Krstarenje iz Splita brodom Eden Ocean Afrodita

Krstarenje iz Splita brodom Eden Ocean Afrodita

Krstarenje iz Splita brodom Eden Ocean Afrodita

Check our new site for tours and excursions here! 🙂

8 dana/7 noćenja
Polazak iz Splita

Istražite dalmatinske otoke, ljepotu njihovih skrivenih špilja i kristalno čistog Jadranskog mora. Prošećite se ulicama srednjovjekovnih gradova. Uživajte u slasnoj tradicionalnoj kuhinji uz prepoznatljiva vrhunska vina

1. dan: SPLIT – dolazak
Dolazak u Split u vlastitoj organizaciji, večera dobrodošlice i noćenje na brodu. Za one koji dolaze ranije postoji mogućnost fakultativnog obilaska Splita i Trogira uz pratnju vodiča. Ukrcaj na brod u splitskoj luci nakon 13 sati.

2. dan: SPLIT – BRAČ – MAKARSKA
Nakon doručka na brodu putujemo prema otoku Braču. Uživajte u opuštajućim šetnjama uz more, plivanju i sunčanju na najljepšim plažama i uvalama otoka Brača i ručku na brodu. Sljedeća destinacija je Makarska gdje možete isprobati različite ukuse tradicionalne gastronomije u lokalnim restoranima prema vlastitom izboru (fakultativno). Noćenje.

3. dan: MAKARSKA – KORČULA
Nakon doručka, odlazak prema otoku Korčuli sa stankama za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Ručak na brodu. U kasno popodne dolazak u Korčulu, mjesto rođenja poznatog istraživača Marka Pola. Uživajte u večeri u lokalnom restoranu prema vlastitom izboru. Noćenje.

4. dan: KORČULA – DUBROVNIK
Polazak prema Dubrovniku sa stankama za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Ručak poslužen na brodu. U popodnevnim satima dolazimo u grad Dubrovnik, biser Jadrana pod zaštitom UNESCO-ve Svjetske Baštine. Uživajte u večeri u lokalnom restoranu prema vlastitom izboru.

5.dan: DUBROVNIK – NACIONALNI PARK MLJET
Odlazak prema otoku Mljetu sa stankom za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Ručak na brodu. Dolazak u samo središte otoka Mljeta gdje možete uživati i istražiti ljepotu prirode šetajući uz obale Velikog i Malog jezera. Večera u lokalnom restoranu po izboru. Noćenje.

6. dan: MLJET – HVAR
Ujutro nastavljamo putovanje prema otoku Hvaru, poznatoj pomorskoj destinaciji već dvije tisuće godina. Na putu prema Hvaru, ukoliko nam vrijeme dopusti, stat ćemo u skrivenim uvalama poluotoka Pelješca radi plivanja i slobodnih aktivnosti. Ručak na brodu. U popodnevnim satima dolazak u grad Hvar. Osim svoje jedinstvene kulturne baštine Hvar je popularna destinacijama za samce, parove, obitelji, a posebno je privlačna brojnim nautičarima. Hvar – grad s najviše sunčanih sati u Hrvatskoj, s iznimnom ljepotom prirode, izvrsne hrane, vina i sportske ponude, učinit će Vaše putovanje nezaboravnim. Večera u lokalnom restoranu prema vlastitom izboru. Noćenje.

7. dan: HVAR – SPLIT
Ujutro odlazak prema Splitu uz stajanje u Milni na otoku Braču. Ručak na brodu. Dolazak u Split. Večera u lokalnom restoranu prema vlastitom izboru. Noćenje.

8. dan: SPLIT – odlazak
Doručak, odlazak s broda (oko 9 sati). Za one koji putuju u poslijepodnevnim satima postoji mogućnost fakultativnog razgleda Splita i Trogira u pratnji vodiča.

Napomena: Krstarenje pruža dovoljno vremena za sunčanje, kupanje i istraživanje živopisnih dalmatinskih
gradova. U slučaju nepovoljnih vremenskih i/ili morskih uvjeta, itinerar može biti izmijenjen u interesu sigurnosti putnika. Parking i transport prtljage do/i od broda putnici trebaju osigurati u vlastitom aranžmanu. Ukoliko kasnite na početak krstarenja, molimo nazovite Atlasovog predstavnika.

Opis broda: Brod Eden klasificiran je s 4 zvjezdice, dužine oko 35 metara. Kapacitet: 42 osobe. Brod ima 19 klimatiziranih kabina od toga: 6 s bračnim krevetima, 9 s dva manja kreveta, te 4 uz mogućnost dodatnog kreveta, kupaonicu s tuš kabinom, WC i umivaonik. Kabine su smještene na glavnoj palubi (5 kabina), gornjoj (6 kabina) te donjoj palubi (8 kabina). Kabine s mogućnošću pomoćnog kreveta nalaze se samo na donjoj i glavnoj plaubi.

Opis broda: Brod Ocean klasificiran je s 4 zvjezdice, dužine oko 36 metara. Kapacitet: 44 osobe. Brod ima 19 klimatiziranih kabina od toga: 4 s bračnim krevetima, 9 s dva manja kreveta, te 6 uz mogućnost dodatnog kreveta, kupaonicu s tuš kabinom, WC i umivaonik. Kabine su smještene na glavnoj palubi (4 kabine), gornjoj (7 kabina) te donjoj palubi (8 kabina). Kabine s mogućnošću pomoćnog kreveta nalaze se samo na donjoj i gornjoj plaubi.

Opis broda: Brod Afrodita klasificiran je s 4 zvjezdice, dužine oko 34 metara. Kapacitet: 38 osoba. Brod ima 17 klimatiziranih kabina od toga: 7 s bračnim krevetima, 6 s dva manja kreveta, te 4 uz mogućnost dodatnog kreveta, kupaonicu s tuš kabinom, WC i umivaonik. Kabine su smještene na glavnoj palubi (4 kabina), gornjoj (6 kabina) te donjoj palubi (7 kabina). Kabine s mogućnošću pomoćnog kreveta nalaze se samo na donjoj i gornjoj plaubi.

Polazak: subotom iz Splita 3.9.- 10.9.- 17.9. 24.9.
Potpalublje 6.850 kn 5.280 kn
Glavna ili gornja paluba 7.615 kn 6.850 kn

Cijena po osobi uključuje: 7 noćenja u kabini na brodu, grupni transfer zračna luka Split-brod-zračna luka Split, doručak i ručak na brodu (prva usluga je večera dobrodošlice, a zadnja usluga je doručak) – ručak je menu u 4 slijeda s uključenom vodom, popodnevni snack (kolačići, kava, čaj, voće, voda), wifi.

Cijena po osobi ne uključuje: privatni transfer do/od luke, ulaznica za NP Mljet, pića na brodu, večere, vođene razglede i druge usluge koje nisu izrijekom navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

Popusti: 70% dijete 3-8 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 50% dijete 8-15 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 30% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 20% dijete 3-15 godina u dvokrevetnoj TWIN kabini.

Obavezne doplate na licu mjesta u gotovini za boravišne i lučke pristojbe: 21 EUR (oko 160 kn) po osobi.

Troškovi otkaza rezervacije: prilikom rezervacije plaća se 1.530 kn depozita, koji je nepovratan. 35% ukupnog troška 29-22 dana prije polaska; 50% ukupnog troška 21-15 dana prije polaska; 100% ukupnog troška 14-0 dana prije polaska.

Napomena: AGENCIJA pridržava pravo promjene broda ukoliko usluge nisu pružene prema već dogovorenim standardima.

Za ostalu ponudu kliknite Mini Cruises

Krstarenje iz Splita brodom Eden Ocean Afrodita

Šifra:AT1KR

afrodita_eden_ocean_a100

Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Ukupan broj osoba (obavezno)

  Odraslih

  Djeca

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti