Putovanje New York Washington 2020 iz Zagreba

Putovanje New York Washington 2020 iz Zagreba
banner Adiona111aa

Putovanje New York Washington 2020 iz Zagreba

Planirani termini: 11.01., 12.04., 26.04. , 20.06., 03.10., 14.11., 21.11.2020.
Vrijednost više: *Odličan hotel Paramount 4* na Times Square!
*Program sadrži ” Filmsku turu ” – otkrivamo omiljene skrivene Hollywoodske lokacije
*Želite doručkovati u Seinfeldovom dinneru? Želite vidjeti ulicu gdje je sniman Kum? Želite vidjeti gdje živi Carrie Bradshaw? Želite doživjeti New York imigracije, New York prohibicije, moderni New York današnjice? Onda je ovo program za vas…

shadow

Program putovanja:

1.dan ZAGREB – VARŠAVA – NEW YORK

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji LO 612 (LOT) u 12.05 sati. Dolazak u Varšavu u 13.40 sati. Nastavak putovanja u 16.45 sati prema New Yorku. Dolazak u New York predviđen je u 20.05 sati. Nakon obavljanja carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela i smještaj. Nakon kratkog odmora, po želji grupe, odlazak u večernju šetnju s voditeljem putovanja na Times Square, jedno od najposjećenijih turističkih odredišta na svijetu. Times Square jedna je od najprometnijih pješačkih zona, glavno trgovačko središte grada i centar zabave s mnoštvom restorana, barova i klubova. Noću ovaj trg ostavlja nezaboravan dojam radi svoje živosti, veličine, poznatih neonskih reklama i svjetala radi čega ga ponekad nazivaju „Raskrižjem“ i „Srcem svijeta“. Izbor restorana i događanja ovdje je nevjerojatan, tako da ćete svakako pronaći nešto za sebe. Noćenje.

2 dan. NEW YORK – POČETAK – DOWNTOWN – WALLSTREET – BROADWAY TURA

Moguć odlazak na zajednički doručak u neki od obližnjih dinnera uz doplatu. Odlazak metroom na stanicu South Ferry. Krećemo sa dokova gdje je sve i počelo, obilazeći dio koji se u 17. stoljeću nazivao New Amsterdam, kada je New York i osnovan. Ovdje ćemo saznati kako je nastao današnji Broadway. Slijedi razgled: Battery Park – Castle Clinton – spomenik imigrantima – polazište trajekta za Staten Island – muzej Američkih Indijanaca – Park Bowling Green – kip jurećeg bika. Nakon priče o samom začetku New Yorka proći ćemo jednom od najstarijih ulica u gradu – Stone Street, vidjeti prvu njujoršku Tavernu, gdje je ujedno svoje govore držao i George Washington te otići do slavnog Wallstreeta – zgrada Američke burze – Federal Hall – gdje je George Washington prisegnuo za prvog predsjednika SAD-a – Trinity crkva. Potom idemo do 9/11 memorijalnog centra, lokacije gdje su se nekad uzdizali tornjevi blizanci. Zatim idemo do stare Gradske vijećnice, te ćemo se prošetati dijelom Brooklynskog mosta, gdje možete uloviti najbolju fotografiju za sebe. Vraćamo se u centar grada, te ćemo izaći kod slavnog Madisson Square Gardena, odakle se pruža i pogled na velebni Empire State Building. Poslijepodne slobodno vrijeme za vlastite sadržaje u centru New Yorka. Povratak u hotel. Navečer sugeriramo fakultativnu Broadway turu uz vođenje na engleskom jeziku te asistenciju našeg vodiča. Saznajte inside informacije od osoba koja rade na samom Broadwayu!!! Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan NEW YORK – CENTAR – WEST SIDE – CENTRAL PARK – HARLEM

Moguć odlazak na zajednički doručak u neki od obližnjih dinnera uz doplatu. Današnji razgled počinjemo na Times Square i na slavnoj ulici Broadway. Razgledavamo centralni New York – Bryant Square – Central Station, u koji ćemo ući i pogledati prekrasan interijer. Ova željeznička stanica je i neslužbeno mjesto susreta tisućama građana New Yorka i smatra se jednim od najvećih arhitektonskih postignuća zemlje, izgrađena 1903. godine – Rockafeller centar – šetnja poznatom Petom avenijom do Katedrale Sv. Patrika – koncertna dvorana Carnegie Hall te dolazimo do Central Parka. Slijedi razgled: Columbus Circle – Lincoln Centar – Julliard. Napraviti ćemo pauzu za ručak, te tko želi može dalje uz pratnju vodiča ići u razgled: Strawbery Fields u Central Parku – Dakota, mjesto gdje je ubijen John Lennon – Museum of National History. Odlazak metroom do velebne katedrale St. John Divine, najveće gotičke katedrale u New Yorku, a neki kažu i u svijetu. Potom slijedi odlazak metroom do Harlema, nekad isključivo afroameričkog dijela grada, do poznatog Apollo teatra. Poslijepodne slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Preporučamo povratak u Central Park, odlazak do fontane te uživanje uz jezero, ili u vožnji brodićem po jezeru. U samom parku nalazi se i nekoliko restorana, u kojima možete uživati. Za one koji žele posjetiti muzeje, na suprotnoj strani parka, East Side nalazi se velebni Metropolitan muzej, koji svakako preporučamo posjetiti, ili možete otići u obližnji Museum of National History, koji je besplatan. Danas je Harlem miješana četvrt, vrlo sigurna i puna dućana te odlične ulične hrane. Noćenje.

4.dan NEW YORK – KIP SLOBODE – ELLIS ISLAND – SOHO- LITTLE ITALY – CHINATOWN

Moguć odlazak na zajednički doručak u neki od obližnjih dinnera uz doplatu. Za one koji će kupiti City Pass, danas je dan fakultativnog izleta do najpoznatijeg motiva New Yorka – Kip Slobode i Otok Ellis. Kartu za brod moguće je kupiti i naknadno. U jutarnjim satima odlazak metroom do stanice South Ferry, odakle se pruža pogled na vjerojatno najpoznatiji kip na svijetu, nacionalni spomenik – Kip Slobode. Ukrcaj na brod i plovidba do Kipa Slobode koji za mnoge simbolizira „američki san“ – nadu u bolji život. Nastavak vožnje do otoka Ellis, dolazne točke milijuna doseljenika koji su počeli pristizati u Ameriku od 1892. – 1924. godine. Na otoku se nalazi Muzej doseljenika, koji vraća u surovu prošlost života doseljenika te je znakovit za američku povijest. Povratak u New York. Po povratku, slobodno vrijeme za ručak te po želji grupe obilazak najautentičnijih četvrti New Yorka. Proći ćemo kroz danas jednu od najbogatijih četvrti New York, Soho, koja je do prije tridesetak godina bila jedna od najopasnijih četvrti. Potom ćemo prošetati tzv. Little Italy, četvrti koju su naseljavali pretežno talijanski doseljenici, a koja se spominje u gotovo svakom mafijaškom filmu. Također, ona je rodno mjesto mnogih poznatih Hollywoodskih glumaca. Završavamo u modernom Chinatownu, a vidjeti ćemo i mjesto gdje je bila zloglasna irska četvrt „5 Points“ poznata iz filma Bande New Yorka. Navečer slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

5.dan NEW YORK – WASHINGTON

Danas predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet u glavni grad Sjedinjenih Američkih Država, WASHINGTON, D.C. Vožnja kroz države New York, New Jersey, Delaware do Marylanda i Washingtona. Pri dolasku u grad idemo prema Arlingtonskom groblju, najvećem i najpoznatijem američkom vojnom groblju ( Uključena ulaznica ). Usput ćemo proći i pokraj Pentagona, sjedišta ministarstva odbrane SAD-a, ujedno i najveće administrativne zgrade na svijetu. Po dolasku na groblje, slijedi šetnja do grobnice obitelji Kennedy, gdje su pokopani John Fitzgerald, ubijen u atentatu 1963. godine u Dallasu i njegova supruga Jacqueline, kasnije Onasis te njegov brat Robert. Potom odlazimo autobusom do Washington Malla, dijela glavnog grada prepunog spomenika američkoj ( najviše vojnoj ) povijesti, gdje ćete ujedno i prepoznati mnogobrojne filmske kulise.
Izlazimo kod spomenika Vijetnamskom ratu sa uklesanim imenima svih poginulih Amerikanaca. Šetnja do slavnog Lincoln memoriala – spomenika predsjedniku Abrahamu Lincolnu, pa sve do spomenika ratu u Koreji. Vožnja busom avenijom Constitution avenue do Pennsylvannia avenue, gdje se nalazi Bijela kuća. Šetnja do prednje strane rezidencije američkog predsjednika, te kraće slobodno vrijeme za fotografije. Nastavljamo panoramski razgled: Kazalište Ford, mjesto gdje je 1865. godine izvršen atentat na Abrahama Lincolna – zgrada FBI – zgrada Nacionalnog Arhiva gdje se čuva Deklaracija nezavisnosti te prvi nacrt Američkog ustava, kao i Povelja prava. Ulazimo u kompleks Smithsoniansa, čuvenog sklopa od 19 Washingtonskih muzeja. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje te posjet nekom od čuvenih muzeja kao što su National Air and Space Museum, Museum of National History, Museum of African American ili pak možete otići u nacionalni arhiv te vidjeti Deklaraciju nezavisnosti. Na kraju dana idemo i do US Capitol zgrade gdje se nalaze Kongres, Kongresna knjižnica, Vrhovni sud i Senat te spomenik Ulysessu S. Grantu. Oko 17 sati slijedi polazak za New York. Dolazak u New York u kasnim satima uz prekrasnu panoramu noćnog Manhattna. Oni koji će ostati cijeli dan u New Yorku, imaju slobodan dan za uživanje u sadržajima ovog velegrada. Noćenje.

6.dan NEW YORK – SHOPPING OUTLET/BROOKLYN

Moguć odlazak na zajednički doručak u neki od obližnjih dinnera uz doplatu. Predlažemo fakultativni izlet u jedan od najpoznatijih outleta u okolici New Yorka. Cijeli dan slobodan za shopping te povratak u New York u poslijepodnevnim satima. U slučaju nerealiziranog odlaska u Woodbery, zajednički odlazak grupe s vodičem u Brooklyn, laganom šetnjom preko broklinškog mosta, do Dumba i Brooklyn Hightsa, koji su ujedno i jedne od najfotografiranijih dijelova grada. Navečer, po želji grupe moguć odlazak u najpoznatiji Speakeasy bar, kako biste osjetili pravu atmosferu New Yorka i prohibicije 20 tih i 30 tih godina prošlog stoljeća. U bar ulazimo kroz „nevidljivi“ ulaz, a naručeno piće pijemo u šalici čaja, na način kako su se Njujorčani skrivali od policije. Ovdje ćemo doživjeti New York iz doba prohibicije. Povratak u hotel. Noćenje.

7.dan NEW YORK – LET ZA VARŠAVU

Moguć odlazak na zajednički doručak u neki od obližnjih dinnera uz doplatu. Odjava iz hotela. Prilika da saberemo dojmove i još jednom vidimo najpoznatije dijelove New Yorka, one koje smo vidjeli i one koje nismo ili pak slobodno vrijeme za shopping ili posjet nekome od muzeja koji još niste stigli obići. U poslijepodnevnim satima slijedi transfer do zračne luke. Let za Varšavu u 22.00 sati prema lokalnom vremenu. (Termin 12.04., 26.04., 20.06., 03.10.2020. ). Let za Varšavu u 22.20 sati prema lokalnom vremenu. ( Termin 11.01., 14.11., 21.11.2020.).

8.dan: VARŠAVA – ZAGREB

Dolazak u Varšavu u 13:35 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu u 15:45 sati. Slijetanje u Zagreb u 17:25 sati. ( Termin 11.01, 12.04, 26.04., 20.06., 03.10., 14.11., 21.11.2020. ). Kraj programa.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

Dodatne informacije:

VAŽNA NAPOMENA

-Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
-Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
-U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
-Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
-Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
-Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
-Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

KORISNE INFORMACIJE:

Službeno ime: Sjedinjene Američke Države
Glavni grad: Washington DC
Površina: 9.826.630 km2
Stanovništvo: 325.719.178 (2017.)
Najveći grad: New York City
Službeni jezik: Engleski
Vremenska razlika: -6h u odnosu na Hrvatsku (New York & Washington)
Valuta: američki dolar (1 USD = 100 centa), 1 USD = cca 6,50 kn. Novčanice od $ 100, 50, 20, 10, 5, 2 i 1. Kovanice od $ 1 i 50, 25, 10, 5 i 1 centa. Kreditnim karticama (Visa, MasterCard, Amex…) možete plaćati gotovo sve. Bankomati su često dostupni.
Električni napon: 110-120V/60 Hz, potreban adapter
-Pozivni broj zemlje: +1
Klima: raznolika obzirom na veličinu države, no uglavnom umjerena kontinentalna.
Odjeća: nema ograničenja ni posebnih pravila za odijevanje. Odjeću treba prilagoditi vremenskim prilikama no svakako treba ponijeti i topliju odjeću te kišobran.
Kupovina: Dostupna bilo kada i bilo gdje, naročito u New Yorku. Više o cijenama ćete saznati na licu mjesta.
Hrana i piće: Amerika je poznata kao zemlja brze hrane koja je svuda dostupna. Međutim, kako New York objedinjuje sve svjetske destinacije, u gradu možete pronaći nacionalnu kuhinju svih svjetskih zemalja. Lokalni Dinneri, nude prihvatljive cijene te dobru kuhinju, kao i prave američke menze.
Taksi u New Yorku: kanarinac žute boje (medallion taxis), pozivaju se ispruženom rukom. Kada brojevi na krovu taksija svijetle, on je dostupan. Pripremite novčanice manjih apoena. U taksiju možete plaćati i karticama. Napojnica je obavezna. UBER je također dostupan, iako cijene Ubera variraju, tako da je ponekad isplativije uzeti žuti taksi.
Napojnice: one su u Americi način života, te obavezna naknada za uslugu. Uobičajeno je ostaviti napojnicu uslužnom osoblju (taksisti, konobari, nosači prtljaga, vozači autobusa, lokalni vodiči…. Uobičajeni iznos napojnice birate sami, iako će vam u dosta slučajeva iznos napojnice već biti naveden na računu, ili će vam ga reći sam konobar, taksist….
Mobilne mreže: A1 i T-com partneri
Cijepljenje: Nije potrebno
Napomena vezana uz hotele u SAD: U većini hotela u Americi nema klasičnih trokrevetnih ili četverokrevetnih soba sa 3 ili 4 odvojena kreveta već se u ovom slučaju radi o 2 bračna ležaja, a veličina ležaja varira od 140 x 200, 160 x 200 ili 180 x 200 cm, nema razlike u cijeni ovisno o velični ležaja i ne možemo utjecati na veličinu koju ćete dobiti, sve ovisi o raspoloživosti u hotelu. Također, u većini hotela, pa tako i našem ne postoje Twin sobe, već isključivo sobe sa velikim bračnim krevetom.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Daleka putovanja
Slike preuzete s Pixabay.com
Putovanje New York Washington 2020 iz Zagreba

Putovanje New York Washington 2020 iz Zagreba

Šifra: PL83ZG

Cijene:

Termin 11.01. – 18.01.2020.

1/2 soba: FM CIJENA 5.990 kn, REDOVNA CIJENA 6.490 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/3 soba: FM CIJENA 5.390 kn, REDOVNA CIJENA 5.890 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/4 soba: FM CIJENA 4.990 kn, REDOVNA CIJENA 5.490 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

Termin 12.04. – 19.04.2020.

1/2 soba: FM CIJENA 8.690 kn, REDOVNA CIJENA 9.190 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/3 soba: FM CIJENA 7.290 kn, REDOVNA CIJENA 7.790 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/4 soba: FM CIJENA 6.790 kn, REDOVNA CIJENA 7.290 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

Termin 26.04. – 03.05.2020.

1/2 soba: FM CIJENA 8.990 kn, REDOVNA CIJENA 9.490 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/3 soba: FM CIJENA 7.990 kn, REDOVNA CIJENA 8.490 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/4 soba: FM CIJENA 6.990 kn, REDOVNA CIJENA 7.490 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

Termin 20.06. – 27.06.2020.

1/2 soba: FM CIJENA 8.890 kn, REDOVNA CIJENA 9.390 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/3 soba: FM CIJENA 7.890 kn, REDOVNA CIJENA 8.390 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/4 soba: FM CIJENA 6.690 kn, REDOVNA CIJENA 7.190 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

Termin 03.10. – 10.10.2020.

1/2 soba: FM CIJENA 9.990 kn, REDOVNA CIJENA 10.490 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/3 soba: FM CIJENA 8.390 kn, REDOVNA CIJENA 8.890 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/4 soba: FM CIJENA 6.990 kn, REDOVNA CIJENA 7.490 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

Termin 14.11. – 21.11.2020.

1/2 soba: FM CIJENA 7.590 kn, REDOVNA CIJENA 8.090 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/3 soba: FM CIJENA 6.890 kn, REDOVNA CIJENA 7.390 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/4 soba: FM CIJENA 5.990 kn, REDOVNA CIJENA 6.490 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

Termin 21.11. – 28.11.2020.

1/2 soba: FM CIJENA 7.190 kn, REDOVNA CIJENA 7.690 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/3 soba: FM CIJENA 6.790 kn, REDOVNA CIJENA 7.290 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1/4 soba: FM CIJENA 5.990 kn, REDOVNA CIJENA 6.490 kn + 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

shadow

Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Dodatno:

FAKULTATIVNI IZLETI* (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja):

WASHINGTON DC – 1.190 kn (minimalno 12 prijavljenih putnika/doplata u slučaju 10 prijavljenih putnika u iznosu 100 kn/doplata u slučaju 8 prijavljenih putnika u iznosu 200 kn)
Sadrži vođenje na hrvatskom jeziku, prijevoz do Washingtona i nazad, razgled prema programu.
WOODBERY, jedan od najpoznatijih outleta u okolici New Yorka – 450 kn
BROADWAY TURA – 260 kn (Sadrži vođenje na engleskom jeziku uz prijevod na hrvatski, tura je vođenja od strane glumaca koji su nastupali ili nastupaju na Broadwayu)
NEW YORK CITY PASS – 600 kn (uključuje i kartu za krstarenje brodom do Kipa slobode i Ellis Islanda, kojom ćemo se koristiti. Uz Kip slobode, možete iskoristiti ulazak za još dvije atrakcije bez inače dugog čekanja u redu ( tri ukupno ) – uključeno: The Empire State Building, Top of the Rock Observation Deck, Ferry Access to Statue of Liberty and Ellis Island, 9/11 Memorial & Museum, American Museum of Natural History, The Metropolitan, Museum of Art, Circle Line Sightseeing Cruises, Intrepid, Sea, Air & Space Museum, Guggenheim Museum, Hornblower Sightseeing Cruises)
*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog česte promjene tečaja i moguće promjene cijene ulaznica

VIZA:

Viza: Hrvatski državljani trebaju vizu za SAD.
Agencija može pomoći oko ispunjavanja obrasca, međutim u konzulat pojedinac mora otići sam
Detaljne informacije nalaze se na internetskoj stranici Veleposlanstva SAD-a https://hr.usembassy.gov/hr/visas-hr/nonimmigrant-visas-hr/
Cijena neuseljeničke vize: 160 USD
Ukoliko želite asistenciju Agencije kod prijave za vizu za SAD:
Potrebno je uplatiti 160 USD (u kunskoj protuvrijednosti) + usluga asistencije 200 HRK po osobi – agencija šalje ponudu
Nakon izvršene uplate potrebno je za sve putnike mailom dostaviti fotografije koje će se koristiti kod za vizu
Barem jedna osoba od putnika s iste rezervacije mora biti prisutna prilikom ispunjavanja pristupnice za SAD vizu i odgovorna je za točnost svih podataka koji se upisuju
Postupak traje cca 45 minuta po osobi
Potrebno je imati sve nužne podatke (od kada do kada ste negdje radili, naziv sadašnjeg i bivšeg poslodavca, visina mjesečnih prihoda, datumi rođenja roditelja, vrijeme služenja vojnog roka i slično; za djecu koja putuju znati naziv, adresu i kontakt obrazovne ustanove koju pohađaju i kada su se u istu upisali…)

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti