Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi

Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi

Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi

Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi
Hrvatska je poznata po svojoj dugoj tradiciji kao mediteranska zemlja za kamp entuzijaste .
Kamp turizam u Hrvatskoj je vrlo dobro razvijen i raširen, a hrvatski kampovi
su zbog njihovog smještaja na atraktivanim i vrlo dobro očuvanim
lokacijama, najčešće u neposrednoj blizini mora jako interesantni svima.

Razred uz ime svakog kampa se procjenjuje od stupnja: 1 (najniža) do stupnja 5 (najviša) za sljedeće kategorije:
-sanitarni objekti
-smještajne jedinice
-restorani, barovi i dućani
-sport, zabava i animacija

…nalaze se u posebno očaravajućim mjestima, u prirodnom
hladu mediteranskog raslinja i neposredno uz more.
Imaju bogato ugostiteljstvo, trgovačku ponudu i razne sportske i rekreacijske sadržaje. Sanitarni
objekti su potpuno opremljeni s mnogim pogodnostima za odrasle, djecu i osobe s posebnim potrebama.

Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi
Kamp Galeb
U Dalmaciji, 21 km jugoistočno od Splita, smjestio se jedan od najboljih Hrvatskih kampova, Kamp Galeb, kategoriziran sa 3 zvjezdice. Nalazi se u Omišu, na ušću rijeke Cetine, a nudi mogućnost smještaja za 1400 kampista. Na raspolaganju su i mobilne kućice, od kojih se većina nalazi uzduž 300 metara dugačke plaže.

Gostima kampa na raspolaganju je umjetno zatravljeno nogometno igralište, tenis tereni s noćnom rasvjetom te tereni za košarku, rukomet i odbojku na pijesku, neposredno uz kamp.

Za mlađe goste tu je dječje igralište, mini klub, škola plivanja te program večernje animacije, a odrasli se mogu opredijeliti za aerobik, aerobik u vodi ili grupnu tjelovježbu.

Na plaži kampa nalazi se restoran koji gostima nudi usluge punog pansiona, polupansiona ili samo doručka.

U organizaciji kampa, gostima je dostupan i niz izleta, kao npr. rafting na rijeci Cetini.

Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi
Kamp Rožac
Kamp Rožac smjestio se na Čiovu, otoku koji je s kopnom povezan mostom koji vodi do samo 2 km udaljenog Trogira, grada uvrštenoga na UNESCO-vu listu svjetske baštine.

Kamp, kategoriziran s tri zvjezdice, može prihvatiti 550 gostiju kojima su na raspolaganju i mobilne kućice s terasom i panoramskim pogledom na okolicu. Rožac je smješten u gustoj borovoj šumi, okruženoj 1.000 m dugom šljunčanom plažom.

Gosti ovdje mogu iznajmiti bicikl ili skuter, a dostupna im je i zabavna zona s biljarom, stolnim tenisom te ostalim igrama. Jedna od specijalnosti kampa je organizacija rekreacijskih, zabavnih i kulturnih izleta, kao i izleta brodom.

Najbliža trgovina živežnim namirnicama i kiosk udaljeni su samo 100 m, dok se u Trogiru može pronaći čitav niz atrakcija, kao i škola ronjenja.

Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi
Kamp Vira
Kamp Vira nalazi se 4 km sjeverozapadno od grada Hvara na istoimenome otoku. Kompletno je renoviran i ponovno otvoren 2006. godine, a kategoriziran je s četiri zvjezdice. Tijekom godina nagrađivan je brojnim nagradama za kvalitetu, uključujući i ADAC-ovo priznanje „žuta tabla“.

U kampu se može smjestiti 500 gostiju, dok njegova šljunčano-kamenita plaža, s ravnim prostorom za sunčanje, glasi za jednu od najljepših plaža na cijelome otoku Hvaru. U skladu s ekološkim usmjerenjem kampa, u sanitarnim čvorovima koristi se energija iz solarnih izvora.

Dodatni sadržaji koje Vira nudi jesu odbojka na pijesku, mini golf, biljar, pedaline, kajaci, animacijski programi za djecu i odrasle te škola ronjenja i jedrenja. Osim navedenoga, gosti kampa mogu koristiti i sadržaje sportskog centra koji je udaljen 600 m, a obuhvaća teniske terene, košarku te ostale sportske sadržaje.

U kampu su organizirani i razni izletnički programi u okolicu, a grad Hvar povezan je s kampom autobusnom linijom.

Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi
Kamp Belvedere
Kamp Belvedere nalazi se 5 km od Trogira, jedne od najznačajnijih dalmatinskih i hrvatskih turističkih destinacija te 1 km od centra mjesta Seget Vranjica.

Smješten je na terasastom terenu na četiri razine, prekrivenom mediteranskim zelenilom, uz šljunčanu plažu dugu 500 metara. Svako kamp mjesto ima pogled na more i otoke. Smještajni kapaciteti kampa također obuhvaćaju mobilne kućice i apartmane. Kampom se upravlja na ekološki osviješten način.

Osim mogućnosti najma čamaca i bicikala, sportsko-rekreacijsku ponudu kampa dopunjuju teniski tereni.

Uz dječje igralište, za najmlađe se posjetitelje unutar mini kluba organiziraju posebni animacijski programi. Tu su i večernji zabavni program te dnevne aktivnosti za odrasle. Kamp raspolaže vlastitom pekarom, dok se većina restorana nalazi u luci.

Za sve upite kontaktirajte nas contact us

Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi

Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Ukupan broj osoba (obavezno)

  Odraslih

  Djeca

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti