Oglašavanje vođenje apartmana Hvar

Oglašavanje vođenje apartmana Hvar

Oglašavanje vođenje apartmana Hvar

Postanite naš iznajmljivač!

flat-2442462_960_720

Svu odgovornost možete prepustiti nama!

Zahvaljujemo se na želji koju ste iskazali da Vaša smještajna jedinica postane dio Adiona Travel ponude na otoku Hvaru!

Ako ste vlasnik privatnog smještaja na Hvaru i nudite apartmane, sobe ili privatne kuće, pozivamo Vas da postanete naš partner. Pružamo Vam suradnju u kojoj vršimo booking, marketing i prezentaciju Vaših apartmana, soba i kuća za odmor, te uključivanje u Adiona Travel online sustav u kojem vodimo brigu o svim pristiglim upitima i potvrđenim rezervacijama.

Poslovnica agencije za oglašavanje smještaja kao i naši agenti dostupni su Vam tokom radnog vremena svaki radni dan. Zbog jako dobrog poznavanja određenog grada i destinacije spremni smo prilagoditi online prezentaciju Vaše smještajne jedinice potražnji na europskom i svjetskom tržištu. 

Zato prepustite Vaš booking profesionalcima.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (9)

Automatsko ažuriranje kalendara

Kalendar s Vašim rezervacijama se automatski ažurira na svim portalima – Nema preklapanja rezervacija! Dobivate instant potvrdu rezervacije sa svim detaljima oko dolaska gosta, kao i sve druge važne informacije.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (7)

Oglašavamo Vaš smještaj na više portala

Besplatno oglašavanje na našim web stranicama! Mi znamo kako povećati vidljivost Vašeg apartmana. Surađujemo sa Airbnb-om, Booking.com-om da bi osigurali da Vaš apartman bude što bolje popunjen.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (8)

Korisnička podrška 24/7

Komunikacija sa Vašim gostima nam je važna. Prepustite brigu komunikacije i uvođenje gostiju nama. Naš tim stalno radi na poboljšanju Vaše popunjenosti te Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja!

Vođenje i oglašavanje apartmana Hvar

Agencija za oglašavanje apartmana u Splitu i okolici Adiona travel nudi osoban pristup svakom vlasniku smještaja i njihovom gostu. Vremenom kojeg smo uložili u istraživanje tržišta uvidjeli smo da veliki broj iznajmljivača ima slične ako ne i iste probleme i zahtjeve oko kojih im je potrebna pomoć profesionalaca. Agencija Adiona travel donosi napredan pristup turističkoj branši korištenjem raznih strategija i tehnologija te koristi sve mogućnosti internet oglašavanja i prodaje u svrhu što boljih rezultata kao što su rast broja gostiju, povećanje broja noćenja, kao i rast zadovoljstva naših iznajmljivača.

Mi činimo sve u našoj moći da se pobrinemo da Vaš apartman bude popunjen. Od uvođenja gostiju sve do prijave gostiju preko E-Visitora, sva Vaša odgovornost je naša. Vaš apartman je našim gostima dom 🙂

Zainteresirani ste za suradnju?


Ukupni prihod od iznajmljivanja vaše smještajne jedinice ovisi o mnogim karakteristikama objekta kao i o kriterijima kao što su smještaj tj. lokacija, površina okućnice, smještajni kapacitet, sadržaji smještaja te stanje tj. uređenje samog objekta.

Prednost suradnje s agencijom za oglašavanje apartmana Adiona Travel je u većem prikazu Vašeg smještaja velikom broju turista. To je moguće jer agencija za oglašavanje Adiona Travel ulaže znatno veća sredstva u internet promociju nego privatni iznajmljivač a samim time se nalaze više među rezultatima pretraga na webu nego što je to moguće privatnom iznajmljivaču samostalno ostvariti.

White-Simple-Woman-Photo-Sale-or-Business-Womens-Beauty-Facebook-Cover
oglašavanje vođenje apartmana hvar

Najčešća pitanja za iznajmljivače!

Uvidom u naše statistike, najviše gostiju dolazi iz Njemačke, Francuske i Engleske, a nakon njih gosti iz Mađarske, Češke i Poljske. Kuće za odmor najčešće odabiru obitelji, dok apartmane mladi i grupe.

Naravno, Vi sami određujete cijene svojih jedinica. Ipak, jako je bitno da agencija za oglašavanje smještaja Adiona Travel, bude u ravnopravnom položaju prema drugim partnerima s kojima surađujete i sa vašim starim gostima. Zato je prodajna cijena definirana dogovorom između iznajmljivača i agencije Adiona Travel.

Naravno da smijete. Niste ekskluzivno vezani ugovorom uz agenciju za oglašavanje Adiona Travel. Ali svakako morate voditi brigu o usklađivanju svoga kalendara popunjenosti s kalendarom koji imate na Adioni Travel.

Naravno, jedna od opcija koje nudi agencija za oglašavanje smještaja Adiona Travel je i rad na upit.

Ako surađujete s agencijom za oglašavanje smještaja Adiona Travel koja ima sjedište u RH, nije Vam potreban PDV broj.

Želiš saznati više i uživo popričati s nama o svim detaljima?

Oglašavanje vođenje apartmana Hvar


  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Lokacija objekta (obavezno)

  Vrsta smještaja (obavezno)

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti