Agencija za iznajmljivanje kuća za odmor

Agencija za iznajmljivanje kuća za odmor

Paketi usluga za iznajmljivače!

Naše usluge namijenjene su iznajmljivačima koji žele bolju popunjenost, veću kontrolu nad rezervacijama i više vremena za sebe. Svakom novom sezonom kuće za odmor i vile su sve popularniji i traženiji oblik sezonskog turizma.
Suradnja s nama Vas ne ograničava , možete sami oglašavati i popunjavati Vaš smještaj putem svojih prodajnih kanala – bez ekskluzivnog ugovora.
Naši agenti iz agencije za iznajmljivanje kuća za odmor , Adiona travel, smatraju da za razliku od soba-apartmana-hostela, kojih u Dalmaciji i primorju ima mnogo, kuće za odmor ne nalazimo toliko često a samim time postoji mogućnost u širenju ponude istih.

Iznajmljivanje kuća za odmor
Iznajmljivanje kuća za odmor

Usluga Full Property managementa dostupna samo na području Splita.

Dodatno:

U ponudi naše agencije za iznajmljivanje kuća za odmor i vila su mix modernog interijera i privatnog ambijenta. Time želimo postići da se u njima turist osjeća kao kod kuće.
Svaka vila posebna je na svoj jedinstven način. Samim time uvjerenja smo da će u našoj online ponudi svaki turist pronaći mjesto koje najviše odgovara njegovim zahtjevima. Bez obzira odluči li odsjesti u samom centru gradske jezgre ili pak na periferiji grada.

Vlasnicima kuća za odmor na širem području Splita nudimo “full property managementa”, uslugu iznajmljivanja i kompletnog vođenja kuća za odmor. Ako se odlučite na suradnju s našom agencijom za iznajmljivanje, više nećete biti prisiljeni brinuti oko bookinga, marketinga, oglašavanja, čišćenja, check in-a i sl. Naši agenti sa dugogodišnjim iskustvom u potpunosti preuzimaju brigu o Vašoj smještajnoj jedinici. Pritom vodeći računa i o najsitnijem detalju kako bi osigurali najvišu kvalitetu usluge. Preko deset godina iskustva u turizmu nam je omogućilo da uvedemo, kako provjerene, tako i nove moderne trendove. Time oglašavanje i vođenje kuća za odmor podižemo na jedan novi nivo.

Adiona travel

Priključenjem agenciji za iznajmljivanje kuća za odmor Adiona travel, postajete dio jedinstvene obitelji u kojoj svi dobivaju.
Novim ulaganjima u tehnologije, agencija za iznajmljivanje kuća za odmor u Splitu- Adiona travel, je povećala broj zaposlenih i stvorila stručni tim agenata koji svoje iskustvo i znanje stalno ulažu u stvaranje prepoznatljive ponude i usluge kako bi i naši gosti ali i iznajmljivači uvijek bili zadovoljni. U ovoj zajednici svi su na dobitku: gosti ostvaruju popuste i dodatne prednosti, a vlasnici dobivaju zadovoljne goste koji će se vraćati.
Najam vila i kuća za odmor obično je teži proces nego iznajmljivanje soba ili apartmana. Prvenstveno, iznajmljivanje kuća za odmor mnogo je skuplje nego najam soba ili apartmana po danu. Samim time i početna investicija je mnogo veća. Također, u kućama za odmor najčešće boravi i veći broj gostiju i zbog toga gubitci u slučaju otkazivanja rezervacija su veći. Kuće za odmor uglavnom se iznajmljuju na duži vremenski period.
Ukoliko posjedujete apartman ili kuću za odmor, javite nam se bez obaveza, rado ćemo Vam objasniti prednosti suradnje s agencijom za iznajmljivanje kuća za odmor Adiona travel!

o nama

Želiš saznati više?

Moram li plaćati porez na Booking i Airbnb proviziju?

Ne, agencija za iznajmljivanje kuća za odmor Adiona travel je zadužena za plaćanje istoga.

Pojavio mi se veći broj gostiju nego na potvrdi rezervacije?

Niste dužni primiti veći broj gostiju nego što je naznačeno na potvrdi rezervacije. U tom slučaju naši agenti će kontaktirati goste.

Ne dozvoljavam ljubimce u objektu a pojavili su se gosti s psom?

Niste dužni primiti goste sa kućnim ljubimcima ukoliko je to naznačeno u dodatku ugovora koji ste potpisali sa agencijom za iznajmljivanje kuća za odmor- Adiona travel. U tom slučaju naši agenti će kontaktirati goste.

Kome izdajem račun?

Ukoliko iznajmljivač- vlasnik kuće za odmor surađuje s agencijom Adiona travel, dužan je izdati račun za svaku pruženu uslugu agenciji, a ne gostu.

Ako odaberem agenciju za iznajmljivanje kuća za odmor Adiona travel za partner agenciju, smijem li surađivati sa drugim agencijama?

Naravno da možete. Također možete i samostalno primati Vaše dugogodišnje goste, poslovati s drugim agencijama za iznajmljivanje, voditi vlastiti booking i sl. jedino što je važno je da javljate zauzeća kako ne bi dolazilo do preklapanja. Jedino u slučaju usluge full property management-a, suradnja je isključivo moguća sa nama.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš mobitel (obavezno)

  Lokacija objekta (obavezno)

  Vrsta smještaja (obavezno)

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

  Kontaktirajte nas!