Advent u Splitu 2020 Kućice na Rivi

P1014410

Advent u Splitu Kućice na Rivi

PROGRAM ZA 2020 ADVENT U PRIPREMI

Stari program

Splitski Božićni sajam potrajat će rekordnih 47 dana, od 1. prosinca do 16. siječnja. Prokurative je potpuno izbacio iz programa, a kućica neće neće biti ni na dnu Marmontove. Navodno je procijenjeno da se radi o sigurnosnom problemu. Manifestacija „Advent slavlje Splitske Kućice Riva 2017“ u posljednje tri godine profilirala se kao jedan od prepoznatljivih brendova grada, pa ga sve više i u zimskim mjesecima, posebno u vrijeme Adventa, posjećuju strani i domaći turisti.

Uspijemo se pokriti, ostane nam jedan mali dio za amortizaciju kućica. Imamo dvadeset kućica, još ćemo tri unajmiti za fritule. Što se ostalih zona tiče, tu ne dajemo kućice, nego onaj koji se prijavi s kompletnm programom, on nabavlja kućice. Tako je recimo u Zagrebu, samo što tamo nema javnog poziva – objašnjava direktorica Spalatuma.

Posjetite veliki „Božićni sajam“ i uživajte u raznovrsnoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije. U posljednjih nekoliko godina stanovnici Splita željno iščekuju najbolji provod koji im donosi „Božićni sajam“, čije otvaranje započinje , cjelovečernjim koncertom. Poznate „splitske kućice“ na Rivi

U posljednjih nekoliko godina stanovnici Splita željno iščekuju najbolji provod koji im donosi „Božićni sajam“, čije otvaranje započinje , cjelovečernjim koncertom. Poznate „splitske kućice“ na Rivi, Prokurativama i Voćnom trgu, simbol su zabave, druženja i topline blagdana. Razni organizirani koncerti i DJ nastupi, svojim glazbenim programom oplemenjuju noćne sate, a crkveni zborovi priređuju svečane božićne koncerte. Božićna bajka u Splitu donijeti će osmijeh i na lica naših najmlađih. Glazbeni i dramski programi, plesni nastupi i prigodni darovi, samo su dio brojnih iznenađenja. Na centralnu pozornicu na Rivi, uz pune vreće poklona i zvukove veselih blagdanskih pjesama, dolaze nam najdraži blagdanski likovi.

Uz bogatu gastronomsku ponudu predstavlja se božićna tradicija hrvatskih regija . Organiziran je bogat glazbeni program ispred Stare Vijećnice kojeg nadopunjuje kulturni program.
Najzabavniji doček Nove godine, kulminacija je manifestacije „Advent u Splitu“.

Manifestacija „Advent u Splitu“ u posljednje tri godine profilirala se kao jedan od prepoznatljivih brendova grada, pa ga sve više i u zimskim mjesecima, posebno u vrijeme Adventa, posjećuju strani i domaći turisti.

Ukoliko vam je potreban smještaj na području grada obratite nam se sa povjerenjem!

Ponudu naših smještajnih objekata pogledajte ovdje ADVENT U SPLITU

Advent u Splitu Kućice na Rivi

Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Ukupan broj osoba (obavezno)

  Odraslih

  Djeca

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti