Oglašavanje kuća za odmor Imotski

Oglašavanje kuća za odmor Imotski

Oglašavanje kuća za odmor Imotski

Postanite naš iznajmljivač!

flat-2442462_960_720

Svu odgovornost možete prepustiti nama!

Brige svakog iznajmljivača kuća za odmor počinju sa prvim naznakama kišnog vremena. Čim nas loše vrijeme zatvori u kuću počinjemo razmišljati o novim načinima oglašavanja kao i novim agencijama za oglašavanje kuća za odmor za iduću godinu.

Pravovaljan izbor turističke agencije koja se bavi bookingom kao posrednika ili samostalno vođenje i oglašavanje vlastite kuće sa bazenom – pitanje je koje će definirati Vaš uspjeh na kraju sezone.

Turistička agencija Adiona Travel, služi kao posrednik između vlasnika kuće za odmor i gosta- turista, te gostima može napraviti cijeli plan putovanja i pripadajućih turističkih sadržaja (izleti, najam automobila, najam broda…) ili ih pak samo dovesti na željeno odredište.

Želite pune kuće za odmor u Imotskom i okolici za sezonu 2021?

Povećaj zaradu a uštedi vrijeme. Obratite nam se sa povjerenjem.

Dolazi sezona, a Vi ne želite gubiti svoje dragocjeno vrijeme i živce na turiste? Iskoristi svoje vrijeme za prijatelje, obitelj i druženje dok se bankovni račun puni.

Zato prepustite Vaš booking profesionalcima.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (9)

Automatsko ažuriranje kalendara

Kalendar s Vašim rezervacijama se automatski ažurira na svim portalima – Nema preklapanja rezervacija! Dobivate instant potvrdu rezervacije sa svim detaljima oko dolaska gosta, kao i sve druge važne informacije.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (7)

Oglašavamo Vaš smještaj na više portala

Besplatno oglašavanje na našim web stranicama! Mi znamo kako povećati vidljivost Vašeg apartmana. Surađujemo sa Airbnb-om, Booking.com-om da bi osigurali da Vaš apartman bude što bolje popunjen.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (8)

Korisnička podrška 24/7

Komunikacija sa Vašim gostima nam je važna. Prepustite brigu komunikacije i uvođenje gostiju nama. Naš tim stalno radi na poboljšanju Vaše popunjenosti te Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja!

Oglašavanje kuća za odmor Imotski

Agencija za oglašavanje apartmana u Splitu i okolici Adiona travel nudi osoban pristup svakom vlasniku smještaja i njihovom gostu. Vremenom kojeg smo uložili u istraživanje tržišta uvidjeli smo da veliki broj iznajmljivača ima slične ako ne i iste probleme i zahtjeve oko kojih im je potrebna pomoć profesionalaca. Agencija Adiona travel donosi napredan pristup turističkoj branši korištenjem raznih strategija i tehnologija te koristi sve mogućnosti internet oglašavanja i prodaje u svrhu što boljih rezultata kao što su rast broja gostiju, povečanje broja noćenja, kao i rast zadovoljstva naših iznajmljivača.

Mi činimo sve u našoj moći da se pobrinemo da Vaš apartman bude popunjen. Od uvođenja gostiju sve do prijave gostiju preko E-Visitora, sva Vaša odgovornost je naša. Vaš apartman je našim gostima dom 🙂

White-Simple-Woman-Photo-Sale-or-Business-Womens-Beauty-Facebook-Cover
Untitled-design-14

Najčešća pitanja za iznajmljivače!

Naravno, Vi sami određujete cijene svojih jedinica. Ipak, jako je bitno da agencija za oglašavanje smještaja Adiona Travel, bude u ravnopravnom položaju prema drugim partnerima s kojima surađujete i sa vašim starim gostima. Zato je prodajna cijena definirana dogovorom između iznajmljivača kuće za odmor u Imotskom i agencije Adiona Travel.

Naravno da smijete. Niste ekskluzivno vezani ugovorom uz agenciju za oglašavanje Adiona Travel. Ali svakako morate voditi brigu o usklađivanju svoga kalendara popunjenosti s kalendarom koji imate na Adioni Travel.

Ako surađujete s agencijom za oglašavanje smještaja Adiona Travel koja ima sjedište u RH, nije Vam potreban PDV broj.

Želiš saznati više i uživo popričati s nama o svim detaljima?

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Lokacija objekta (obavezno)

  Vrsta smještaja (obavezno)

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti