Vođenje i oglašavanje apartmana Makarska

Vođenje i oglašavanje apartmana Makarska

Vođenje i oglašavanje apartmana Makarska

Postanite naš iznajmljivač!

flat-2442462_960_720

Svu odgovornost možete prepustiti nama!

Želimo Vam toplu dobrodošlicu na stranice agencije za oglašavanje smještaja Adiona Travel.
Naši agenti, sa više od jednog desetljeća iskustva u turizmu, nude osobniji pristup našim klijentima.
Osoblje agencije za oglašavanje smještaja Adiona Travel pobrinut će se da turisti dobiju sve potrebne preporuke i informacije prije dolaska, preuzet ćemo svu potrebnu komunikaciju s njima te im biti dostupni cijelo vrijeme.

Kontaktirajte nas u svakom trenutku, biti ćemo sretni da Vas saslušamo i pružimo Vam sve informacije koje tražite.
Zahvaljujući stalnim marketinškim radnjama Vaša će kuća za odmor, apartman ili soba, postići najveću moguću vidljivost. Također će biti oglašena na stručan način fotografijama visoke rezolucije. Postaviti cijenu apartmana, sobe, kuće za odmor u sezoni nije lagan zadatak a formiranje krive početne cijene smještaja može biti glavni uzrok slabe popunjenosti. Na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva i redovitog praćenja tržišta formiramo cijene i usklađujemo ih prema tržištu.

Zato prepustite Vaš booking profesionalcima.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (9)

Automatsko ažuriranje kalendara

Kalendar s Vašim rezervacijama se automatski ažurira na svim portalima – Nema preklapanja rezervacija! Dobivate instant potvrdu rezervacije sa svim detaljima oko dolaska gosta, kao i sve druge važne informacije.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (7)

Oglašavamo Vaš smještaj na više portala

Besplatno oglašavanje na našim web stranicama! Mi znamo kako povećati vidljivost Vašeg apartmana. Surađujemo sa Airbnb-om, Booking.com-om da bi osigurali da Vaš apartman bude što bolje popunjen.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (8)

Korisnička podrška 24/7

Komunikacija sa Vašim gostima nam je važna. Prepustite brigu komunikacije i uvođenje gostiju nama. Naš tim stalno radi na poboljšanju Vaše popunjenosti te Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja!

Vođenje i oglašavanje apartmana Makarska

Agencija za oglašavanje apartmana u Splitu i okolici Adiona travel nudi osoban pristup svakom vlasniku smještaja i njihovom gostu. Vremenom kojeg smo uložili u istraživanje tržišta uvidjeli smo da veliki broj iznajmljivača ima slične ako ne i iste probleme i zahtjeve oko kojih im je potrebna pomoć profesionalaca. Agencija Adiona travel donosi napredan pristup turističkoj branši korištenjem raznih strategija i tehnologija te koristi sve mogućnosti internet oglašavanja i prodaje u svrhu što boljih rezultata kao što su rast broja gostiju, povećanje broja noćenja, kao i rast zadovoljstva naših iznajmljivača.

Mi činimo sve u našoj moći da se pobrinemo da Vaš apartman bude popunjen. Od uvođenja gostiju sve do prijave gostiju preko E-Visitora, sva Vaša odgovornost je naša. Vaš apartman je našim gostima dom 🙂

Vlasnici smještajnih jedinica najčešće imaju ista ili slična pitanja kao što su:

Što je bitno za efikasno oglašavanje smještaja?
Kako privući inozemne goste?
Kako napuniti smještaj u predsezoni i postsezoni?

Odgovor na ova pitanja vezana uz najam i promociju kuća za odmor, soba i apartmana je samo jedan. Kontinuirano oglašavanje i promoviranje smještajnih jedinica na internetu.
Oglašavanje Vaših smještajnih jedinica je neophodno na svim internet portalima i agencijama kako bi popunjenost bila izvrsna. Suradnja sa agencijom Adiona Travel Vam omogućava da Vaš smještaj bude plasiran na tržište Europe i svijeta putem partner portala, društvenih mreža, kao i agencija partnera diljem Europe i svijeta.

White-Simple-Woman-Photo-Sale-or-Business-Womens-Beauty-Facebook-Cover
Untitled-design-14

Najčešća pitanja za iznajmljivače!

Uvidom u naše statistike, najviše gostiju dolazi iz Njemačke, Francuske i Engleske, a nakon njih gosti iz Mađarske, Češke i Poljske. Kuće za odmor najčešće odabiru obitelji, dok apartmane mladi i grupe.

Naravno, Vi sami određujete cijene svojih jedinica. Ipak, jako je bitno da agencija za oglašavanje smještaja Adiona Travel, bude u ravnopravnom položaju prema drugim partnerima s kojima surađujete i sa vašim starim gostima. Zato je prodajna cijena definirana dogovorom između iznajmljivača i agencije Adiona Travel.

Naravno da smijete. Niste ekskluzivno vezani ugovorom uz agenciju za oglašavanje Adiona Travel. Ali svakako morate voditi brigu o usklađivanju svoga kalendara popunjenosti s kalendarom koji imate na Adioni Travel.

Naravno, jedna od opcija koje nudi agencija za oglašavanje smještaja Adiona Travel je i rad na upit.

Ako surađujete s agencijom za oglašavanje smještaja Adiona Travel koja ima sjedište u RH, nije Vam potreban PDV broj.

Želiš saznati više i uživo popričati s nama o svim detaljima?

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Lokacija objekta (obavezno)

  Vrsta smještaja (obavezno)

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti