvoren samo dok je brod u plovidbi, a igra i prisustvo nije dozvoljeno maloljetnicima. Žetoni se kupuju isključivo gotovinom.
WELLNESS I SPA CENTAR Svaki brod ima posebno opremljen wellness i spa centar gdje se možete relaksirati te uživati u različitim masažama i tretmanima. Wellness usluge se dodatno plaćaju na brodu. U brodskim novinama biti će prezentirani aktualni popusti za pojedine usluge u Wellness centru.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Krstarenja

Krstarenje Kanarski Otoci Costa Pacifica 2019

Šifra: AT48ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti