Nova Godina New York 2021 iz Zagreba

Nova Godina New York 2021 iz Zagreba
banner Adiona111aa

Nova Godina New York 2021 iz Zagreba

Planirani termin: 27.12.2020.-3.1.2021.

  • 8 DANA / 5 NOĆENJA
  • GRUPNI POLAZAK
  • DODATNA VRIJEDNOST: RAZGLED MANHATTANA UKLJUČEN U CIJENU
shadow

Program putovanja:

1. dan: ZAGREB – BEOGRAD – NEW YORK

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji JU235 (Air Serbia) u 18:50 sati. Dolazak u Beograd u 19:55 sati.

2.dan: NEW YORK

Nastavak putovanja na liniji JU500 u 07:20 sati prema New Yorku. Dolazak u New York predviđen je u 11:30 sati. Transfer do hotela 3* i smještaj. Nakon kratkog odmora, odlazak u poslijepodnevnu šetnju s voditeljem putovanja na Times Square, jedno od najposjećenijih turističkih odredišta na svijetu. Times Square jedna je od najprometnijih pješačkih zona, glavno trgovačko središte grada i centar zabave s mnoštvom restorana, barova i klubova. Noću ovaj trg ostavlja nezaboravan dojam radi svoje živosti, veličine, poznatih neonskih reklama i svjetala radi čega ga ponekad nazivaju „Raskrižjem“ i „Srcem svijeta“. Noćenje.

3. dan: NEW YORK

Predlažemo pješice odlazak u razgled Manhattana s pratiteljem putovanja. Odlazak do Times Square-a i zatim do Central Parka – svjetski poznatog urbanog parka na Manhattanu, koji ovom gradu daje posebnu čar. Prekrasna zelena oaza pruža mnoštvo sadržaja za zabavu i relaksaciju za posjetitelje svih uzrasta, od sportskih sadržaja, koncerata, sadržaja za ljubitelje umjetnosti i prirode. Šetnja Petom Avenijom, glavnom prometnicom u okrugu Manhattana koja se proteže do rezidencijalne četvrti Washington Square-a. Ova avenija smatra se jednom od najskupljih i najelegantnijih ulica na svijetu, u kojoj je od početka 19. stoljeća živjela gradska elita i njujorške aristokratske obitelji. Odlazak do katedrale Sv. Patrick-a, locirane na istočnoj strani Pete Avenije, nasuprot Centra Rockefeller, koja predstavlja simbol katoličke crkve u državi. Nastavak šetnje prema zgradi Flatiron – cijenjenog simbola New Yorka, nebodera trokutastog oblika i sofisticirane vanjštine. Posjet jednoj od najvećih i najljepših stanica vlakova na svijetu – Grand Central Station, željeznička stanica i neslužbeno mjesto susreta tisućama građana New Yorka, smatra se jednim od najvećih arhitektonskih postignuća zemlje, izgrađena 1903. godine. Odlazak prema financijskom centru Velike Jabuke – slavnom Wall Streetu, domu njujorške burze i sjedište najvećih američkih brokerskih kuća i investicijskih banaka. Zatim slijedi posjet rezidencijalnoj četvrti Greenwich Village i dizajnerskoj četvrti Soho poznatoj po dizajnerskim buticima, profinjenim trgovinama, umjetničkim galerijama i restoranima. Razgled završavamo u popularnoj četvrti Chinatown, jednom od zanimljivih središta koje privlači turiste u svoje azijske restorane, tržnice začina i čajeva te suvenirnice. Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Navečer predlažemo posjet jednom od teatara na Broadwayu na jednu od popularnih mjuzikala i show programa: Wicked, Phantom of the Opera, Lion King, Chicago, itd. Noćenje.

4. dan: NEW YORK – PHILADELPHIA (fakultativni izlet) – NEW YORK

Predlažemo odlazak na poludnevni fakultativni izlet brodom (uz doplatu) – Kip Slobode, Otok Elis i Muzej doseljenika – u jutarnjim satima transfer do Battery Park-a, najjužniji dio Manhattana, odakle se pruža pogled na vjerojatno najpoznatiji kip na svijetu, nacionalni spomenik – Kip Slobode. Ukrcaj na brod i plovidba do Kipa Slobode koji simbolizira za mnoge „američki san“ – nadu u bolji život. Nastavak vožnje do otoka Ellis, dolazne točke milijuna doseljenika koji su počeli pristizati u Ameriku od 1892.-1924. godine. Posjet Muzeju doseljenika, koji vraća u surovu prošlost života doseljenika te je znakovit za američku povijest. U poslijepodnevnim satima slobodno vrijeme za osobne sadržaje: kupovinu, šetnju i individualni posjet jednom od muzeja: Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum ili Muzej moderne umjetnosti MoMA… Preporučujemo odlazak na Empire State Building, svjetski poznati njujorški neboder, koji se nalazi u centru Midtown Manhattan, na jedan od dva opservatorija na 86. i 102. katu, ili na Top of the Rock – Rockefeller centar opservatorij na 70. katu, koji pružaju nezaboravan pogled od 360o na New York. Noćenje.

5. dan: NEW YORK

Preporučujemo odlazak javnim prijevozom u poznati trgovački outlet centar Woodbury gdje ćete imati priliku posjetiti ekskluzivne trgovine vodećih svjetskih imena poput Barney’s, Burberry, Saks Fifth Av, Tiffany’s, Macy’s, Ralph Lauren, Hugo Boss, Armani kao i poznate robne marke Adidas, Puma, Reebok, Levi’s te kupovati po znatno sniženim cijenama. Putnicima koji ostaju u New Yorku preporučujemo posjet američkom prirodoslovnom muzeju u kojem su snimljeni popularni filmovi Noć u muzeju, ili posjet uzbudljivom interaktivnom muzeju Intrepid Sea, Air & Space Museum. Ovaj Muzej mora, zrakoplovstva i svemira posvećen je interpretaciji povijesti, znanosti i nacionalne obrane. Dok istražujete muzej, moći ćete pregledati izvorne artefakte, povijesne video snimke i istraživati interaktivne izložbe. U muzeju se nalazi nosač zrakoplova Concorde – Intrepid, podmornice Growler i svemirskog orbita Enterprisea. Noćenje u hotelu.

6. dan: NEW YORK
SRETNA NOVA GODINA!

Predlažemo odlazak na fakultativan izlet u Philadelphiju istražiti gradske najistaknutije znamenitosti poput zgrade Neovisnosti, gradske vijećnice, muzeja umjetnosti, itd. Vožnja starim djelom grada uz rijeku Delaware gdje su se prvotno nastanili kvekeri i William Penn, osnivač Philadelphije. Posjet nacionalnom povijesnom parku te stajanje na foto stop u poznatom parku ljubavi te odlazak u živopisni južni dio grada gdje se nalaze mnogobrojni kafići, restorani, trgovine, mesnice, pekare, itd. Putnicima koji ostaju u New Yorku preporučujemo posjet mnogobrojnim njujorškim atrakcijama – npr. panoramsku vožnju helikopterom, romantičnu vožnju kočijom Central Parkom, ili pak posjet memorijalnom muzeju 9/11 Memorial – u spomen žrtvama napada na World Trade Center 11. rujna 2001. godine. Noćenje.

7. dan: NEW YORK

Odjava iz hotela. U poslijepodnevnim satima organizirani transfer do zračne luke. Prijava na let i polijetanje zrakoplova na liniji JU501 u 19:55 sati.

8. dan: BEOGRAD – ZAGREB

Dolazak u Beograd u 10:35 sati i nastavak putovanja prema Zagrebu u 17:05 sati na liniji JU234. Dolazak u Zagreb predviđen je u 18:20 sati.

Dodatne informacije:

Napomene:

• Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
• Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
• Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
• Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
• Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
• Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Europska putovanja
Slike preuzete s Pixabay.com
Nova Godina New York 2021 iz Zagreba

Nova Godina New York 2021 iz Zagreba

Šifra: AT83ZG

Cijena aranžmana po osobi:

First minute cijene

Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 12.765 kn
Cijena paket-aranžmana po osobi u trokrevetnoj sobi 12.480 kn
Cijena paket-aranžmana po osobi u četverokrevetnoj sobi 11.150 kn

FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA.

Redovne cijene

Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 13.280 kn
Cijena paket-aranžmana po osobi u trokrevetnoj sobi 12.980 kn
Cijena paket-aranžmana po osobi u četverokrevetnoj sobi 11.580 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu (na cijenu dvokrevetne sobe) 5.390 kn
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
Zrakoplovne pristojbe (2.990 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Dodatne informacije:

FAKULTATIVNI IZLETI:

Cjelodnevni izlet u Philadelphiju 1.000 kn
Kip Slobode, Otok Elis i Muzej doseljenika 800 kn
Minimalan broj prijavljenih putnika za izlete: 15

Informativne cijene ulaznica:

Muzej Moderne Umjetnosti MoMA 26 usd
Top of the Rock – Rockefeller center 35 usd
Memorijalni muzej 9/11 Memorial 16 usd
Empire State Building 37 usd
Guggenheim Museum 26 usd
American Museum of Natural History 24 usd

Viza: Potrebna za državljane Republike Hrvatske.
Potrebna dokumentacija za izradu vize: putovnica, fotografija (dimenzije 5x5cm), potvrda o ispunjenom obrascu DS-160 (stiže na email nakon ispunjavanja obrazaca), potvrda o uplati naknade i zakazivanju termina, potvrda o zaposlenju (s podacima o radnom stažu, godišnjem odmoru), potvrda o prosječnim plaćama, zadnja tri mjeseca (platne liste), garantno pismo od organizatora putovanja, roditelji – rodni list djeteta koji ne putuje s vama, osobe u braku – vjenčani list, vlasnici nekretnine – dokaz o vlasništvu, privrednici – obrtnica, dokaz o godišnjim prihodima i plaćenom porezu, studenti/učenici – indeks/potvrda iz škole, mlađi od 18 godina – rodni list i potvrda ovjerena kod javnog bilježnika kojom oba roditelja odobravaju putovanje. Informativna cijena vize je 160 usd po osobi.

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti