Oglašavanje vođenje apartmana Šolta

Oglašavanje vođenje apartmana Šolta

Oglašavanje vođenje apartmana Šolta

Postanite naš iznajmljivač!

flat-2442462_960_720

Svu odgovornost možete prepustiti nama!

Agencija za oglašavanje apartmana Adiona Travel vlasnicima smještajnih jedinica sa otoka Šolte iz mjesta Rogač, Stomorska, Nečujam, Maslinica itd. nudi oglašavanje i booking kuća za odmor, soba i apartmana. Dostupna je i usluga prijave i odjave gosta u e-visitor.

Našim partnerima nudimo veći broj noćenja u predsezoni i postsezoni. Svakom vlasniku smještajne jedinice pristupamo osobno vodeći računa o njegovim željama, tako da usluge iz već gotovih paketa vođenja smještajnih jedinica možete dogovoriti i pojedinačno. Naši agenti sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu i iskustvom u vođenju smještajnih jedinica su razlozi da nam se obratite sa povjerenjem. 

Zato prepustite Vaš booking profesionalcima.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (9)

Automatsko ažuriranje kalendara

Kalendar s Vašim rezervacijama se automatski ažurira na svim portalima – Nema preklapanja rezervacija! Dobivate instant potvrdu rezervacije sa svim detaljima oko dolaska gosta, kao i sve druge važne informacije.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (7)

Oglašavamo Vaš smještaj na više portala

Besplatno oglašavanje na našim web stranicama! Mi znamo kako povećati vidljivost Vašeg apartmana. Surađujemo sa Airbnb-om, Booking.com-om da bi osigurali da Vaš apartman bude što bolje popunjen.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (8)

Korisnička podrška 24/7

Komunikacija sa Vašim gostima nam je važna. Prepustite brigu komunikacije i uvođenje gostiju nama. Naš tim stalno radi na poboljšanju Vaše popunjenosti te Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja!

Oglašavanje vođenje apartmana Šolta

Agencija za oglašavanje apartmana u Splitu i okolici Adiona travel nudi osoban pristup svakom vlasniku smještaja i njihovom gostu. Vremenom kojeg smo uložili u istraživanje tržišta uvidjeli smo da veliki broj iznajmljivača ima slične ako ne i iste probleme i zahtjeve oko kojih im je potrebna pomoć profesionalaca. Agencija Adiona travel donosi napredan pristup turističkoj branši korištenjem raznih strategija i tehnologija te koristi sve mogućnosti internet oglašavanja i prodaje u svrhu što boljih rezultata kao što su rast broja gostiju, povećanje broja noćenja, kao i rast zadovoljstva naših iznajmljivača.

Želiš saznati više i uživo popričati s nama o svim detaljima?

Mi činimo sve u našoj moći da se pobrinemo da Vaš apartman bude popunjen. Od uvođenja gostiju sve do prijave gostiju preko E-Visitora, sva Vaša odgovornost je naša. Vaš apartman je našim gostima dom 🙂

Naša ideja kao i cilj je pružiti vrhunsku kvalitetu usluge u kategoriji privatnog smještaja, a naša želja je gostu pružiti što lakši i brži proces bookinga kao i najvišu razinu profesionalizma tijekom njegova boravka u željenoj destinaciji.

White-Simple-Woman-Photo-Sale-or-Business-Womens-Beauty-Facebook-Cover
oglašavanje vođenje apartmana hvar

Najčešća pitanja za iznajmljivače!

Uvidom u naše statistike, najviše gostiju dolazi iz Njemačke, Francuske i Engleske, a nakon njih gosti iz Mađarske, Češke i Poljske. Kuće za odmor najčešće odabiru obitelji, dok apartmane mladi i grupe.

Naravno, Vi sami određujete cijene svojih jedinica. Ipak, jako je bitno da agencija za oglašavanje smještaja Adiona Travel, bude u ravnopravnom položaju prema drugim partnerima s kojima surađujete i sa vašim starim gostima. Zato je prodajna cijena definirana dogovorom između iznajmljivača i agencije Adiona Travel.

Naravno da smijete. Niste ekskluzivno vezani ugovorom uz agenciju za oglašavanje Adiona Travel. Ali svakako morate voditi brigu o usklađivanju svoga kalendara popunjenosti s kalendarom koji imate na Adioni Travel.

Naravno, jedna od opcija koje nudi agencija za oglašavanje smještaja Adiona Travel je i rad na upit.

Ako surađujete s agencijom za oglašavanje smještaja Adiona Travel koja ima sjedište u RH, nije Vam potreban PDV broj.

Oglašavanje vođenje apartmana Hvar

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Lokacija objekta (obavezno)

  Vrsta smještaja (obavezno)

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti