Vođenje i oglašavanje apartmana Brač

Vođenje i oglašavanje apartmana Brač

Vođenje i oglašavanje apartmana Brač

Postanite naš iznajmljivač!

flat-2442462_960_720

Svu odgovornost možete prepustiti nama!

Posjedujete kuću za odmor, sobu ili apartmane na Braču te želite poboljšati prodaju vašeg smještaja i dobiti više turista? Agencija za oglašavanje smještaja na Braču – Adiona Travel nudi Vam mogućnost povezivanja vaših smještajnih jedinica sa najvećim online agencijama za prodaju i booking smještaja.

Ako ste Vlasnik registriranog privatnog smještaja na otoku Braču, pozivamo Vas na suradnju sa agencijom Adiona Travel kako bi Vaše kuće za odmor, apartmane i sobe stavili u ponudu na našim Internet stranicama, a sve kako bi postigli što bolje rezultate u nadolazećoj turističkoj sezoni.
Velika mreža partner agencija diljem Europe i svijeta omogućava nam da oglasimo Vaše smještajne jedinice na najpoznatijim svjetskim internet stranicama i povećamo broj noćenja kako u sezoni tako i u predsezoni kao i u podsezoni.

Zato prepustite Vaš booking profesionalcima.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (9)

Automatsko ažuriranje kalendara

Kalendar s Vašim rezervacijama se automatski ažurira na svim portalima – Nema preklapanja rezervacija! Dobivate instant potvrdu rezervacije sa svim detaljima oko dolaska gosta, kao i sve druge važne informacije.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (7)

Oglašavamo Vaš smještaj na više portala

Besplatno oglašavanje na našim web stranicama! Mi znamo kako povećati vidljivost Vašeg apartmana. Surađujemo sa Airbnb-om, Booking.com-om da bi osigurali da Vaš apartman bude što bolje popunjen.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (8)

Korisnička podrška 24/7

Komunikacija sa Vašim gostima nam je važna. Prepustite brigu komunikacije i uvođenje gostiju nama. Naš tim stalno radi na poboljšanju Vaše popunjenosti te Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja!

Vođenje i oglašavanje apartmana Brač

Agencija za oglašavanje apartmana u Splitu i okolici Adiona travel nudi osoban pristup svakom vlasniku smještaja i njihovom gostu. Vremenom kojeg smo uložili u istraživanje tržišta uvidjeli smo da veliki broj iznajmljivača ima slične ako ne i iste probleme i zahtjeve oko kojih im je potrebna pomoć profesionalaca. Agencija Adiona travel donosi napredan pristup turističkoj branši korištenjem raznih strategija i tehnologija te koristi sve mogućnosti internet oglašavanja i prodaje u svrhu što boljih rezultata kao što su rast broja gostiju, povećanje broja noćenja, kao i rast zadovoljstva naših iznajmljivača.

Mi činimo sve u našoj moći da se pobrinemo da Vaš apartman bude popunjen. Od uvođenja gostiju sve do prijave gostiju preko E-Visitora, sva Vaša odgovornost je naša. Vaš apartman je našim gostima dom 🙂

Naši partneri:


Naša agencija Adiona Travel posluje s nizom partnera kao što su:
BOOKING.COM, AIRBNB, ATRAVEO, HOMEAWAY, TRIPADVISOR, EXPEDIA, AGODA…
Postanite i Vi zadovoljni Adiona Travel iznajmljivač i osigurajte izvrsnu popunjenost.

 
Nudimo Vam:

 • besplatno oglašavanje na Internetu, 24 sata dnevno
 • komunikacija sa gostima prije i nakon njihovog odlaska
 • prijava gostiju
 • podršku mailom 24/7 ili telefonom u radnom vremenu agencije
 • mogućnost popunjavanja smještajnih jedinica u sezoni i izvan nje
 • suradnja bez ekskluzivnog ugovora
White-Simple-Woman-Photo-Sale-or-Business-Womens-Beauty-Facebook-Cover
Untitled-design-14

Najčešća pitanja za iznajmljivače!

Uvidom u naše statistike, najviše gostiju dolazi iz Njemačke, Francuske i Engleske, a nakon njih gosti iz Mađarske, Češke i Poljske. Kuće za odmor najčešće odabiru obitelji, dok apartmane mladi i grupe.

Naravno, Vi sami određujete cijene svojih jedinica. Ipak, jako je bitno da agencija za oglašavanje smještaja Adiona Travel, bude u ravnopravnom položaju prema drugim partnerima s kojima surađujete i sa vašim starim gostima. Zato je prodajna cijena definirana dogovorom između iznajmljivača i agencije Adiona Travel.

Naravno da smijete. Niste ekskluzivno vezani ugovorom uz agenciju za oglašavanje Adiona Travel. Ali svakako morate voditi brigu o usklađivanju svoga kalendara popunjenosti s kalendarom koji imate na Adioni Travel.

Naravno, jedna od opcija koje nudi agencija za oglašavanje smještaja Adiona Travel je i rad na upit.

Ako surađujete s agencijom za oglašavanje smještaja Adiona Travel koja ima sjedište u RH, nije Vam potreban PDV broj.

Želiš saznati više i uživo popričati s nama o svim detaljima?

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Lokacija objekta (obavezno)

  Vrsta smještaja (obavezno)

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti