Krstarenje iz Dubrovnika brodom Afrodita Eden

Krstarenje iz Dubrovnika brodom Afrodita Eden

Krstarenje iz Dubrovnika brodom Afrodita Eden

Check our new site for tours and excursions here! 🙂

8 dana/7 noćenja
Polazak iz Dubrovnika

Istražite dalmatinske otoke, ljepotu njihovih skrivenih špilja i kristalno čistog Jadranskog mora. Prošećite se ulicama srednjovjekovnih gradova. Uživajte u slasnoj tradicionalnoj kuhinji uz prepoznatljiva vrhunska vina

1. dan: DUBROVNIK – dolazak
Dolazak u Dubrovnik, večera dobrodošlice i noćenje na brodu.

2. dan: DUBROVNIK – KORČULA
U jutarnjim satima postoji mogućnost fakultativnog razgleda Dubrovnika pješice u pratnji vodiča. U popodnevnim satima (oko 14:00 h) krećemo na put prema otoku Korčuli sa stankama za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Ručak na brodu. U kasnijim satima dolazak u Korčulu, mjesto rođenja poznatog istraživača Marka Pola. Uživajte u večeri u lokalnom restoranu prema vlastitom izboru. Noćenje.

3. dan: KORČULA – MAKARSKA – PUČIŠĆA
Nakon doručka, mogućnost fakultativnog izleta razgleda grada Korčule u pratnji vodiča ili slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. U kasnijim jutarnjim satima odlazak prema Makarskoj gdje možete uživati u opuštajućim šetnjama uz more. Ručak na brodu. Nastavak putovanja do Pučišća na otoku Braču. Uživajte u plivanju na najljepšim plažama i uvalama otoka Brača i u večeri u lokalnom restoranu prema vlastitom izboru. Noćenje.

4. dan: PUČIŠĆA – OMIŠ – SPLIT
Nakon doručka polazak prema Omišu sa stankama za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Ručak poslužen na brodu. U kasnijim popodnevnim satima dolazimo u grad Split. Mogućnost fakultativnog izleta razgleda grada Splita. Uživajte u večeri u lokalnom restoranu prema vlastitom izboru.

5. dan: SPLIT – HVAR
Ujutro nastavljamo putovanje prema otoku Hvaru, poznatoj pomorskoj destinaciji već dvije tisuće godina. Na putu prema Hvaru stat ćemo u nekoj od skrivenih uvala radi plivanja i slobodnih aktivnosti. Ručak na brodu. U popodnevnim satima dolazak u grad Hvar. Osim svoje jedinstvene kulturne baštine Hvar je popularna destinacijama za samce, parove, obitelji, a posebno je privlačna brojnim nautičarima. Hvar – grad s najviše sunčanih sati u Hrvatskoj, s iznimnom ljepotom prirode, izvrsne hrane, vina i sportske ponude, učinit će Vaše putovanje nezaboravnim. Večera u lokalnom restoranu prema vlastitom izboru. Noćenje.

6.dan: HVAR – NACIONALNI PARK MLJET
Odlazak prema otoku Mljetu sa stankom za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Ručak na brodu. Dolazak u samo središte otoka Mljeta gdje možete uživati i istražiti ljepotu prirode šetajući uz obale Velikog i Malog jezera (doplata za ulaznicu). Večera u lokalnom restoranu po izboru. Noćenje.

7.dan: MLJET – DUBROVNIK
Ujutro odlazak prema Dubrovniku uz stajanje za kupanje i ručak na brodu. Dolazak u Dubrovnik. Večera u lokalnom restoranu prema vlastitom izboru. Noćenje.

8.dan: DUBROVNIK – odlazak
Odlazak s broda nakon doručka (oko 9 sati).

Napomena: Krstarenje pruža dovoljno vremena za sunčanje, kupanje i istraživanje živopisnih dalmatinskih gradova. U slučaju nepovoljnih vremenskih i/ili morskih uvjeta, itinerar može biti izmijenjen u interesu sigurnosti putnika. Parking i transport prtljage do/i od broda putnici trebaju osigurati u vlastitom aranžmanu. Ukoliko kasnite na početak krstarenja, molimo nazovite Atlasovog predstavnika.

Opis broda: Brod Afrodita klasificiran je s 4 zvjezdice, dužine oko 34 metara. Kapacitet: 38 osoba. Brod ima 17 klimatiziranih kabina od toga: 7 s bračnim krevetima, 6 s dva manja kreveta, te 4 uz mogućnost dodatnog kreveta, kupaonicu s tuš kabinom, WC i umivaonik. Kabine su smještene na glavnoj palubi (4 kabina), gornjoj (6 kabina) te donjoj palubi (7 kabina). Kabine s mogućnošću pomoćnog kreveta nalaze se samo na donjoj i gornjoj plaubi.

Opis broda: Brod Eden klasificiran je s 4 zvjezdice, dužine oko 35 metara. Kapacitet: 42 osobe. Brod ima 19 klimatiziranih kabina od toga: 6 s bračnim krevetima, 9 s dva manja kreveta, te 4 uz mogućnost dodatnog kreveta, kupaonicu s tuš kabinom, WC i umivaonik. Kabine su smještene na glavnoj palubi (5 kabina), gornjoj (6 kabina) te donjoj palubi (8 kabina). Kabine s mogućnošću pomoćnog kreveta nalaze se samo na donjoj i glavnoj plaubi.

Druge korisne informacije: Brod ima potpuno klimatizirani salon/blagovaonicu na glavnoj palubi (za oko 40 osoba) s barom i LCD televizorom. Na brodu postoje 2 prostora za sunčanje s ležaljkama i stolovima. Također, brod ima dva vanjska WC-a s tuševima brod je opremljen s potpunom navigacijskom opremom (navigacijski radar, ploter, GPS, radio, i dr), prupožarnim alarmom, svjetlosnom signalizacijom u hitnim slučajevima, čamcima za spašavanje za 50 putnika, strujom od 220 V.

Cijena po osobi uključuje: 7 noćenja u kabini na brodu, doručak i ručak na brodu (prva usluga je večera dobrodošlice, a zadnja usluga je doručak), wifi.

Cijena po osobi ne uključuje: transfer do/od luke, ulaznica za NP Mljet, pića na brodu, večere, vođene razglede i druge usluge koje nisu izrijekom navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

Popusti: 70% dijete 3-8 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 50% dijete 8-15 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 30% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 20% dijete 3-15 godina u dvokrevetnoj TWIN kabini.

Obavezne doplate na licu mjesta u gotovini za boravišne i lučke pristojbe: 21 EUR (oko 160 kn) po osobi. Fakultativna doplata: ručnici za sunčanje oko 5 EUR po osobi/tjedan.

Troškovi otkaza rezervacije: prilikom rezervacije plaća se 1.530 kn depozita, koji je nepovratan. 35% ukupnog troška 29-22 dana prije polaska; 50% ukupnog troška 21-15 dana prije polaska; 100% ukupnog troška 14-0 dana prije polaska.

Napomena: AGENCIJA pridržava pravo promjene broda ukoliko usluge nisu pružene prema već dogovorenim standardima

Polazak: subotom iz Dubrovnika 3.9.- 10.9.- 17.9.2016 24.9.2016
Potpalublje 6.850 kn 5.280 kn
Glavna ili gornja paluba 7.615 kn 6.850 kn

Za ostalu ponudu kliknite Mini Cruises

Krstarenje iz Dubrovnika brodom Afrodita Eden

Šifra:AT1KR

afrodita_eden_a500

Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Ukupan broj osoba (obavezno)

  Odraslih

  Djeca

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti