Vođenje i oglašavanje apartmana Šibenik

Vođenje i oglašavanje apartmana Šibenik

Vođenje i oglašavanje apartmana Šibenik

Postanite naš iznajmljivač!

flat-2442462_960_720

Svu odgovornost možete prepustiti nama!

Vlasnici apartmana i kuća za odmor, ako želite biti dio rastuće mreže smještajnih jedinica u Šibeniku i okolici, a nemate volje ni vremena u vlastitom aranžmanu pronalaziti turiste, i želite doseći top cijene za svoje jedinice, prezentirati ih kvalitetnim fotografijama, kontaktirajte nas – agenciju za vođenje apartmana u Šibeniku koja će se pobrinuti za Vas i Vaše goste.

Na usluzi gostima 0-24
Osoblje turističke agencije za vođenje i oglašavanje apartmana u Šibeniku na usluzi je gostima i klijentima 0-24 putem maila, a telefonski nas možete dobiti svakodnevno tokom našeg radnog vremena.

Prednosti suradnje sa agencijom Adiona Travel
Ukoliko se odlučite na suradnju sa agencijom Adiona Travel, imate veće šanse za izbjeći nepoželjne i možebitno složene situacije. Iznajmljivanje Vašeg smještaja preko agencije Adiona Travel može Vam uštedjeti živce, novac i vrijeme.

Oglašavanje apartmana u Šibeniku i okolici preko agencije za vođenje apartmana najefikasniji je i najjednostavniji put do turista za one koji ne vole riskirati s potencijalno skupim oglasima te ne žele trošiti svoj novac i vrijeme. Naravno, pod uvjetom da se za suradnju obratite nama.

Zato prepustite Vaš booking profesionalcima.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (9)

Automatsko ažuriranje kalendara

Kalendar s Vašim rezervacijama se automatski ažurira na svim portalima – Nema preklapanja rezervacija! Dobivate instant potvrdu rezervacije sa svim detaljima oko dolaska gosta, kao i sve druge važne informacije.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (7)

Oglašavamo Vaš smještaj na više portala

Besplatno oglašavanje na našim web stranicama! Mi znamo kako povećati vidljivost Vašeg apartmana. Surađujemo sa Airbnb-om, Booking.com-om da bi osigurali da Vaš apartman bude što bolje popunjen.

Orange Teal Beach Location Pin Facebook Post (8)

Korisnička podrška 24/7

Komunikacija sa Vašim gostima nam je važna. Prepustite brigu komunikacije i uvođenje gostiju nama. Naš tim stalno radi na poboljšanju Vaše popunjenosti te Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja!

Vođenje i oglašavanje apartmana Šibenik

Agencija za oglašavanje apartmana u Splitu i okolici Adiona travel nudi osoban pristup svakom vlasniku smještaja i njihovom gostu. Vremenom kojeg smo uložili u istraživanje tržišta uvidjeli smo da veliki broj iznajmljivača ima slične ako ne i iste probleme i zahtjeve oko kojih im je potrebna pomoć profesionalaca. Agencija Adiona travel donosi napredan pristup turističkoj branši korištenjem raznih strategija i tehnologija te koristi sve mogućnosti internet oglašavanja i prodaje u svrhu što boljih rezultata kao što su rast broja gostiju, povečanje broja noćenja, kao i rast zadovoljstva naših iznajmljivača.

Mi činimo sve u našoj moći da se pobrinemo da Vaš apartman bude popunjen. Od uvođenja gostiju sve do prijave gostiju preko E-Visitora, sva Vaša odgovornost je naša. Vaš apartman je našim gostima dom 🙂

White-Simple-Woman-Photo-Sale-or-Business-Womens-Beauty-Facebook-Cover
Untitled-design-14

Najčešća pitanja za iznajmljivače!

Naravno. Možete raditi s drugim agencijama, primati stare goste te voditi svoje rezervacije. U slučaju full property managementa onda vrijede drugačiji uvjeti.

Naravno, no također mi vam ih možemo predložiti kako bi se odredila optimalna cijena, u odnosu na tržišnu situaciju.

Ukoliko je račun na Booking.com u i Airbnb na nas onda ste oslobođeni plaćanja PDV-a na proviziju jer mi preuzimamo taj dio na sebe.

Ugovore potpisujemo na neodređeno vrijeme. U bilo kojem trenutku možete se odlučiti za prekid suradnje. Jedini uvjet je da se rezervacije koje su pristigle prije raskida ugovora ispoštuju.
U slučaju dogovora za Full property management onda vrijede drugačiji uvjeti te se ugovor potpisuje za određenu sezonu.

Želiš saznati više i uživo popričati s nama o svim detaljima?

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Lokacija objekta (obavezno)

  Vrsta smještaja (obavezno)

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti