Agencija za iznajmljivanje apartmana u Splitu

Agencija za iznajmljivanje apartmana u Splitu

Agencija za iznajmljivanje apartmana u Splitu

Oglašavanje i iznajmljivanje apartmana preko agencije najbrži je način za iznajmljivače privatnog smještaja da dođu do većeg broja potencijalnih gostiju i popune svoje smještajne kapacitete.
Prije svega, kad dogovorite suradnju, prepuštate nam oglašavanje i privlačenje gostiju, te ste se tada riješili mnogih briga, dopisivanja i pregovaranja sa gostom. Na sebe preuzimamo vođenje kompletne korespondencije s gostima: od upita, plaćanja, i sl.
Osoblje agencije na usluzi je gostima i klijentima 0-24.

Postanite naš iznajmljivač i BESPLATNO UVRSTITE svoje smještajne kapacitete na stranice Adiona travel turističke agencije!
Svi iznajmljivači privatnog smještaja imaju samo jedan cilj: ostvariti maksimalnu popunjenost apartmana tijekom sezone, ali isto tako i van sezone. Svi oni žele ostvariti optimalan booking apartmana na način da je smještaj unaprijed rezerviran za što veći broj dana kako bi se ostvarila što veća popunjenost kapaciteta i zarada.

Agencija za iznajmljivanje apartmana u Splitu
Agencija za iznajmljivanje apartmana u Splitu

Nudimo Vam:
DIREKTNE REZERVACIJE ~ PROFESIONALNO OGLAŠAVANJE ~ KORISNIČKA PODRŠKA 24/7 ~ OSLOBOĐENJE PLAĆANJA PDV-A I POSREDNIČKE PROVIZIJE ~ CHECK-IN I PRIJAVA GOSTIJU ~ ODRŽAVANJE KOMPLETNE KOMUNIKACIJE S GOSTOM

Uvjeti suradnje:
– posjedovanje dozvole za rad- rješenje o kategorizaciji
– definiran netto cjenik
– potpisan ugovor o suradnji i pristupnica

Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje vaših apartmana, ne brinite jer mi ćemo preuzeti odgovornost oglašavanja na Airbnb, Booking i na našoj web-stranici Adionatravel.hr.
Oglasi će se vidjeti diljem Europe i svijeta. U suradnji sa našim partnerskim agencijama postavljamo Vaš privatni smještaj na sve svjetski poznate online agencije, uz povećanje vidljivosti na istima.
Osiguravamo sigurnu naplatu na vaš bankovni račun te vršimo svu komunikaciju s gostima do trenutka dolaska u vaš smještajni objekt.
Ukoliko posjedujete smještajni objekt, ali niste u stanju fizički dočekati goste i uvesti ih u vaš smještaj, agencija Adiona travel to može napraviti umjesto Vas.

Želiš saznati više i uživo popričati s nama o svim detaljima? Kontaktirajte nas

Dodatne usluge:

 • Oglašavanje i iznajmljivanje smještaja
 • Check-in i prijava gostiju na e-visitor
 • Kompletno vođenje smještajnog kapaciteta
oglašavanje apartmana

Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš mobitel (obavezno)

  Lokacija objekta (obavezno)

  Vrsta smještaja (obavezno)

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

  Svu odgovornost možete prepustiti nama!

  Agencija za iznajmljivanje apartmana u Splitu