Jeftini smještaj u Splitu Dalmaciji Hrvatskoj

Jeftini smještaj u Splitu Dalmaciji Hrvatskoj

Jeftini smještaj u Splitu Dalmaciji Hrvatskoj

Da biste pronašli svoj hotel, hostel, apartman u Splitu – Hrvatskoj kontaktirajte nas ili pretražite našu tražilicu na našim stranicama. Imamo više od 300 apartmana u okolici Splita, starom gradu, oko popularnih plaža u Splitu te u neposrednoj blizini najvećih splitskih atrakcija. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja o svom smještaju u Splitu kontaktirajte nas.

Smještaj za osobe s invaliditetom u Splitu
Nudimo jeftini smještaj za putnike koji nalaze svakodnevne prepreke u korištenju smještajnih objekata. Naši gosti s invaliditetom moći će uživati u smještaju s pristupnim rampama, dizalom, adekvatnom rasvjetom i pristupačanom parkingu.
Sav smještaj se nalazi u prizemlju, a sobe su opremljene za osobe s invaliditetom a udobnost im je zajamčena. Posebna pažnja posvećena je kupaonici koja je prilagođena za osobe s invaliditetom.

Pet friendly smještaj u Spltu
Nudimo veliki izbor hotela i privatnog smještaja u Hrvatskoj u kojem je dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca.Odaberite prikladan apartman za kućne ljubimce i provedite nezaboravan odmor sa svojim psom ili drugim kućnim ljubimcem! Životinje i kućni ljubimci su dobrodošli! Mi smo na raspolaganju 24 sata dnevno i rado će vam pomoći s vašim upitima.

Smještaj za motocikliste u Splitu
Svakom vozaču motora potrebno je pronaći savršeni smještaj za sebe i svog “ljubimca”, nakon što su proveli dan na asfaltu! Ovdje ćete naći smještaj sa parkingom, boxom sa vodom za čišćenje motocikla, internetom, doručakom (rano posluživanje), cestovne informacije isl.

Party smještaj
u našoj ponudi imamo širok spektar apartmana primjerenih za zabavu vikendima u Splitu. Mnogi su pozicionirani tako da ne morate brinuti o ometanja susjeda.Ukoliko želite luksuz u ponudi imamo i vile sa grijanim zatvorenim bazenom.

Za ponudu našeg smještaja kliknite na link click here

Jeftini smještaj u Splitu Dalmaciji Hrvatskoj

Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Ukupan broj osoba (obavezno)

  Odraslih

  Djeca

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti